Canon lanseaza XEED WUX4000

Canon lanseaza un nou model de top din gama de proiectoare XEED - WUX4000 -  primul proiector Canon XEED ce detine lentile interschimbabile si functii de ajustare motorizata. Oferind performante ridicate si imagini de calitate, dar si o mentenanta usoara, WUX4000 este solutia ideala pentru companii, institutii de invatamant superior si aplicatii de design, pozitionand Canon in topul pietei AV profesionale.

Modelul XEED WUX4000 profita de avantajele tehnologiei Canon LCOS, oferind culori vii si imagini clare la rezolutii native WUXGA (1920 x 1200 pixeli).  Combinatia de imagini LCOS consistente si rezolutii ridicate inseamna ca fiecare detaliu de imagine va fi pastrat, cu o afisare clara a textului de mici dimensiuni si a liniilor fine. Fiind un proiector LCOS, modelul WUX4000 este capabil sa ofere culori de exceptie si o foarte buna gradare alb-negru – plasandu-se inaintea multor modele DLP single-chip.

Cu o luminozitate de 4000 lumeni si o rata de contrast 1000:1, Canon WUX4000 exceleaza la afisarea de fotografii, acolo unde culorile proiectate depasesc performantele multor proiectoare WUXGA. Rezolutia nativa a modelului WUX4000 are un format 16:10, facandu-l ideal pentru utilizatorii laptopuri PC sau Macintosh de ultima generatie. Prin urmare WUX4000 este alegerea perfecta pentru instalarea in orice sala de sedinta, studio, laborator sau birou, unde este necesara expunerea de prezentari profesionale, clare si detaliate.

Modelul WUX4000 este cel mai flexibil proiector Canon de pana acum, fiind conceput sa satisfaca cerintele celor mai variate medii de instalare. WUX4000 este completat de trei lentile optionale: o lentila de zoom standard (RS-IL01ST), una de zoom extins (RS-IL02LZ) si o lentila de unghi extins cu focalizare fixa (RS-IL03WF) –  ultima dintre acestea fiind perfecta pentru proiectia din spate. Indiferent de tipul de lentila folosita, calitatea produselor optice de la Canon este garantata, fiind mentinute cele mai ridicate niveluri de luminozitate si geometrie a imaginii.

Miscarea motorizata a lentilei, pe verticala si orizonatala, este o optiune vitala pentru instalatori, permitand modelului WUX4000 sa repozitioneze imaginea proiectata fara a reduce din calitatea imaginii, asa cum se intampla la utilizarea functiei keystone.  Astfel instalarea proiectorului WUX4000 se face mult mai usor, fara a fi necesara alinierea  axa focala a lentilei sa fie pozitionata perpendicular pe centrul ecranului. Acest lucru este extrem de util in cazul in care apar obstacole ce pot impiedica instalarea proiectorului, cum ar fi corpurile de iluminat sau aparate de aer conditionat. Proiectorul poate fi instalat si vertical, permitand proiectarea direct pe tavan sau pe podea.

WUX4000 este optimizat pentru o mentenanta usoara, prin integrarea unui design modular ce permite lampii si filtrului de aer sa fie inlocuite pe loc. Acest lucru reduce considerabil timpul de munca, din moment ce proiectorul nu trebuie sa fie dezinstalat.

Eficienta la racire a fost imbunatatita, prin optimizarea designului interior si prin    introducerea unor rute separate pentru circulatia aerului catre lampa si panourile LCOS. Optiunea Quiet Mode, ce reduce zgomotul la doar 36dBA, extinde durata de viata a lampii, de la 3000 ore la un maxim de 4000 ore.

WUX4000 suporta PJLink, un protocol standard conceput sa simplifice instalarea proiectoarelor si a sistemelor de control de la diferiti producatori. Acest aspect face ca integrarea modelului Canon WUX4000 in medii mixte sau imbunatatirea unor sisteme deja instalate sa se faca foarte usor.

Pentru a beneficia de control si monitorizare, WUX4000 poate fi conectat direct in retea, fiind echipat cu o telecomanda ce poate fi programata sa opereze pe patru canale infra-red diferite. Astfel se pot controla independent mai multe proiectoare WUX4000 aflate in acceasi camera. Telecomanda poate fi setata sa lucreze in acelasi timp pe toate cele patru canale IR.

 

XEED WUX4000, optiuni cheie:

- Rezolutie WUXGA nativa (1920 x 1200 pixeli) si capabilitati Full HD (1080p)

- Tehnologie LCOS pentru imagini clare

- Luminozitate de 4000 lumeni si contrast 1000:1

- Miscarea motorizata a lentilelor pe verticala si orizontala

- Optional- trei lentile

- Conectare pe port DVI si HDMI

- Port de retea pentru control si monitorizare, compatibil PJLink

 

Canon WUX4000

 

Canon WUX4000

Cele mai citite