Android este urat?

Calea spre Android a unui "magazin de foare mare succes care dezvolta jocuri pentru iOS" ar trebui sa "evite complet Android Market" in favoarea ofertelor de asociere cu anumite telefoane, conform lui John Gruber. Este Android un sistem chiar atat de urat?

Ceea ce afirma acest dezvoltator este  destul de ciudat. Android este platforma smartphone de top in vanzarile de smartphone din Statele Unite. Acest lucru se datoareaza si faptului ca exista o tona de dispozitive cu sistem de operare Android disponibile. Dar acest dezvoltator vrea sa se limiteze intentionat la un numar mic de telefoane mobile Android - limitand numarul copiilor alicatiei pe care le-ar putea vinde.

De ce? Deoarece Android le va permite dezvoltatorilor sa creeze titlurile lor fara sa tina cont de deficientele de actualizare a sistemului de operare ale unor anumiti producatori (care ar putea limita functionalitatea in viitor), folosind telefoane mai slabe, si - cel mai important - fara sa se intrebe de unde vor veni bani. Oricum, utilizatorii de Android se pare ca sunt cel mai putin dispusi sa plateasca pentru aplicatii. (Luati in considerare faptul ca Angry Birds s-a vandut intr-un milion de copii pe iOS pentru 99 de centi, dar dezvoltatorii au primit bani de la Android din reclame)

Nu ti se pare un pic ciudat ca un dezvoltator care se bucura deja de succes pierde timpul pentru a intelege cum e mai bine sa lansezi aplicatii pe cea mai bine vanduta platforma in Statele Unite, datorita problemelelor potentiale ale platformei?

android urat

Cele mai citite

Error: No articles to display