Logitech Wireless Gaming Headset G930, Logitech Wireless Gaming Mouse G700 si Logitech Gaming Keyboard G510

De Craciun, veti gasi in magazinele din Romania, noile periferice Logitech pentru gaming, Logitech Wireless Gaming Headset G930, Logitech Wireless Gaming Mouse G700 si Logitech Gaming Keyboard G510. Noile periferice de gaming, parte a premiatei serii G, sunt menite sa te ajute sa atingi performanta maxima, eliberandu-te de limitarile tehnice si permitandu-ti sa experimentezi la maxim jocurile preferate.

Setul de casti wireless G930 te introduce in universul Dolby surround 7.1 care creaza un camp sonor ce surpinde fiecare miscare. Acest mic amanunt ce te va ajuta sa-l auzi pe inamic inainte ca el sa te vada pe tine. Datorita tehnologiei wireless gaming-grade concepute special pentru streaming audio in doua cai, necompresat, te poti concentra asupra jocului fara sa fii tulburat de intarzierile tipice retelei wireless sau de enervantele interferente.

Logitech G930

Setul de casti G930 este echipat complet, dispunand de trei taste G programabile prin care detii controlul asupra muzicii, efectului de transformare a vocii si conversatiei cu ceilalti jucatori. Banda de cap memory-foam inlatura oboseala, in timp ce pernutele de plus sunt confortabile si elimina zgomotul exterior. Microfonul de inlaturare a zgomotului iti avantajeaza vocea puternica pentru o buna comunicare cu membrii echipei. Daca esti atat de pasionat incat sa consumi bateria intr-o singura sesiune de 10 ore, baza de incarcare inclusa isi reincarca castile fara ca tu sa iti intrerupi misiunea.

Optimizat pentru jocurile MMO (Massive Multiplayer Online), dar oferind precizia necesara pentru FPS (first personal shoter), mouse-ul wireless de gaming G700 iti asigura un confort si control ridicate, astfel ca tu sa fii implicat total in joc. Cele 13 taste de control pozitionate precis pot fi programate pentru a performa actiuni simple sau macro-uri complexe cu un singur click, nederanjandu-te atunci cand nu ai nevoie de ele. Conexiunea wireless la viteza maxima (1000 de rapoarte pe secunda) iti ofera performanta fara intreruperi in timpul jocului, iar conectivitatea wireless iti ofera mai multa libertate.

Mouse-ul G700 dispune de curbe naturale care se muleaza perfect in palma, asa incat sesiunea de joc sa fie cat mai lunga si mai placuta. Cablul de incarcare optimizeaza energia bateriei, chiar si atunci cand mouse-ul este folosit, si ofera posibilitatea de transfer de date cu ajutorul conectivitatii LAN.

Logitech G700

Tastatura de gaming G510 ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a castiga. Tastatura dispune de 18 taste G, programabile in trei moduri, oferindu-ti 54 setari de macro in cadrul unui joc. Poti predefini macrou-rile din jocul tau preferat sau poti crea unele noi din mers.

Ecranul LCD GamePanel afiseaza statistici ale jocului in timp real si informatii despre performantele calculatorului. Backlight-ul RGB personalizabil face tastele vizibile, zi sau noapte. Tastatura include un jack audio de 3.5 mm, astfel incat sa poti conecta un set de casti analog pentru comunicare digitala clara prin USB.

Logitech G510

Logitech Wireless Gaming Headset G930 este disponibil la un pret recomandat de 749 Lei. Logitech Wireless Gaming Mouse G700 are un pret recomandat de 429 Lei. Logitech Gaming Keyboard G510 are un pret recomandat de 449 Lei.

Cele mai citite