Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kelly Brook devine imaginea LG Optimus One

Modelul Kelly Brook promoveaza cu stil telefonul mobil LG Optimus One.

Am anuntat saptamana trecuta ca au fost vandute un milion de telefoane mobile Optimus One. LG se intoarce sa promoveze dispozitivul Andoid folosind imaginea modelului Kelly Brook.

LG foloseste una dintre cele mai sexxy si inaccesibila femei din lume pentru a promova un smartphone accesibil ca pret de ultima generatie. Conform comunicatului oficial: "LG a ales sa incheie un parteneriat cu Kelly Brook deoarece stilul acesteia de viata o face un ambasador ideal pentru LG Nexus One. Designul elegant si modern al telefonului mobil se potriveste perfect cu imaginea modelului Kelly Brook"

"LG Optimus One este accesoriul perfect - nu numai pentru designul sau atractiv dar si pentru multimea de caracteristici inteligente care se potrivesc stilului meu de viata si care ma ajuta sa aflu aproape orice. Ma ajuta sa mentin legatura cu prietenii si cu familia atunci cand sunt plecata, oriunde m-as afla. Imi place sa pot distribui instant fotografiile si cum am aderat recent la Twitter, telefonul mobil este o unealta extraordinara pentru a vorbi cu fanii. " a spus modelul Kent.

Aprobarea modelului Kelly Brook te va ispiti sa cumperi telefonul mobil LG Optimus One sau nu e decat un adaos sexy pe piata neclintita de telefonie mobila?

Kelly Brook devine imaginea LG Optimus One

Cele mai citite

Error: No articles to display