Sistemul de operare Crome se va lansa anul acesta, promite Google

Google sustine ca va lansa noul sistem de operare pana la sfarsitul anului 2010. Google ramane neclintit in ceea ce priveste hotararea de a lansa sistemul de operare Chrome in 2010, motorul de cautare gigant sustinand la TechCrunch ca sistemul sau pentru netbook va fi lansat pana la sfarsitul anului, asa cum a fost planificat.

Oricum, se pare ca mai degraba decat sa aterizeze pe o serie de dispozitive, rivalul iOS va aparea probabil ca o versiune beta a software-ului, inainte de a veni pe o serie de gadget-uri in 2011. Atunci cand a fost intrebat despre acest lucru, Google a declarat "Nu vom intra in detalii la acest moment."

Google se pare ca isi va atinge obiectivul de a lansa sistemul de operare Chrome in anul 2010, nu mai exista acum nici urma de indoiala, asa ca ne asteptam sa apara incepand de acum.

Atunci cand  a fost intrebat despre sistemul de operare Chrome, Eric Schmidt a declarat ca nu ar trebui sa fie vazut ca un rival iPad. In schimb, ar trebui sa fie vazut ca un sistem de operare pentru produsele cu tastatura, in timp ce Android este alternativa pentru ecrane touch. Daca si producatorii de gadget-uri il vor vedea la fel, ramane de vazut.

Esti dezamagit de miscarea lenta a sistemului de operare Chrome?

sistem de operare google chrome

Cele mai citite

Error: No articles to display