Acer lanseaza noua generatie de smartphone

Acer a dezvaluit noua sa generatie de smartphone despre care spune ca este "100% samrtphone, 100% tableta". Lasand la o parte reclama, acest telefon mobil nou chiar asa arata cu un ecran de 4.8 inch 21:9 si o serie de caracteristici uimitoare care il vor ajuta sa ajunga in varf.

La interior gasim conectivitate Wi-Fi, 3G, suport Flash, HSDPA cu pana la 14.4Mbps si un procesor must have Snapdragon de 1GHz precum si Bluetooth 3.0. Intoarce-l cu spatele si vei gasi o camera de 8 megapixeli cu flash LED.

Acer spune ca acest telefon este facut pentru filme. Este greu sa te pui cu ecranul 1024x480 cu iluminare fundal cu LED-uri. Exista si suport HDMI si DLNA deci partajarea de fisiere nu ar putea fi mai usoara.

Daca acest telefon va aduce Acer in top ramane de vazut. Cu 170g, nu este cel mai usor telefon din lume, iar cu o grosime de 13.3 mm, nici cel mai subtire. Specificatiile interesante il arata ca un invingator.

Nu se stie inca cu ce versiune de Android va veni. Ne asteptam sa-l vedem pe rafturile magazinelor incepand cu aprilie 2011.

acer smartphone

Cele mai citite