Canon PIXMA iP4840

Canon anunta lansarea celei mai noi imprimante foto, modelul PIXMA iP4840, conceputa sa produca rapid printuri de calitate ridicata. Inlocuind popularul model iP4700, noua imprimanta reuneste un design incredibil, performante ridicate si un pachet software avansat. PIXMA iP4840 vine echipata cu functia Full HD Movie Print, regasita doar la produsele Canon, ce faciliteaza printarea cadrelor dintr-un film. Pentru persoanele care folosesc cerneala originala Canon, portalul CREATIVE PARK PREMIUM ofera continut online exclusiv, de la artisti celebri locali si internationali.

Tehnologia Canon FINE, ce echipeaza capetele de printare, produce picaturi de cerneala de 1 picolitru si ofera o rezolutie la printare de maxim 9,600 dpi pentru fotografii la calitate de laborator si tiparituri cu text clar, bine definit. PIXMA iP4840 detine 5 cartuse cu cerneala individuale, optimizand consumul si oferind impresionante viteze de print, certificate ISO ESAT  - aproximativ 11.0 ipm monocrom, aproximativ 9.3 ipm color si aproximativ 20 secunde pentru printul foto 10x15cm fara margini, la calitate maxima.

PIXMA iP4840 vine echipata cu un pachet software avansat ce include functia Full HD Movie Print. Multumita acestei optiuni, utilizatorii au posibilitatea de a printa imagini extraordinare prin selectarea unui singur cadru dintr-un film full HD capturat de o camera digitala Canon. Softul ofera detalii extraordinare pentru rezolutii de pana la 1080p si poate imbunatati rezolutia unei imagini sau reduce nivelul de zgomot.

O varianta imbunatatita a softului Easy-WebPrint EX ofera printare simpla si inteligenta pentru paginile web, permitand utilizatorilor sa decupeze, sa combine si sa printeze elemente web.  Imbunatatirile aduse softului Easy-PhotoPrint EX usureaza imprimarea fotografiilor si a continutului creativ, beneficiind acum de avantajul  accesului direct catre Flicker.

Conceput avand la baza  utilitatea si functionalitatea, Canon PIXMA iP4840 nu numai ca arata incredibil si se potriveste oricarui mediu de lucru, dar vine si ehipata in mod standard cu un modul de printare duplex, doua tavi de alimentare cu hartie si ofera printare pe medii DVD, CD si Blu-Ray compatibile. PIXMA iP4840 este cu adevarat una dintre cele mai versatile imprimante de pe piata.

 

PIXMA iP4850 si PIXMA iP4840

Cele mai citite