Netbook-urile Google Chrome sunt pe drum

Google lucreaza la doua prototipuri de netbook-uri?

Google este cu un pas mai aproape de lansarea mult asteptatei game proprii de netbook, testand in prezent doua dispozitive.

Netbook-urile Google se pare ca vor fi construite de catre un partener, la fel ca si in cazul telefonului mobil Google Nexus One, dar ceea ce le va da un plus de culoare este chiar sistemul de operare Google chrome. Google a testat anterior sistemul de operare Chrome pe calculatoare Asus, Dell si Lenovo, dar acum se pare ca au aparut doua noi dispozitive in rapoartele sale, cu nume de cod Mario si Andretti, ceea ce sugereaza ca Google va lansa cel putin doua modele de netbook-uri cu Chrome, care vor ajunge in curand in mainile testerilor.

Sistemul de operare Chrome va fi gratuit, bazat pe Linux si open source si va fi doar online, facand usoara utilizarea aplicatiilor bazate pe internet. Cand vom vedea un sistem Chrome in carne si oase? Aparent nu pana la inceputul anului viitor, desi Google a promis ca sistemul de operare se va lansa pana la sfarsitul anului curent.

 

chrome

Cele mai citite