Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Microsoft anunta vanzari de 2.5 milioane unitati Kinect

Apreciat pentru stil, Microsoft, a trecut de 2.5 milioane de senzori Kinect vanduti la nivel global in 25 de zile. Acest numar include si vanzarile din Vinerea Neagra de week-end-ul trecut si ne face sa ne face foarte curiosi sa aflam cum o mai duce Sony in ultima perioada - Sony a fost mama dispozitivelor Move dupa ce a anuntat luna trecuta 1 milion de unitati vandute. Microsoft estimeaza un numar de 5 milioane de unitai vandute in aceasta vacanta.

"Suntem incantati de raspunsul consumatorilor la Kinect si lucram din greu alaturi de retaileri si de partenerii de fabricatie pentru a accelera productia si pentru a aduce dispozitivele Kinect pe rafturi  cat mai repede posibil pentru a tine pasul cu cererea" a declarat Don Mattrick, presedintele  Interactive Entertainment Business Microsoft. "Cu vanzari de peste doua milioane jumatate de unitati in doar 25 de zile suntem pe cale de a atinge previziunile noastre de 5 milioane de unitati vandute vacanta aceasta."

kinect

Cele mai citite

Error: No articles to display