Acer va lansa un telefon mobil Windows Phone 7

Nu a fost anuntata inca nicio data de lansare, dar cu siguranta Acer va utiliza sistemul de operare Microsoft.

Acer a lansat de curand o serie de tablete noi si laptopul Iconia, ceea ce ne face sa ne asteptam  mai mult de la producatorul gigant. Directorul Acer, Gianfranco Lanci, a confirmat ca oamenii sai lucreaza la un telefon mobil  cu sistem de operare Windows Phone 7.

Intr-un interviu, Lanci a declarat "In prezent lucram in general cu Android, dar lucram, de asemenea, la un telefon mobil Windows Phone 7."

Pe acceasi tema, Lanci a continuat "Am vazut o serie de imitatii Windows Phone cu ani in urma si ne-am mutat pe Android din cauza experientei utilizatorilor..daca ne uitam astazi la windows Phone 7, credem ca putem vedea aceeasi oportunitate pe care o vedem la Android in termeni de personalizare."

Ultima parte este interesanta, avand in vedere ca Microsoft a tinut sa sublinieze ca temele personalizate nu sunt bine venite pe noul sau sistem de operare. Lanci a vorbit mai putin despre cand se va lansa noul telefon mobil Acer Windows Phone 7. Speram ca acesta va veni cu noua actuazlizare de software anuntata de curand.

acer telefon mobil

Cele mai citite