Asus U36 - un notebook super subtire

ASUS a anuntat astazi lansarea modelului U36, cel mai subtire notebook din lume dotat cu un procesor Intel cu voltaj standard. ASUS a dezvoltat un sistem de racire unic, reducand grosimea notebook-ului la numai 19mm, in conditiile utilizarii unui procesor puternic din gama Intel Core i3 sau Core i5. Combinatia dintre ASUS Super Hybrid Engine si grafica NVIDIA cu tehnologia Optimus ofera modelului U36 o autonomie crescuta, de pana la 10 ore.

In timp ce majoritatea notebook-urilor prezente pe piata folosesc procesoare de voltaj redus, datorita beneficiilor aduse de consumul mic si emisia redusa de caldura, ASUS U36 sparge tiparele si ofera procesoare Intel Core i3 sau Core i5 pentru performante depline. Acest lucru este posibil gratie sistemului de racire cu doua heat pipe-uri, care preia caldura in mod eficient fara a adauga o greutate suplimentara. Rezultatul consta in posibilitatea de a reda continut multimedia complex, de a rula jocuri solicitante sau de a putea deschide simultan programe avansate. Alaturi de aceste avantaje, utilizatorul va transporta un notebook cu o grosime de 19mm.

Carcasa lui ASUS U36 este foarte subtire, fiind fabricata dintr-un aliaj de magneziu si aluminiu. Folosind o baterie cu patru celule, U36 ajunge sa cantareasca doar 1.44Kg, devenind alegerea ideala pentru utilizatorii care vor sa-si reduca greutatea bagajelor in calatorii. Portabilul este protejat impotriva prafului si a apei printr-un material placut la atingere care acopera carcasa la nivel nanometric. Astfel, U36 isi va pastra exteriorul estetic pe parcursul intregii zile.

Notebook-urile foarte subtiri sunt cunoscute pentru autonomia ridicata conferita de procesoarele cu voltaj redus. In ciuda procesorului actual, care lucreaza la un voltaj standard, ASUS U36 este capabil sa ofere o independenta energetica asemanatoare, gratie tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine cu modul pentru economisirea bateriei. Cupland in sistem si tehnologia NVIDIA Optimus, autonomia poate fi extinsa pana la 10 ore, pentru a acoperi intreaga zi de lucru.

 

Asus U36

Cele mai citite