Thermaltake lanseaza Cooler-ul SlimX3

Ideal pt carcase mini si HTPC (home theatre PC), Thermaltake lanseaza SlimX3, noul cooler de procesor indreptat in special catre utilizatorii de HTPC.

Carcasele de HTPC fiind de dimensiuni mini si mici, performantele cooler-ului de procesor sint foarte importante, acesta fiind obligat sa aiba dimensiuni mici, pt a incapea in carcasa, si simultan sa ofere racire suficienta si fara zgomot.

SlimX3 are 2 conducte de cupru de 6mm diametru legate la un radiator de aluminiu, combinatia de baza pt realizarea unei raciri eficiente pt procesoarele multimedia. Datorita contructiei conductelor de cupru, conductivitatea termica este mai buna si astfel se accelereaza disiparea caldurii. Cu inaltimea de numai 36mm, SlimX3 este ideal pt majoritatea carcaselor mini.

Prin PWM, SlimX3 tureaza ventilatorul intre 1200rpm si 2400rpm, in functie de incarcarea procesorului. Acest lucru asigura o functionare in liniste astfel incat utilizatorul sa nu fie deranjat de zgomotul ventilatorului.

Cu un sistem de prindere special, SlimX3 asigura compatibilitatea cu socket-urile LGA775 si LGA1156. Utilizatorii nu trebuie sa schimbe nimic la sistemul de prindere pt diverse platforme.

 

   thermaltake_slimx3

 

   thermaltake_slimx3_bottom            

Cele mai citite