Motorola Droid 2 iti explodeaza in ureche

Presupusa defectiune din fabrica a telefonului mobil Milestone 2 a dus la cusaturi pentru un client din SUA.

Cititorii ar trebui sa se gandeasca bine atunci cand adauga pe lista cadourilor de Craciun telefonul mobil Motorola Milestone 2 dupa ce un client din Statele Unite a raporat faptul ca telefonul sau Milestone (sau Droid 2, cum mai este cunoscut) i-a explodat in ureche in timp ce incerca sa efectueze un apel.

Aron Embry a declarat pentru Fox News ca noul telefon Droid 2 i-a explodat in ureche in timp ce voia sa se duca la masina "Am auzit un zgomot puternic. Nu am simtit durere initial. Am pus telefonul jos. Am simtit cum se scurge ceva. Mi-am dat seama ca probabil este sange."

In ciuda presupusei explozii, telefonul inca functioneaza chiar daca ecranul este spart (si stropit cu sange).

Embry a condus pana la scoala din apropiere unde lucreaza sotia sa si a luat-o pentru a-i face fotografii. A fost apoi dus la spital unde i s-au pus patru copci.

Motorola nu a spus inca daca ei cred ca aceasta este o problema tehnica a telefonului Droid 2 sau Embry a pus la cale o inselaciune, dar atunci cand prima reactie a unei persoane este de a obtine imagini cu o rana sangeranda si nu de a merge sa fie cusuta, am spune ca este la mijloc si putin teatru.

motorola droid 2

Cele mai citite