Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Microsoft Lync Server 2010

Microsoft anunta disponibilitatea generala a suitei Microsoft Lync, o platforma de comunicare unificata ce integreaza mesageria instant, prezenta audio, video, toate pentru a permite oamenilor sa comunice mai eficient prin intermediul unor aplicatii de business familiare precum Microsoft Office, Microsoft SharePoint si Microsoft Exchange. De astazi, se poate descarca gratuit versiunea trial a Lync accesand http://www.lync.com, iar utilizatorii din mediul de business pot achizitiona produsul incepand cu data de 1 decembrie.

Printre primii clienti de pe piata romaneasca se numara Primaria Sectorului 2 si CFR Marfa, clienti ce au adoptat Lync Server 2010 dupa rularea unor proiecte pilot pe Microsoft Communications Server 2007 R2, versiunea precedenta a Lync Server. Printre companiile ce au aratat interes crescut pentru suita Lync se numara companii din domeniul bancar, utilitati, telecomunicatii si multe altele.

Forrester Consulting a realizat recent, la solicitarea Microsoft, un studiu referitor la impactul economic al adoptiei Lync Server in companii. Studiul s-a bazat pe intervievarea unor companii din domenii diverse precum : domeniul farmaceutic, telecomunicatii, productie de echipamente electronice, servicii de securitate, traduceri si localizari, distributie de echipamente hardware, software si servicii de consultanta, domeniul energetic si multe altele. Rezultatele studiului arata faptul ca, pe langa reducerea cheltuielilor legate de transport si deplasari in interes de serviciu, serviciile de teleconferinta, hostate sau on premises, permit reducerea facturilor telefonice pentru apelurile interurbane sau internationale. Un alt beneficiu economic il reprezinta reducerea costurilor cu echipamentele hardware si intretinerea lor, eliminarea centralelor telefonice si reducerea costurilor legate de helpdesk si servicii de suport tehnic. Mai mult, imbunatatirea productivitatii utilizatorilor conduce la cresterea satisfactiei clientilor si furnizorilor, datorita vitezei ridicate de raspuns si a ratei de solutionare a solicitarilor. Studiul demonstreaza, de asemenea, recuperarea investitiei cu un procent de 337% intr-o perioada de 12 luni.

Optiuni si valoare adaugata prin solutiile partenerilor

Astazi, parteneri precum Polycom Inc. anunta peste 70 de dispozitive optimizate pentru Lync – inclusiv o gama larga de telefoane IP, casti, telefoane cu difuzor pentru conferinta sau camere web.

Polycom ofera Polycom HDX si Polycom UC Intelligent Core, prima solutie de teleprezenta din industrie, compatibila cu Lync. Ambele solutii le permit utilizatorilor si companiilor sa colaboreze eficient si rapid, indiferent de distanta la care se afla.

In plus, peste 30 de parteneri lanseaza aplicatii pentru platforma Lync pentru organizatiile publice si private, indiferent de tipul sau dimensiunea acestora. Solutiile includ call centere, inregistrarea convorbirilor, contabilitate, servicii de monitorizare a performantelor si noi aplicatii incluse in procesele standard de business.

Disponibilitatea produsului

Microsoft Lync reuneste produsele cunoscute anterior sub denumirea Microsoft Communications Server, Microsoft Office Communications Online si Microsoft Office Communicator, iar acum include Microsoft Lync Web App si Microsoft Lync Online. Microsoft Lync 2010 si Microsoft Lync Server 2010 vor putea fi achizitionate incepand cu data de 1 decembrie 2010.

 

Microsoft

Cele mai citite

Error: No articles to display