Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google cumpara compania Phonetic Arts

Aplicatiile Google viitoare vor avea o iesire audio mai sportiva. Google ne duce cu un pas inainte in lumea viitoarelor televiziuni care ne este promisa de zeci de ani cumparand compania Phonetic Arts, o echipa de dezvoltatori din Marea Britanie a caror munca este de a face calculatoarele sa citeasca textul... ei bine, mai putin ca un calculator.

Conform site-ului Phonetic Arts, scopul companiei este sa "ofere tehnologie care genereaza discurs natural expresiv, permitand jocurilor pe calculator sa spuna orice propozitie cu orice tip de voce".

Rezultatul achizitionarii va fi faptul ca aplicatiile Google pot comunica cu utilizatorii prin intermediul vorbirii, mai mult decat afisarea de text. In mod evident, candidatii Google pentru o vorbire mai umana includ Google Translate care in prezent citeste cuvintele traduse ca robotul Stephen Hawking.

Mike Cohen, un manager Google care a postat pe blogul Google a spus ca echipa sa este "incantata de tehnologie si chiar daca nu avem inca planuri de anuntat, credem ca impreuna ne vom muta mai repede catre viitorul Star Trek".

google

Cele mai citite

Error: No articles to display