AMD Phenom II X6 1100T si X2 565 Black Edition

AMD a lansat doua noi modele de procesoare desktop Black Edition, unul dintre ele fiind varful de gama al seriei cu sase nuclee, AMD Phenom II X6. Aceste procesoare se alatura premiatei serii de cipseturi AMD 8 si recent lansatei serii de placi grafice ATI Radeon HD 6000, ce ofera o experienta extraordinara 3D, cu performante multimedia accelerate de catre GPU. Cu aceste tehnologii entuziastii se pot bucura de cea mai buna experienta vizuala pe un PC cu tehnologie VISION Black de la AMD.

Procesorul AMD Phenom II X6 1100T Black Edition este noul varf de gama pentru procesoarele desktop AMD ce ofera functionalitati de top cum ar fi multiplicatori de ceas deblocati, tehnologie Turbo CORE si performante pe sase nuclee.

Procesorul AMD Phenom II X2 565 Black Edition este o alternativa accesibila pentru entuziastii in cautare de capabilitati de personalizare a performantelor la viteze incredibile.

Cerintele tot mai mari de continut media HD si 3D au creat un nou standard pentru experienta vizuala. Versatilitatea computerelor cu tehnologie VISION creaza posibilitati nelimitate pentru utilizatori, cum ar fi orientarea catre Internet a divertismentului video, crearea de continut foto si video, rularea celor mai pretentioase jocuri PC si imbunatatirea performantelor multi-tasking.

Utilizatorii in cautarea unui nou PC ce combina valoarea performantelor multi-core, optiuni multiple ale platformei PC, continut video HD si grafica 3D pot opta pentru un computer cu tehnologie VISION de la AMD.

 

Processor AMD Phenom II X6
Model Number 1100T
Socket Type AM3
Wattage 125 W
Speed 3.3 GHz
Bus Speed 2000 MHz
L2 Cache Size 3 MB
Manufacturing Tech(CMOS) 45nm SOI

 

Processor AMD Phenom II X2
Model Number 565
Socket Type AM3
Wattage 80 W
Speed 3.4 GHz
Bus Speed 2000 MHz
L2 Cache Size 1 MB
Manufacturing Tech(CMOS) 45nm

 

AMD

Cele mai citite