Fujitsu prezinta Lifebook

Fujitsu a prezentat astazi in Romania noua linie de notebook-uri Fujitsu, reunita sub un singur brand - LIFEBOOK, brand care de 20 de ani ofera utilizatorilor cele mai performante laptop-uri si care este parte a portofoliului Fujitsu Dynamic Infrastructures.

Portofoliul LIFEBOOK este compus dintr-o gama variata de notebook-uri, bazate pe noua familie de procesoare 2010 Intel Core, create pentru a oferi utilizatorilor solutiile optime pentru toate sarcinile de lucru. Astfel, fie ca este vorba de conectarea la Internet prin intermediul 3G/UMTS, pregatirea unei prezentari pe ecranul wide al notebook-ului sau upload-ul de fotografii, noile modele reprezinta alegerea optima.

LIFEBOOK cuprinde modele desktop replacement, ultraportabile si Tablet PC.

Un LIFEBOOK pentru orice activitate

Utilizatorii isi vor putea alege cu usurinta modelul care se potriveste cel mai bine cerintelor lor. Acestia pot alege un notebook din gama LIFEBOOK A, daca doresc sa achizitioneze un model robust, potrivit pentru lucrul cu aplicatiile uzuale, sau un model din gama LIFEBOOK P, destinat utilizatorilor care au nevoie de o autonomie sporita a sistemului si de componente de ultima generatie. Utilizatorii pretentiosi vor descoperi in gama LIFEBOOK S modele ce imbina cele mai importante caracteristici ale unui laptop: performanta sporita, fiabilitate si design de ultima generatie.

“LIFEBOOK este cel mai bun ambasador al companiei Fujitsu, acest brand fiind unul dintre cele mai respectate din lume. Utilizatorii vor gasi in LIFEBOOK un partener de nadejde, puternic, fiabil si cu un raport calitate pret corect,” a declarat Rajat Kakar, Vice President Clients Group, Fujitsu Technology Solutions.

De-a lungul celor 20 de ani de inovatie LIFEBOOK, Fujitsu a stabilit numeroase puncte de referinta pentru industria IT. Combinand calitatea japoneza cu precizia germana, Fujitsu a fost prima companie din lume care a creat un notebook cu tehnologie 3G/UMTS integrata, a dezvoltat primul notebook modular si a utilizat pentru prima data materiale naturale „eco-friendly” pentru anumite parti din sisteme. Noile modele LIFEBOOK se caracterizeaza prin performanta superioara asigurata de procesoarele si tehnologiile Intel, design de ultima generatie, conectivitate extinsa si sisteme de protectie avansate, precum Advanced Theft Protection.

Fujitsu

Modele noi

Seria LIFEBOOK A

LIFEBOOK A530 si LIFEBOOK AH530 sunt destinate atat segmentului business cat si consumer. Cele doua notebook-uri detin un ecran LCD anti-glare de 15,6” si HDMI integrat, fiind astfel posibila conectarea cu usurinta a echipamentelor la o sursa externa de afisare. Printre alte caracteristici se numara retea wireless WLAN, Bluetooth si  conectivitate optionala 3G/UMTS. Preturile pornesc de la 399 Euro si pot ajunge pana la 2100 Euro pentru modelele cu toate dotarile incluse.

Din aceeasi gama, dar destinat unui public diferit, face parte si modelul LIFEBOOK AH530 GFX. Notebook-ul detine o placa video cu o memorie de 1GB, ATI Mobility Radeon HD550v, si este dedicat utilizatorilor ce lucreaza cu aplicatii cu cerinte mari de sistem.

Seria T

LIFEBOOK T580 este un tablet PC cu un ecran de 10,1” si reprezinta o alternativa flexibila pentru utilizatorii ce folosesc in acest moment echipamente fara tastatura, integrand un procesor puternic, o tastatura foarte buna, 2 port-uri USB, cititor de carduri SD si SmartCard, webcam, iesire pentru monitoare VGA si ecrane HDMI. Ecranul echipamentului este dotat cu un senzor de lumina care regleaza automat luminozitatea, astfel incat spatiul de lucru sa fie vizibil chiar daca sistemul este folosit afara, in plina zi

LIFEBOOK T730 si LIFEBOOK TH700 sunt cele mai noi modele de Tablet PC Fujitsu si reprezinta alegerea optima pentru utilizatorii aflati in cautarea unui sistem de calcul mobil cu ecran rotativ cu o performanta mare, autonomie ridicata si design deosebit. Ambele modele pot include optional un modul GPS. Ecranul celor doua modele are o diagonala de 12,1” iar procesoarele sunt din seria 2010 Intel Core.

Cele mai citite