Cubitek Tattoo - carcase tatuate

Cubitek a lansat noua serie de carcase pentru PC, numita Tatoo, din care fac parte Tattoo Beta, Tattoo Pro si Tattoo Fire. Inspirate de tatuajele purtate de razboinicii Maori, aceste carcase ofera o estetica extraordinara si o noua dimensiune in design-ul carcaselor pentru PC, impreuna cu o inovatie in domeniu, respectiv o usa in partea superioara, in spatele careia puteti ascunde telefonul mobil, stick-uri sau alte obiecte.

Tattoo Beta este o carcasa neagra, din otel de 0.7mm, Tattoo Pro are, in plus, fereastra pe panoul lateral, iar Tattoo Fire are exteriorul negru si interiorul rosu. Toate cele 3 carcase prezinta tatuaje pe partile laterale, impreuna cu posibilitatea de a schimba panourile laterale cu altele, desenate diferit. In interior, seria Tattoo este foarte spatioasa, avand posibilitatea de montare a 5 hard-uri de 3.5 inch si 2 de 2.5 inch, pe langa 5 unitati optice de 5.25 inch. Instalarea tuturor echipamentelor interioare se face foarte usor, fara a avea nevoie de unelte.

Partea pe care se monteaza placa de baza prezinta fante largi, folosite pentru aranjarea ergonomica a cablurilor si pentru montarea facila a sistemelor de prindere a cooler-elor. Sunt suportate placi de baza in format ATX, M-ATX si mini-ITX. Sursele pot avea pana la 290mm lungime si se monteaza deasupra unui ventilator aflat in podeaua carcasei, care la va ajuta la racire. Cooler-ul procesorului poate avea maxim 160mm inaltime, iar placa video pana la 290mm lungime. Cele 3 carcase au un ventilator de 140mm in partea din fata si unul in tavan. Ambele pot fi controlate de un buton aflat in tavan. In plus mai apare un ventilator de 120mm in partea din spate.

In Tattoo Beta se pot monta 2 ventilatoare de 120/140 mm, pe care le veti achizitiona separat. Aerisirea este ajutata si de 4 picioare inalte, care permit ventilatorului din podeaua carcasei sa impinga mult aer inauntru.

Panoul superior gazduieste switch-ul pentru ventilatoare, 2 porturi USB2.0, unul e-SATA si porturile audio HD si AC97. In continuare, gasim un cablu mini USB si un adaptor micro USB, chiar langa usa mentionata anterior, in spatele careia puteti pune telefonul la incarcat.

Dimensiunile seriei Tattoo sunt 485 x 470 x 202 mm (lungime x adancime x latime). 

 

Cubytek Tattoo

Cele mai citite