HTC One mini 2 - detalii și specificații

HTC One mini 2

HTC a lansat HTC One mini 2, cel mai nou smartphone din familia HTC One. Acesta utilizează un display HD compact, de 4,5 inch, și este dotat cu HTC Sense 6, HTC BlinkFeed și o cameră frontală de 5 MP. Noul smartphone îmbină, într-un model

Nokia X este disponibil la Cosmote

Nokia X

COSMOTE România anunță că primul telefon Nokia, bazat pe Android, este disponibil în rețeaua de vânzări a companiei. Smartphone-ul „X" este un terminal cu preț mediu, compatibil 3G, cu display tactil.

Unicitatea acestui terminal este dată de faptul

Evolio lansează smartphone-ul ONYX

Evolio Onyx

Evolio lansează smartphone-ul ONYX și își mărește gama de telefoane destinate tinerilor sau celor cărora își doresc o experiență multimedia completă.

Noul smartphone Evolio este Dual SIM și are procesor dual-core Mediatek, tactat la o

Blackphone a primit procesor NVIDIA Tegra 4i

Blackphone

SGP Technologies, compania din spatele smartphone-ului Blackphone, a anunțat configurația finală a telefonului. Aceasta va cuprinde un procesor mobil NVIDIA Tegra 4i, care, împreună cu sistemul de operare PrivatOS (bazat pe Android), va oferi

Orange anunţă noile abonamente Fluture

Orange-logo

Orange anunţă noile abonamente Fluture, care oferă clienţilor un abonament reîncărcabil şi flexibilitatea de care au nevoie pentru a-şi construi planul care li se potriveşte cel mai bine.

Prin ofertele Orange Junior şi, respectiv, Orange

Cele mai citite

Error: No articles to display