Iti dau reducere 1% la PC Garage

ACL si Sapphire organizeaza League of Legends Championship

ACL Romania continua seria de turnee la nivel european, astfel incat, impreuna cu Sapphire, anunta editita cu numarul 11 a Turneului "Sapphire League of Legends Championship". La aceasta editie vor participa atat echipe din Romania, cat si echipe din nord-est-ul europei.

Campionatul se va desfasura online, cele mai importante meciuri vor fi comentate si transmise LIVE, online, pe televiziunea ACL TV: www.twitch.tv/aclgamestvScopul acestor campionate este acela de a ajunge la nivel global, intr-un cadru pofesionist, gratie noului sistem dezvoltat de programatorii ACL.

ACL Sapphire LOL

Pentru prima data in Romania, cele mai bune echipe din europa de nord est si-au anuntat deja participarea. Numarul maxim de echipe acceptate este de 64.

 

Premiile:

Locul 1: 100 USD + 3200 RP & Triumphant Ryze skin for every player

Locul 2: 2400 RP per player

Locul 3: 1600 RP per player

Locul 4: 800 RP per player

Nu se percepe taxa de inscriere!

 

Turneul va incepe in data de 07 iulie si marea finala va avea loc in data de 20 iulie 2014. Regulamentul este aici: http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=regeln&cupID=25

Grabiti-va sa va ocupati locul! Pana in acest moment in competitie sunt inscrise 36 de echipe. Pentru inscrieri intrati pe pagina evenimentului: http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=details&cupID=25

 

Techzone.ro te trimite la DreamHack Bucharest 2014! (castigatorii!)

Techzone.ro a pus la bataie 10 invitatii pentru DreamHack 2014 pe (26 si 27 Aprilie) si a venit timpul sa anuntam cei 10 castigatori.

Mai jos sunt cei 10 castigatori a unei invitatii pe ambele zile la Dreamhack:

1. Daniel Mihai
2. Alexandru Alexe
3. Chiosea Razvan
4. Damnedsky
5. Iulia Dobra
6. George Ilie
7. Dragos Catalin
8. Oana Peniu
9. Alexandru Coman
10. Stefan Mihai

Pentru a intra in posesia invitatiilor, cei zece castigatori au fost contactati prin Facebook, unde a fost ceruta o adresa de email valida pentru a trimite invitatia in format pdf (care va trebui trasa la imprimanta).

dreamhack-2014 banner

Despre Dreamhack

DreamHack Bucharest este cel mai mare eveniment eSports din România şi Europa de Est, aducând jucători de Counter Strike, League of Legends, Starcraft II şi (mai nou Hearthstone) din jurul lumii. Evenimentul revine în România pentru al treilea an consecutiv, în ceea ce a devenit o tradiţie care, cel mai probabil, va continua şi în următorii ani.

În cadrul evenimentul, fanii scenei eSports pot să îşi întâlnească jucătorii preferaţi, să vizioneze live bătăliile dintre aceştia, să participe la concursuri, tombole, oferte speciale din partenerilor oficiali şi multe altele.

Ediţia de anul trecut a DreamHack Bucureşti a avut aproximativ 4000 de spectatori pe durata celor două zile de eveniment, cu peste 1 milion de vizite şi 375 de mii de clienţi unici online.

Elevi români obțin premiul I la concursul NASA Ames Space Settlement Design

O echipă de elevi români, de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu" din București, a obținut anul acesta premiul I, în cadrul concursului NASA Ames Space Settlement Design Contest 2014, cu proiectul "Selene Expandable Space Orbital Settlement". Echipa este formată din elevii Günşahin Deniz, Iov Ştefan, Niculae Arthur Mihai, Popescu Ana-Cosmina, Segărceanu Călin Constantin, Tache-Codreanu Andrei, elevi în clasa a XI-a.

În urma rezultatului, elevii sunt invitaţi să participe la ISDC 2014 (Conferinţa Internaţională pentru Dezvoltare Aerospaţială), care va avea loc între 14 şi 18 mai 2014, în Los Angeles, California.

Echipa își dorește să participe atât la conferință, cât și la ediția de anul viitor a concursului. „Premiul câștigat ne motivează să nu ne oprim. Suntem ferm convinși că, având experiența dobândită de-a lungul lucrului la acest proiect, vom reuși să obținem o lucrare și mai competentă decăt lucrarea de anul acesta. Cu multă muncă și ambiție, credem că putem realiza orice." ne spune Andrei Tache-Codreanu, un membru al echipei.

Selene EOSS

Pentru deplasarea la conferința ISDC de la Los Angeles, SUA, echipa va fi susținută de mai multe firme din România, între care și PRAS Consulting. Inițiativa PRAS Consulting, de a susține pentru al doilea an participarea echipei românești la această conferință, are la bază dorința de promovare și dezvoltare a tinerilor pasionați de tehnologie. După ce anul trecut, au participat cu proiectul numit „Theia" și au obținut o mențiune, echipa de anul acesta și-a îmbunătățit evident performanța și merită felicitată. PRAS Consulting este și anul acesta alături de acești tineri și îi susține în continuare, pentru munca și pasiunea cu care s-a implicat în aceste proiecte.

NASA Ames Space Settlement Design Contest este deschis echipelor de elevi, care își prezintă proiectele de construire a unor colonii spațiale, folosind pentru aceasta cunoștințe complexe de fizică, matematică, științele spațiale, știința mediului, precum și multe alte discipline. În cadrul ediției din 2014 au fost trimise peste opt sute de lucrări din mai multe țări, iar participarea echipelor din România a fost excepțională, mai multe dintre ele câștigând premii importante.

ACL si SAPPHIRE organizeaza "SAPPHIRE Cup"

ACL, in colaborare cu SAPPHIRE, organizeaza "SAPPHIRE Cup", pentru jocul League of Legends. Cei mai buni jucatori de profil, din Romania, se vor confrunta pentru premiile puse in joc. Numarul maxim de jucatori acceptati este de 64.

Inscrierile pentru SAPPHIRE Cup 1 vs 1 au inceput pe 22 Martie 2014 si se vor incheia pe 3 Aprilie 2014 la ora 17:00. Turneul va incepe pe 3 Aprilie 2014 la ora 20:00.

ACL Sapphire Cup

Sistem de joc:
-Harta : Howling Abyss
-Banuri : 3 banuri scrise in chat din partea fiecaruia.
-Picks : Blind Picks
-Un joc se termina la first blood / 100 cs / un turn daramat.
-Dovada a victoriei: print la indeplinirea unuia dintre cele 3 obiective + upload la pagina meciului.playoff.
-Double elimination.
-Toate meciurile vor fi Bo1 cu exeptia finalei mari si mici care se vor juca Bo3.

Pentru turneu nu se percepe taxa de inscriere.

Premii:

  1. Sapphire HD7790
  2. Sphex mouse pad
  3. Sphex mouse pad

ACL si Razer organizeaza Razer Cup la Counter Strike

ACL, impreuna cu Razer, organizeaza "Razer Cup", pentru pasionatii de Counter Strike : Global Offensive. Premiile au o valoare totala de 750 Euro. Numarul maxim de echipe acceptate este de 32.

Structura este de tip  Group Stage + Single Eliminaton Bracket, iat stagiile sunt urmatoarele: Group stage (17.03.2014-21.03.2014); Elimination Bracket (22.03.2014-23.03.2014 ). Programul competitional este 20:00 - 23:00, iar locuri disponibile sunt doar 32, asa ca grabeste-te sa te inscrii. Turneul se va desfaura in mod BO1 (cel mai bun dintr-un meci). Marimea echipei va fi 5on5.

ACL Razer Cup

Hartile vor fi eliminate, pe rand, de catre echipe (de_dust2, de_inferno, de_cache, de_season, de_toscan, de_train, de_nuke, de_mirage), iar grupele se vor realiza aleatoriu.

Premii:

Locul 1: 5x Mass Effect Imperator
Locul 2: 5x Ironclad mouse pads
Locul 3: 5x Razer Messenger Bag

Inscrierile se mai fac pana pe data de 17 Martie 2014. Grabeste-te si ocupati locul ! NU SE PERCEPE TAXA DE INSCRIERE !!!

Pentru REGULAMENT intrati aici: http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=regeln&cupID=23, iar pentru INSCRIERI: http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=details&cupID=23

 

ACL, in colaborare cu Western Digital, organizeaza "WD Black Cup" la League of Legends

ACL, in colaborare cu Western Digital, organizeaza "WD Black Cup" la jocul League of Legends, cu premii in bani si RP-uri. In acest turneu vor fi acceptate si echipe din afara tarii. Numarul maxim de echipe acceptate este de 64.

Echipele vor fi impartite in grupe a cate patru, iar acestea vor juca in sistem round robin (fiecare vs fiecare), primele doua clasate calificandu-se in playoff. Sistemul folosit in playoff este cel mai bun din 3 (best-of-three, single elimination).

Competitia va incepe pe 17 Martie si se va incheia pe 21 Martie, iar meciurile vor incepe la ora 20:00. Faza grupelor se joaca intre 17-20 Martie, in timp ce faza finala se joaca pe 21 Martie.

WD Black Cup ACL

Sistem de joc:

Maps: Summoners Rift
Team Size: 5 vs 5
Mode: BO1 (group stage); BO3 (bracket stage) Game Mode : Tournament Draft
Settings: Tournament Mode
Server: EU-NE

 

Premiile:

Locul 1: 180 USD + 3200 RP & Triumphant Ryze skin, pentru fiecare jucator

Locul 2: 120 USD + 2400 RP pentru fiecare jucator

Locul 3: 60 USD + 1600 RP pentru fiecare jucator

Locul 4: 800 RP pentru fiecare jucator

 

Inscrierile sunt gratis !

ACL, impreuna cu AVerMedia, organizeaza "AVerMedia Cup" la League of Legends

ACL, impreuna cu AVerMedia, organizeaza "AVerMedia Cup" la jocul League of Legends, cu premii in valoare de 1500 Euro. Numarul maxim de echipe acceptate este 64. Competitia se va desfasura pe perioada a 5 zile: 17-21 Februarie 2014. Meciurile vor incepe de la ora 20:00.

Sistem de joc :

  1. Harta : Summoners Rift
  2. Modul de joc : Turnament Draft
  3. Un joc se termina la distrugerea Nexusului advers sau la capitularea echipei adverse.
  4. Dovada a victoriei: print la terminarea jocului din partea echipei castigatoare + upload pe forum la sectiunea dedicata turneului.
  5. Single elimination.

Per total vor exista doua sesiuni de calificare, una va avea loc Luni si Marti seara, cealalta Miercuri si Joi seara, ambele pe sistem braket, Single Elimination, cu Bo1 toate meciurile.

AVerMedia Cup 2014

Din fiecare Qualifier se califica doua echipe, care ajung in finala. Astfel, cele 4 echipe calificate vor juca Vineri seara pentru stabilirea ierarhiei. Fiecare meci va cuprinde un Bo3. Daca, la finalul jocurilor, exista 2 echipe la egalitate, departajarea se va face in urma numarului de jocuri castigate/pierdute din cele minim 6, maxim 9, pentru fiecare echipa. Daca in continuare este egalitate, echipele in cauza vor mai juca un Bo1 pentru departajare.

Premii:

Locul 1: Live Gamer Portable x 5
Locul 2: Live Gamer HD Lite x 5

NU SE PERCEPE TAXA DE INSCRIERE!

Pentru INSCRIERI intrati AICI : http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=details&cupID=20

NVIDIA GeForce Cup - o competiție pentru pasionații de Dota 2

NVIDIA lansează, de sărbători, o nouă provocare pentru gamer-i, un motiv în plus de a petrece noi momente în jocul favorit. NVIDIA GeForce Cup reprezintă o competitie ce se adresează pasionaților de Dota 2, care vor avea șansa de concura pentru o serie de premii interesante.

Dota 2 face parte din categoria jocurilor Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) și este produs de Valve Corporation, fiind un titlu free-to-play. Acesta este disponibil în exclusivitate prin intermediul platformei Steam.

Meciurile din Dota 2 aduc împreună două echipe formate din 5 jucători, fiecare ocupând o bază fortificată, plasată la una dintre marginile hărții de joc. O echipă este declarată victorioasă în momentul în care distruge structura centrală a celeilalte. Fiecare jucător controlează un ”Erou”, scopul acestuia fiind să crească în nivel și să colecționeze cât mai multe obiecte, în timp ce luptă împotriva adversarilor pentru a obține victoria.

“Suntem extrem de încântați de faptul că putem oferi jucătorilor încă un motiv pentru a se bucura de sărbători,” declară David Koblizek, PR manager NVIDIA. “În urma lansării noii serii de unități de procesare vizuală GeForce GTX 7, continuăm să ne îndreptăm atenția către nevoile și dorințele jucătorilor. Competiția GeForce Cup reprezintă încă un exemplu în această direcție.”NVIDIA GeForce Cup

GeForce Cup, competiția adresată Dota 2, va debuta pe 18 decembrie și va avea o durată de 2 luni. Turneele locale de calificare, organizate separat pentru zona balcanică (Serbia, Slovenia, Macedonia), Bulgaria, Croația și România, se vor extinde pe o perioadă de 6 săptămâni, cu 16 cupe diferite – 4 pentru fiecare țară, evenimente urmate imediat de finale. În urma acestui stadiu, va exista o fază a grupelor și apoi un bracket final, fiecare cu durata de o săptămână. Toți jucătorii ce ajung să participle în acest stadiu vor fi răsplătiți cu o unitate de procesare vizuală GeForce GTX 760. Ulterior, trei gameri din fiecare țară participantă vor primi invitația de a juca în marea finală, unde își vor disputa premiul de 1.500 $.

Competița este deschisă tuturor jucătorilor ce locuiesc în una dintre tările participante iar înscrierea se poate realiza accesând linkul corespunzător țării de origine. Tot aici vor fi disponibile și informațiile complete de înregistrare și de organizare a evenimentului:

Bulgaria - http://www.esl.eu/bg/dota2/nvidia_cup/ 

România - http://www.esl.eu/ro/dota2/nvidia_cup/ 

Croația - http://www.esl.eu/hr/dota2/nvidia_cup/ 

Balcani - http://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/

ACL in colaborare cu Tesoro organizeaza "Tesoro Winter Cup" la League of Legends

ACL in colaborare cu Tesoro organizeaza "Tesoro Winter Cup" la League of Legends, cu premii totale de 1050$ in produse. Inscrierile pentru Tesoro Winter Cup au inceput deja si se vor incheia pe 8 Decembrie la ora 23:00, iar competitia se va desfasura intre 9 si 15 Decembrie.

Numarul maxim de echipe acceptate este de 64. Echipele vor fi impartite in grupe a cate patru, iar acestea vor juca in sistem round robin (fiecare vs fiecare), primele doua clasate calificandu-se in playoff. Sistemul folosit in playoff este best-of-three, single elimination.

Tesoro Winter Cup 2013

Faza grupelor se joaca intre 9-13 Decembrie, in timp ce faza finala se joaca pe 14 si 15 Decembrie. Premiile vor fi inmanate castigatorilor pe 16 Decembrie.

 

Premii:

1. 5x Tesoro Kuven Devil A1 7.1 Virtual Gaming Headset

2. 5x Tesoro Shrike H2L Laser Gaming Mouse

3. 5x Tesoro Aegis X4 Gaming Mouse Pad - XL Size

 

Pagina competitiei Tesoro Winter Cup  ( http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=details&cupID=10 ).

 

Coreea de Sud a cucerit toate medaliile la competițiile masculine de League of Legends

Campionatul Mondial de Sport Electronic, eveniment organizat de Federaţia Internaţională de Sport Electronic (International eSport Federation – IeSF), de Liga Gamerilor Profesionişti (Professional Gamers League – PGL) și susţinut de Romtelecom, în calitate de partener principal, s-a desfășurat în acest week-end, la Sala Polivalentă din București. În cadrul evenimentului încheiat duminică, peste 200 de jucători profesioniști din mai bine de 50 de țări s-au luptat pentru premiile în valoare de 37.000 de euro și titlurile de campioni mondiali.

 

Anul acesta a fost anul Coreei de Sud, care a cucerit toate medaliile la competițiile masculine de League of Legends (LoL), unde a învins echipa Olandei, și Alliance of Valiant Arms (A.V.A.), unde membrii echipei Astrick au câștigat în fața Thailandei. Valoarea premiilor câștigate de cele două echipe ajunge la 20.000 de euro în cazul LoL, respectiv 13.000 de euro pentru A.V.A.

 

Korea IeSF

 

În cazul competițiilor feminine, campionatul de Tekken Tag Tournament 2 a fost câștigat de coreeanca Yi Sub Yang, care a învins-o pe reprezentanta Rusiei și a obținut titlul de campioană mondială și un premiu în valoare de 2.000 de euro, în timp ce câștigătoarea medaliei de aur la Starcraft 2 este Madeleine Leander, din Suedia, cunoscută în lumea sportului electronic sub nickname-ul MaddeLisk. Aceasta a câștigat în fața reprezentantei Franței și a primit, la rândul său, un cec în valoare de 2.000 de euro, a declarat Silviu Stroie, președintele Ligii Gamerilor Profesionişti.

 

În ceea ce privește clasamentul pe națiuni, Coreea de Sud s-a situat pe primul loc, fiind urmată de Suedia și Rusia. Aproximativ 5.000 de spectatori au fost prezenți la Sala Polivalentă în cele 3 zile de eveniment, pentru a-și încuraja echipa sau jucătorul favorit. De asemenea, în urma unei tombole, spectatorii prezenți la campionat au câștigat diverse premii puse în joc de partenerii evenimentului, în valoare totală de peste 7.000 de euro. În cadrul campionatului, pentru prima oară în istoria gaming-ului românesc, au fost efectuate teste antidoping în colaborare cu laboratorul antidoping de la București.

 

În paralel cu competițiile desfășurate la Sala Polivalentă a avut loc în București și un simpozion al reprezentanților federațiilor de sport electronic din mai bine de 50 de state, în urma căruia 9 țări au aderat la Federația Internațională de Sport Electronic (International eSport Federation – IeSF): Australia, Indonezia, Iran, Kazahstan, Macedonia, Thailanda, Tadjikistan, Tunisia și Ucraina. Astfel, în momentul de față, circa 50 de țări fac parte din organizație.

 

Mai mult, tot în cadrul acestui simpozion, Silviu Stroie a fost numit vicepreședinte al Federației Internaționale de Sport Electronic, fiind primul european ales în conducerea IeSF.

 

Campionatul Mondial de Sport Electronic a fost susţinut de Romtelecom, AMD, Coca Cola, D-Link, Eaton, Jerry’s Pizza, Kingston, LikeIT, Logitech, MadCatz, RIN Grand Hotel și Sony.

Cele mai citite

Error: No articles to display