Eroare
 • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
  The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
 • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Diablo 3 va putea fi jucat offline pe PS3 si PS4

Săptămâna trecută, am aflat că Blizzard doreşte să porteze franciza Diablo pentru platforma Sony, Playstation 3 si 4. Acum, am aflat că versiunea pentru consolă a lui Diablo 3 nu va mai avea nevoie de conexiune la internet pentru multiplayer pe Playstation 3 sau Ps4. Vorbind de multiplayer, Blizzard va implementa posibilitatea jocului co-op local, pe aceeaşi consolă sau online.

Tranziţia la console

Jocul va suferi câteva schimbări în drumul său către consolă. Blizzard a menţionat că jocul va folosi o mecanică specială pentru evitarea inamicilor, iar stilul de "click, click, click" implementat în mişcare nu va mai fi implementată. În schimb, mişcarea va fi facilitată de stick-ul analog, ceea ce teoretic ar trebui să facă totul mult mai fluid.

Totuşi, este o decizie destul de ciudată pentru Blizzard, una care sigur va înfuria PC-gamerii. Diablo 3 de pe PC a avut/încă are nevoie de conexiune online pentru single-player. Nici nu vreau să discut de Real Money Auction House şi masivul dezechilibru pe care acesta l-a cauzat. Bineînţeles, nu prea se pune problema cheat-urilor pe console, dar ceva îmi spune că RMAH nu va mai fi implementat pe Playstation 3/4.

D3Logo

 • Scris de Devon
 • Categorie: Stiri RPG

AMD a dezvăluit o nouă tehnologie pentru redarea părului

AMD a dezvăluit noua lor tehnologie pentru randarea părului prin intermediul unei prezentări a noii podoabe capilare a Larei Croft din noul Tomb Raider.

lara 3frame

Tehnologia a fost dezvăluită pe blogul oficial AMD, promiţând o nouă modalitate de a reda părul, „Părul realist este unul dintre cele mai complexe şi dificile materiale de reprodus în real-time pentru un joc", declară blogul.

„Reproducerea unui fir de păr realist necesită desenarea a câteva zeci de mii de fire individuale semi-transparente, care au nevoie de anti-aliansing, iar fiecare fir va arunca umbre complexe pe suprafeţele apropiate. Ceea ce este şi mai neplăcut este că, aceste calcule trebuiesc updatate de câteva zeci de ori pe secundă pentru a le sincroniza cu mişcările personajului".

tress before after1

Comparaţie între părul standard şi cel redat de tressfx

Postul continuă să explice procesul, „Părul Tress FX revoluţionează scalpul lui Lara Croft prin intermediul limbajului de programare Direct-Compute care deblochează capacităţi de procesare paralelă a arhitecturii GCN (Graphics Core Next), permiţând reproducerea de calitate video restricţionată doar la imagini pre-randate".

Deşi mi-a luat câteva secunde bune să înţeleg exact ce înseamnă 2+2 din spatele tehnologiei, trebuie să recunosc că rezultatul este destul de impresionant. Părul se supune legilor fizicii şi este afectat de vânt, ploaie şi alte elemente ale mediului. Chiar dacă podoaba capilară nu este neapărat o parte importantă într-un joc, modalităţile actuale de a o reproduce chiar pot da peste cap imersiunea. Cu puţin noroc TressFX este sfârşitul perucii din porţelan sau a fâşiilor din cauciuc.

Cât despre Lara. Maybe she's born with it!?

Alcatel prezintă primul smartphone cu Firefox OS

Alcatel a lansat, la Mobile World Congress, 3 telefoane noi: One Touch Fire, One Touch Snap şi One Touch Snap LTE, care fac parte din noua generaţie de smartphone-uri.
Telefoanele sunt orientate către utilizatorii începători, pentru care simplitatea este importantă. Dar simplu nu se referă la configuraţie. Noua generaţie One Touch beneficiază de procesoare quad-core şi de sisteme de operare noi. Această ultimă sintagmă nu înseamnă cea mai nouă variantă de Android, Windows Phone, etc. Este vorba despre noul sistem de operare Firefox OS.

One Touch Snap
Acest telefon beneficiază de un procesore quad-core la 1.2 GHz şi de Wi-Fi display, pentru jocuri pe un ecran mare. Configuraţia îi permite rularea oricăror aplicaţii, indiferent de resursele necesare acestora.
Snap are o cameră de 8MP pe partea dorsală şi una de 2MP pe partea frontală.

Alcatel-ONE-TOUCH-SNAP

Coloristica este împărţită de 3 culori: Silver (argintiu), Cloudy (bleu) şi White (alb).

ONE TOUCH SNAP

Lansare

Aprilie 2013

Dimensiuni

130.3 x 67 x 8.99 mm

Ecran

4.5'' QHD

540 x 960 pixels
Dragontrail Glass

Cameră foto/video

8 Mp

autofocus cu flash LED
înregistrare şi redare HD 720p
frontal, cameră HD 720p, 1.3 Mp

Caracteristici

Android Jelly Bean 4.2
Quad-Core, 1.2GHz CPU
GSM Quadband (850/900/1800/1900)
Micro SIM, EAP
versiune Dual SIM, opţional
UMTS 900/2100
3G - 42Mbps DL şi 11Mbps UL (Single SIM)
3G - 21Mbps DL şi 5.76Mbps UL (Dual SIM)
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Wi-Fi display
GPS cu AGPS
Bluetooth 4.0 A2DP
stocare 4GB EMMC

memorie 1GB RAM
Micro SD max 32GB
carcasă anti-umiditate (SplashProof), concepută de P2i

Baterie

1800 mAh
Convorbiri: 11h (2G) / 7h (3G)
Repaus: 440h (2G) / 340h (3G)

Accesorii

Încărcător Slim şi cablu Micro USB
Căşti stereo, 3.5 jack

 

One Touch Snap LTE
Sugerată din denumire, Snap LTE beneficiază de tehnologia LTE/4G. În plus, este condus de un procesor Snapdragon la 1.4GHz. Ecranul de 4.6 inch este perfect pentru afişarea imaginilor capturate cu ajutorul camerei de 8MP (2MP frontal).

Alcatel-ONE-TOUCH-SNAP-LTE

Snap LTE se găseşte în 4 culori: Bluish Black (negru albăstrui), Cloudy (bleu), Metallic Red (roşu metalizat) şi White (alb).

ONE TOUCH SNAP LTE

Lansare

Julie 2013

Dimensiuni

134 x 69.6 x 10.9 mm

Ecran

4.65'' FWVGA

480 x 854 pixels
Dragontrail Glass

Cameră foto/video

8 Mp

autofocus cu flash LED
redare Full HD 1080p video şi înregistrae HD 720p
cameră 2 Mp frontal

Caracteristici

Android Jelly Bean 4.1
Dual-Core, 1.4 GHz CPU
GSM Quadband (850/900/1800/1900)
Micro SIM, EAP
4G LTE  - 100Mbps DL
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Wi-Fi display
GPS cu AGPS
Bluetooth 4.0 A2DP
Stocare 4GB EMMC

Memorie 1GB RAM
Micro SD max 32GB
Carcasă anti-umiditate (SplashProof), concepută de P2i

Baterie

2200 mAh
Convorbiri: 9h (2G) / 5h (4G)

Repaus: 360h

Accesorii

Încărcător Slim şi cablu Micro USB
Căşti stereo, 3.5 jack

 

One Touch Fire
Am lăsat pentru final acest smartphone, datorită unei noutăţi aparte. Este primul telefon mobil, din lume, pe care rulează noul sisteme de operare Firefox OS. Utilizatorii browserului de la Mozilla au acum şi un smartphone dedicat.
Chiar dacă este mic, având un ecran de 3.5 inch, experienţa oferită este extraordinară, fiind o alegere perfectă pentru cei care vor sa treacă, de la un telefon mobil, la un smartphone.

Alcatel-ONE-TOUCH-FIRE

One Touch Fire utilizează un procesor la 1GHz şi are o cameră de 3.2MP.

Name

ONE TOUCH FIRE

Lansare

Iunie 2013

Dimensiuni

115 x 62.3 x 12.2 mm

Ecran

3.5'' HVGA TN
Light sensor
Proximity sensor

Cameră

3.2 Mp

Caracteristici

Firefox OS
1 GHz CPU
GSM Quadband (850/900/1800/1900)
Standard SIM
UMTS 900/2100 şi 850/1900/2100
3G - 7.2Mbps DL şi 5.76Mbps UL
Wi-Fi 802.11 b/g/n
AGPS
G-sensor
Stereo FM
Bluetooth 3.0 A2DP
Stocare 512MB NAND

Memorie 256MB RAM
Micro SD max 32GB

Baterie

1400 mAh
Convorbiri: 12h(2G) / 7h(3G)

Repaus: 400h (2G) / 300h (3G)

Accesorii

Încărcător Slim şi cablu Micro USB
Căşti stereo, 3.5 jack
2GB Micro SD card

 

 

D-Link prezintă soluţii 4G/LTE, la MWC 2013

În cadrul Mobile World Congress 2013 Barcelona, D-Link prezintă o serie de soluții ce permit utilizatorilor să beneficieze de întreaga viteză și flexibilitate a conexiunilor 4G/LTE, în multiple moduri. Locuința conectată LTE devine realitate cu DWR-926, un dispozitiv de acces integrat (IAD). Noțiunea de router LTE personal este ilustrată acum cu Routerul portabil NAS 4G, cu performanțe sporite mulțumită serviciilor cloud. D-Link 4G‐VDSL Hybrid Gateway este de asemenea de mare ajutor, oferind conectivitate și capabilități de load balancing.

D-Link-DWR-926

Atunci când utilizatorii au nevoie de LTE pentru aplicații solicitante, dispozitivele DWR-855 și DWR-955 de tip gateway VPN industriale machine-to-machine (M2M) redefinesc standardele de securitate și fiabilitate. Indiferent că sunt utilizate acasă, la birou sau în deplasare, soluțiile D-Link ajută clienții să depășească limitele conectivității și să obțină mult mai mult de la conexiunile lor 4G/LTE.

D-Link-DWR-855-DWR-955

Dispozitivul DWR-926 LTE 11ac DECT IAD face posibilă conectarea de acasă la tehnologia modernă LTE. Suportă până la patru dispozitive DECT pentru apeluri VoIP și oferă conectivitate wireless 11ac de mare viteză în întreaga locuință, pentru redare video high definition, apeluri VoIP și online gaming pe multiple dispozitive wireless. De asemenea, DWR-926 funcționează perfect cu Camerele de Supraveghere compatibile mydlink-Cloud, media playere, dispozitive de stocare, astfel că este mai simplu ca oricând să beneficiați acasă de avantajele unui stil de viață modern, bazat pe mobilitate.

Routerul NAS 4G Portabil de la D-Link permite utilizatorilor să se bazeze pe potențialul maxim al conexiunii lor practice oriunde, cu ajutorul cloud-ului personal. Este disponibil în două configurații: o versiune pentru acasă și una cu baterie cu durată mare de viață, ideal pentru conectarea în afara casei. Prin simpla apăsare a unui buton, routerul creează un hotspot Wi-Fi, extinde acoperirea rețelei wireless existente sau se conectează cu un NAS pentru a efectua file sharing.

4G-VDSL Hybrid Gateway constituie o soluție ce integrează perfect 4G & VDSL în locuința dumneavoastră. De la video streaming live la transfer de fișiere foarte mari și funcționare în timp real, producătorii din industria telecom din ziua de azi se bazează pe cele mai avansate tehnologii. D-Link 4G‐VDSL Hybrid Gateway este soluția ce oferă conectivitate fiabilă și capabilități eficiente de load balancing. Atunci când este necesar, furnizează load sharing dinamic și control QoS pentru traficul IP.

Noile routere DWR-855 Coolbox HSPA+ și DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA sunt special proiectate pentru aplicații foarte solicitante. Ele prezintă capabilități integrate 4G LTE WAN și WLAN, dar și caracteristici avansate cum ar fi conectivitate permanentă, legături WAN redundante, și conectivitate VPN avansată, totul într-o carcasă metalică rezistentă. Atunci când condițiile presupun fiabilitate și securitate maxime, soluția perfectă o reprezintă DWR-855 și DWR-955.

Ubisoft încearcă să intre în graţiile PC-gamerilor

Ubisoft nu prea a fost prieten cu PC-gamerii în ultimii ani. Având un istoric presărat cu incidente cauzat de măsuri extrem de agresive împotriva pirateriei şi servicii online neprotejate, majoritatea utilizatorilor de PC au evitat publisherul şi tot ceea ce acesta reprezenta. Acum, când PC-ul a început să fie din nou apreciat, iar compania îşi promovează propriul magazin digital Uplay, Ubisoft încearcă să repare relaţia.

Săptămâna trecută, compania a adăugat jocuri publicate de alţi mari jucători din industrie, inclusiv EA, Warner Bros, Telltale şi Bohemia la platforma de distribuţie Uplay. În opinia celor de la Ubisoft, această mutare demonstrează că, viziunea lor faţă de PC s-a mai maturizat.

„Anunţând toţi aceşti noi parteneri pentru Uplay şi o varietate mai mare de jocuri, demonstrează cât de dedicaţi suntem PC-ului şi cât de mult vrem să ne îmbunătăţim relaţia cu tot ceea ce înseamnă comunitate PC," a declarat Stephanie Perotti pentru MCV. „Totdeauna căutăm să ne perfecţionăm. Am primit foarte mult feedback. Fiecare joc pentru PC îl vom îmbunătăţi. Far Cry 3 şi Assassin's Creed III pe PC au fost de calitate foarte înaltă."

Ma întreb, ce ar trebui Ubisoft sa facă pentru a fi apreciat?  

Ubisoft Logo

LG prezintă Wireless Ultra High Definition - transmisie multimedia Ultra HD de pe smartphone

LG Electronics prezintă, în premieră, la Mobile World Congress (MWC) 2013, prima tehnologie de vârf pentru transmisie Wireless Ultra High Definition (Ultra HD). Această caracteristică de nouă generaţie a telefoanelor mobile permite utilizatorilor să urmărească jocuri, precum şi orice alt conţinut multimedia de pe smartphone pe televizoarele Ultra HD în timp real, prin transfer wireless de date.

Tehnologia de transmisie Wireless Ultra HD permite realizarea mai rapidă şi mai facilă a transferului de date multimedia de pe smartphone pe TV față de sistemele precedente de comprimare video și transfer ale telefoanelor mobile. Cu un grad minim de întârziere şi pierdere de date, această caracteristică de generaţie nouă a telefoanelor mobile LG foloseşte conexiunile disponibile de tip WiFi. Pe durata transferului, conţinutul multimedia este adaptat în mod automat la rezoluţia ecranului TV, oferind astfel o imagine perfectă în timp real.

În plus, sistemul de transmisie LG Wireless Ultra HD utilizează mai puţin de jumătate din energia pe care o folosesc alte tehnologii similare de transfer. Această performanță este atinsă reducând încărcarea CPU-ului şi a altor resurse hardware ale telefonului.

 

LG-Wireless-Ultra-HD

 

Fujitsu a lansat tableta Stylistic M702 la MWC 2013

Fujitsu a lansat, în cadrul Mobile World Congress, în Barcelona, tableta STYLISTIC M702. Dispozitivul care rulează pe Android este construit pentru a fi folosit în mediile umede şi dificile, în care tabletele consumer pot fi afectate uşor de apă sau praf, Fujitsu STYLISTIC M702 fiind o alternativă low-cost şi mai portabilă la notebook-urile dedicate acestor medii.

Dispozitivele mobile au devenit instrumente esenţiale de productivitate, dar în acelaşi timp sunt fragile şi pot fi uşor deteriorate. Noua tabletă Fujitsu a fost lansată pentru a rezolva acest lucru şi oferi continuitate în business, în contextul în care companiile investesc tot mai mult în echipamentele mobile pentru angajaţii lor. Tableta oferă o rezistenţă ridicată pentru a face faţă rigorilor zilelor de la birou, dar şi solicitărilor neaşteptate din teren.

Fujitsu STYLISTIC M702 redă continuitate muncii şi este ideală pentru angajaţii care muncesc mult în afara biroului. Autonomia de o zi a bateriei este o caracteristică tot mai întâlnită la tabletele Fujitsu dedicate segmentului business. STYLISTIC M702 cântăreşte doar 590g, ceea ce o face ideală pentru a fi purtată oriunde, toată ziua, fără niciun compromis între mobilitate şi durabilitate.

Fujitsu-STYLISTIC-M702

Carcasa dură şi sticla rezistentă la zgârieturi protejează STYLISTIC M702 de şocuri şi alte elemente, fiind în acelaşi timp rezistentă la apă şi praf, ceea ce le oferă arhitecţilor, proiectanţilor sau constructorilor acces sigur la planurile de construcţie pe timp de vânt sau ploaie. Evaluatorilor din asigurări care lucrează pe teren le permite să facă rapoartele pe loc, chiar imediat după un uragan. De asemenea, muncitorii din fabrici sau din construcţii pot accesa planurile şi alte informaţii de pe teren cu ajutorul conexiunii 4G şi Wi-Fi şi chiar cu funcţionalitatea NFC (Near Field Communication), fără pericolul ca praful sau umezeala să poată distruge dispozitivul.

Spre deosebire de dispozitivele consumer, Fujitsu STYLISTIC M702 a fost construită având în vedere securitatea datelor companiilor, o cerinţă cheie a directorilor tehnici către subalternii lor. Caracteristici precum senzor de amprentă, criptarea hard-disk-ului şi urmărirea şi recuperarea de la distanţă a datelor, oferă o mai mare protecţie a informaţiilor. Fujitsu STYLISTIC M702 are instalate aplicaţii office şi un scanner de documente, care poate fi folosit cu ajutorul camerei HQ de 8,1 MP. Tableta poate fi folosită pentru soluţii Virtual Desktop Infrastructure (VDI) pentru accesarea sigură şi oricând a datelor.

Fujitsu STYLISTIC M702 este disponibilă la retailerii tradiţionali şi online din Europa Centrală, Orientul Mijlociu, Africa şi India la preţuri ce încep de la 999 de euro.

Asus a lansat PadFone Infinity la Mobile World Congress 2013

Asus a prezentat astăzi, în cadrul Mobile World Congress, noul PadFone Infinity, noua generaţie a smartphone-ului integrat cu tabletă. PadFone Infinity beneficiază de cele mai noi tehnologii, precum LTE/4G, Android 4.2, motorizate de cel mai nou procesor quad-core, Qualcomm SnapDragon 600, la 1.7GHz.

Construit din aluminiu, Infinity are un aspect elegant şi o durabilitate crescută. Ecranul de 5 inch rulează la 1920x1080 Full HD şi are o densitate de 441ppi. Stocarea este de 64GB, iar comunicaţiile ating 100Mbps pe LTE/4G şi 42Mbps pe DC-HSPA+.

Asus-PadFone-Infinity

Camera foto dorsală are 13Mpx, cu lentilă f/2.0. Un procesor digital de semnal asigură o calitate superioară pentru imaginile capturate în lumină slabă şi permite PadFon-eului să captureze până la 100 imagini, secvenţial, la 8 frame-uri pe secundă, simultan cu înregistrarea video Full HD, la 1080p. PadFone Infinity poate reda imagini Full HD, la 1080p, prin portul MyDP, compatibil Micro-USB.

PadFone Infinity Station are un ecran de 10.1 inch şi poate încărca smartphone-ul de trei ori.

Asus-PadFone-Infinity-Tablet

În plus, PadFone Infinity vine cu aplicaţii noi, printre care SuperNote 3.1, pentru editare notiţe, Story, pentru a crea albume foto, şi Asus Echo, pentru control vocal al telefonului.

Autonomia asigură 19 ore de convorbiri, în regim 3G, dar ajunge pâna la 40 ore, prin integrarea telefonului în Station.

Asus PadFone Infinity va fi disponibil în trimestrul 2 al anului, la un preţ iniţial de 999 EURO.

Torment: Tides of Numenera primeste un site oficial

Planescape: Torment a reprezentat, pentru mine, un punct culminant al poveştilor găsite în jocuri. Intriga şi dialogul îl depăşesc pe Baldur's Gate în fiecare punct de vedere, iar personajele sale sunt printre cele mai fascinante şi complexe întâlnite într-un medium interactiv. inXile Entertainment au dezvăluit cu ceva timp în urmă că lucrează la un nou proiect Torment, o continuare spirituală a originalului. Săptămâna trecută, au apărut şi primele detalii.

Succesorul spiritual al Planescape: Torment este plasat într-un univers care amestecă new-fantasy şi sci/fi, Numenera.

Primul Planescape se baza pe un univers Dungeons and Dragons clasic, dar stilul estetic, conceptul şi povestea erau construite separat. Chiar dacă păşim din tărâmul Wizards of the Coast şi păşim într-o nouă lume, povestea bogată şi dialogul labirintin încă vor fi prezente.

Tot săptămâna trecută, Numenara a primit un nou site oficial, indicând un progres al proiectului.

Numenera este un table-top rpg aflat încă în producţie, (acesta a primit fondurile necesare prin Kickstarter acum ceva timp în urmă), fiind supravegheat de către Monte Cook, a cărui experienţă pe piaţa jocurilor table-top este destul de extensivă.

Torment: Tides of Numenera va fi plasat într-un Pământ aflat în viitorul îndepărtat, unde 8 civilizaţii au dominat planeta şi în cele din urmă s-au prăbuşit, lăsând în urmă doar relicve ale unor tehnologii de mult uitate. Locuitorii a celei de-a „9 lume" vor honari prin ruinele trecutului, încercând să îşi construiască o existenţă din rămăşiţe.

Este foarte probabil să mai avem de aşteptat până când Torment: Tides of Numenara va fi lansat, considerând că inXile lucrează în acest moment la Wasteland 2. Totuşi, însăşi promisiunea unui nou Torment ar trebui să entuziasmeze, măcar puţin, pe fiecare veteran/fan al rpg-urilor.

Torment - Tides of Numenara

 • Scris de Devon
 • Categorie: Stiri RPG

GRID 2 – START pre-comenzi în România

CODEMASTERS și SKIN au dat astăzi startul pre-comenzilor pentru jocul GRID 2, care va fi lansat în variante PC, PlayStation 3 și Xbox 360 pe 31 mai 2013. Gamerii români care vor face pre-comandă pentru GRID 2 vor putea alege unul dintre cele patru pachete exclusive oferite de către producător:

• PACK 1 - McLAREN RACING
INCLUDE CIRCUITUL BRANDS HATCH GP & McLAREN MP4-12C GT3!
Acest pachet conține 2 rute ale circuitului Brands Hatch GP, care nu sunt disponibile în jocul standard, o mașină de curse McLaren MP4-12C GT3 Special Edition, disponibilă atât în single race, cât și în multiplayer, plus un eveniment online special.

• PACK 2 - INDYCAR RACING
INCLUDE FAIMOSUL CIRCUIT INDIANAPOLIS MOTOR SPEEDWAY & DALLARA INDYCAR!
Acest pachet conține 2 rute ale circuitului Indianapolis Motor Speedway, care nu sunt disponibile în jocul standard, mașina de curse Dallara IndyCar (exclusiv în acest pachet), precum și IndyCar Pace car (Safety car), disponibile atât în single race, cât și în multiplayer, plus un eveniment online special.

• PACK 3 - GTR RACING
INCLUDE TRASEUL YAS MARINA PE TIMP DE ZI & NISSAN GT-R SPECV.
Acest pachet include 5 rute pe Circuitul Yas Marina pe timp de zi, care nu sunt disponibile în jocul standard, modelul Nissan GT-R SpecV (exclusiv în acest pachet), disponibil atât în single race, cât și în multiplayer, plus un eveniment online special.

• PACK 4 – HEADSTART
INCLUDE DISCOUNT-URI ÎN JOC PENTRU UPGRADE-URILOR MAȘINILOR & MERCEDES-BENZ SLR McLAREN 722 GT!
Acest pachet include un Discount de 15% la shop-ul cu Upgrade-uri din joc, mașina de curse MERCEDES-BENZ SLR McLAREN 722 GT, disponibilă atât în single race, cât și în multiplayer, plus un bonus special RaceNet.

GRID-2

 

Cele mai citite

Error: No articles to display