Smart2View transformă orice televizor cu port HDMI într-unul inteligent

Allview a lansat Smart2View, o tehnologie inovatoare, care permite transferul de conţinut, de pe smartphone sau tabletă, pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless.Odată cu introducerea Smart2 View, Allview lansează si două device-uri noi care sunt compatibile cu această tehnologie: smartphone-ul H2 Qubo şi tableta VIVA H8.

Allview Smart2View

Telefonul dual SIM H2 Qubo se remarcă printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, procesor grafic VR SGX 544 şi camera foto OV 5647 de 5MP. Tableta VIVA H8 păstrează caracteristicile care au consacrat gama VIVA, aducând în plus conectivitatea 3G, Bluetooth şi GPS. Ambele device-uri rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

Allview H2 Qubo

Smartphone-ul sau tableta se conectează la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul redă de pe device atât conţinutul audio cât şi cel video, iar datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi.

Smartphone-ul dual SIM H2 Qubo este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz şi un procesor grafic Power VR SGX 544, datorită cărora aplicaţiile şi jocurile rulează la viteză optimă. Camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus şi funcţie de înregistrare video HD realizează fotografii şi filmări de calitate. Camera poate captura imagini panoramice şi dispune de funcţiile Geotagging, Gesture Shot şi Touch Focus. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 0,3 MP care facilitează convorbirile video.

H2 Qubo dispune de capacitatea de filmare şi redare video HD, iar sunetul oferit este de o claritate superioară, fiind îmbunătăţit de amplificatorul audio Yamaha.

VIVA H8 este o tabletă ideală pentru mediul de business, oferind conectivitate maximă prin intermediul tehnologiilor 3G, Bluetooth şi GPS. Tableta dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o placă video Power VR cu 8 nuclee şi 1 GB memorie RAM, impresionând prin fluenţa şi eleganţa experienţei de browsing şi multi-tasking. Memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 32 GB, oferă spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fişiere audio. Noua tabletă Allview păstrează designul elegant şi ultra-slim al gamei VIVA, având o grosime de numai 7,5 mm. Display-ul IPS de 7,9'', cu o rezoluţie de 1024x768 pixeli, oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto de 5 megapixeli are funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată.

Allview Viva H8

Atât smartphone-ul H2 Qubo cât şi tableta VIVA H8 au preinstalată aplicaţia marca Allview, AllClick. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate, având astfel acces mai rapid la acestea, fără să mai acceseze meniul. Prin activarea unui buton care se află permanent pe ecran, în partea de jos a ecranului apare o bandă cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe.

Ambele device-uri lansate rulează sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Astfel, utilizatorii se vor bucura de o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reacţie a aplicaţiilor şi o tranziţie rapidă între ecrane.

Pachetul H2 Qubo cu Smart2 View poate fi achiziţionat la preţul de 949 lei, iar pachetul Viva H8 cu Smart2View are un preţ de 1099 lei. Noile terminale pot fi achiziţionate şi fără tehnologia Smart2View, la preţul de 849 lei (H2Qubo), respectiv 999 lei (Viva H8).

Cele mai citite