Battlefield 4 a fost confirmat oficial pentru toamna anului acesta

Battlefield 4 - Screenshot

Drumul către dezvăluirea lui Battlefield 4 a fost unul zdruncinat. Iulie anul trecut, când Medal of Honor era promovat de EA din toate părţile, versiunea beta pentru Battlefield 4 era un bonus pentru cei care aveau să cumpere MOH, ediţia Limited sau Deluxe. Astfel, lumea a aflat că Battlefield 4 era în producţie. Această călătorie a ajuns la destinaţie ieri seară, când EA şi DICE a făcut un anunţ oficial pentru Battlefield 4, prezentând o parte din campanie în forma unui gameplay trailer de aproximativ 17 minute.

În cadrul dezvăluirii de ieri la GDC, DICE a încercat să demonstreze că au învăţat ceva în construcţia unei campanii single-player (după ce au dat-o în bară data trecută). Demo-ul ne pune în pielea unui soldat american aflat într-un ţinut fictiv, Baku, încercând să scape de forţe militare ruseşti, evident. Nu ştiu de ce, dar nu prea văd inovaţie. Poate ca sunt un pic răutăcios, pentru că trailerul pare a evada din liniaritatea agresivă (atât de prezentă în Battlefield 3), iar Frostbite 3 rămâne impresionant.

Battlefield 4 este aşteptat în toamna anului acesta, pe PC, Xbox 360 şi Playstation 3. Deşi EA nu a confirmat nimic, este foarte probabil că jocul să îşi croiască drumul şi în nouă generaţie de console. Odată cu dezvăluirea, primele oferte de precomandă au fost stabilite, achiziţia prin intermediului unor retaileri 3rd party oferind Premium expansion pack, iar precomenda direct de pe Origin (a versiunii digital Deluxe) incluzând jocul, expansion-ul, accesul la beta-multiplayer, şi material extra.

Mai jos aveţi cele 17 minute de gameplay prezentate la GDC.

Cele mai citite