SeaGate GoFlex Satellite review - Cloud Storage la buzunar

SeaGate este una din companiile 100% dedicata solutiilor de stocare, fie ca sunt SSHD-uri, hard-uri externe sau HDD-uri wireless. Astazi pun sub lupa una din aceste solutii, mai exact drive-ul wireless de 500GB, GoFlex Satellite.

GoFlex Satellite este un dispozitiv dedicat mobilitatii. Este facut sa comunice cu o multime de dispozitive, inclusiv tablete si smartphone-uri, atat Android cat si iOS. Bineinteles, poate fi folosit alaturi de un PC sau laptop, dar multitudinea de functionalitati integrate par a se potrivi cu necesitatile unei tablete cu spatiu de stocare limitat.

Nu este cel mai mic sau usor mediu mediu portabil de stocare de pe piata, pana la urma, in carcasa sa de plastic se este o baterie si un hard de 2.5inch, ceea ce inseamna ca este foarte posibil sa fie mai mare si mai greoi decat tableta care se conecteaza la el. Bine, are acumulatorul acela li-ion care adauga ceva greutate, iar modul in care este construit permite mai multor dispozitive sa se conecteze simultan.

SeaGate GoFlex Satellite Product Image

Pana la urma, GoFlex Satellite pare a fi un fel de cloud-personal. Iti permite sa te conectezi la el cu o multime de dispozitive, atat tablete, cat si mobile, laptop sau PC, chiar simultan si ebenficiezi de mai bine de 5 ore de streaming continuu (cel putin conform pachetului). Acestea fiind spuse, e timpul sa vedem cum se descurca GoFlex Satellite fizic, fiindca cel putin pe hartie este destul de interesant

Specificatii

SeaGate GoFlex Satellite

Hard Drive

500GB 5400RPM hard-drive

Networking

Wireless access point 802.11 b/g/n - WPA security

Baterie

Li-ion (non-replaceable) 

Cerinte sistem

Ipad, smartphone or PC with web-brows and WI-Fi (802.11 b/g/n/)
USB 3.0 port

Supported file-types

For iPad

• Video: H.264 video, MPEG-4, Motion-JPEG
• Audio: AAC, MP3, Audible (formats 2, 3, 4), Apple Lossless, AIFF, WAV
• Documents: Microsoft Office, iWork, Adobe Acrobat (PDF)
• Select file types supported by third-party apps

 

Dimensiuni

4.72in L x 3.54in W x 0.87in D (120mm x 90mm x 22mm)

Greutate

267g

 

Prev
1/4 Next »

Cele mai citite