Reeven Steropes RC-1206 review - Racire low-profile

Pret

Steropes este valabil la noi in magazine cu pretul de 120RON, mai ieftin decat alte produse similare precum NT06-Pro sau oferta Aksa Nero LX. Sigur, este mai scump decat modelele asemanatoare cu stock, gen Alpine 11 Pro, dar are si o performanta mult mai buna decat acestea. Pretul pe performanta este in favoarea ciclopului.

Concluzie

Sunt putine coolere low-profile, desi numarul lor creste in fiecare an. Odata ce entuziastii sunt din ce in ce mai interesati de constructia sistemelor super-puternice in spatii inghesuite, racirea eficienta devine obligatorie. Steropes s-ar putea sa para a fi oferta relativ stranie (desi majoritatea modelelor low-profile sunt asemanatoare), dar reuseste sa livreze ceea ce promite, oferind o performanta decenta pentru marimea si specificatiile sale.

Nu este cel mai bun, sunt variante care se descurca mult mai bine, si nici macar nu se poate compara cu un tower-dublu sau ceva similar. Cu astea fiind spuse, ofera o performanta mai buna decat stock-ul, cu mai putin zgomot si este prietenos cu placi de baza mini-ITX si carcase SFF. In cazul nostru, a avut memory-clearance excelent, desi acoperea o treime din placa de baza.

In cele din urma, calitatea constructie nu va dezamagi, si este un nivel de polizare Reeven prezent (totul placat cu nickel, ventilator galben strident, plastic negru mat) care atrage atentia. Nu este pentru toata lumea, dar Steropes macar incearca sa iasa in evidenta.

 

Pros Cons

 - Design interesant;

- Silentios;

- Calitate de constructie excelenta;
- Perfect pentru sisteme mini-ITX;

 

- Performanta ar putea fi mai buna
- Impinge caldura catre MOBO;

 

Score

Design 8.4 8.4 Racire
7.8
Calitatea constructiei 9.0 Zgomot
9.0
Instalare
9.0
Pret
8.0
« Prev
6/6 Next

Cele mai citite