Panasonic lanseaza camerele digitale FT3, FX77 si seria TZ

Camera digitala FT3 este cea care conduce linia, dar noua serie Panasonic TZ capteaza, de asemenea, atentia. Panasonic a lansat noi camere compacte Lumix: modelele FT3, FX77, TZ18 si TZ20. Fiecare dintre ele vine cu caracteristici uimitoare diferite pentru cei mai impatimiti fani ai aparatelor de fotografiat.

Camera digitala FT3 are un design robust conceput pentru a rezista foarte mult cu baterii, ceea ce inseamna ca vei obtine imagini excelente in aer liber. Poate realiza capturi video AVCHD Full HD, 3D si de 12.1 megapixeli. Camera digitala FT3 este  rezistenta la apa la adancimi de pana la 12 metri, rezistenta la soc, la praf si functioneaza la temperaturi chiar mai mici de -10 grade Celsius.

Noua serie TZ este cea care ne-a atars atentia, cu ambele modele TZ18 si TZ20. Camerele digitale beneficiaza de control complet manual, zoom optic 16x, obiectiv 16 mm cu unghi larg si video HD. Camera TZ20 vine in plus cu GPS si abilitati video Full HD AVCHD.

In cele din urma, modelul FX77 vine cu touchscreen. Camera poate fi controlata prin intermediul unui ecran urias de 3.5 inch aflat in partea din spate dotat cu tehnologia Smart Touch Panasonic. Asta inseamna ca poti folosi ecranul pentru a regla zoom-ul sau focalizarea, putand controla direct imaginile tale. Camera digitala FX77 are, de asemenea, acelasi mod 3D pe care il gasim si la modelul FT3.

Nu exista inca date referitoare la preturi.

camera digitala panasonic tz20

Cele mai citite