ASRock Z490M-ITX review

ASRock Z490M ITX set

Acest review este despre ASRock Z490M-ITX/ac, o placa de baza format mini-ITX, bazata pe chipset-ul Z490. Exista o categorie de persoane care preferă dimensiunile mici pentru PC-uri, iar vedeta de astăzi este perfectă pentru acest lucru.

Drăgălașă

Asus ROG Maximus XII Formula review

Asus Max XII Formula set

Intel a lansat, de curând, generația a 10-a de procesoare Intel Core, însoțite de chipset-ul Z490. In mare, diferența față de Z390 este socketul LGA1200, iar față de procesoarele 9000, noii veniți au 2 nuclee in plus. In rest, preturi mai mari

AMD Threadripper 3960X review

set

După o pauza de lucru, am revenit in acțiune chiar înainte de mult așteptata lansare a noilor procesoare AMD, bazate pe Zen 3. Pana atunci, însă, am testat un procesor Threadripper 3960X, cu 24 nuclee.

Este juniorul seriei Threadripper 3000 si

ASRock Z390 Phantom Gaming X review

ASRock Z390 Phantom Gaming X set

Vă spuneam, in review-ul pentru ASRock Z390 Phantom Gaming 7, că aștept si varianta Gaming X. Aceasta a ajuns la mine si puteți citi recenzia ei, acum.

Z390 Phantom Gaming X este vârful de gama ASRock, pentru familia Z390. Este ceva mai dotata fata

Asus ROG Maximus XI Apex review

Asus Maximus XI Apex set

Ca overclocker, am folosit toate variantele de Apex apărute, înainte de acestea fiind in voga Gene si Impact. De la Maximus V Gene încoace, am dat cu azot pe toate cele enumerate. Cu fiecare noua serie, Asus a adus îmbunătățiri plăcilor, in special

Cele mai citite