Iti dau reducere 1% la PC Garage

BenQ anunță monitorul EW277HDR, adresat pasionaților de divertisment

BenQ anunță monitorul EW277HDR, adresat pasionaților de divertisment și celor ce lucrează de acasă. Acesta este echipat cu un panel AMVA+, cu luminozitate și rezoluție ridicată, tehnologie eye-care, precum şi o componentă audio îmbunătățită.

BenQ EW277HDR oferă utilizatorului un contrast nativ de 3000:1, o gamă largă de culori (93% din spaţiul de culoare DCI-P3) şi o luminozitate îmbunătăţită la 400-niţi.

Integrarea tehnologiilor HDR şi Brightness Intelligence Plus ajută la optimizarea zonelor luminoase, păstrând însa claritatea detaliilor întunecate, chiar şi în medii cu luminozitate redusă. Cu ajutorul butoanelor de meniu, utilizatorul poate trece rapid prin patru moduri HDR / BI+, optimizând astfel contrastul, culoarea şi realismul imaginilor afișate.

BenQ EW277HDR

Depășind capabilitățile unui monitor LED convențional, EW277HDR oferă o acoperire de 93% a spectrului de culoare DCI-P3 şi o compatibilitate 100% cu standardul cinematografic Rec. 709 HDTV. In plus, noul monitor oferă și două profile, Super Resolution şi Smart Focus, dedicate special segmentului de divertisment, ambele îmbunătățind calitatea imaginii. Dacă modul Super Resolution ajută la optimizarea imaginilor de rezoluţie joasă, prin creşterea densităţii conţinutului de pixeli, modul Smart Focus ajută utilizatorul să se concentreze mai bine, evidenţiind anumite ferestre sau zone ale ecranului.

EW277HDR vine cu un port VGA şi doua HDMI, boxe integrate, compatibilitate Windows si Mac, precum şi toate beneficiile tehnologiei BenQ Eye-Care.

Pe lângă tehnologia B.I.+, ce ajută la sporirea confortului în utilizare, regăsim și tehnologiile flicker-free şi low blue light. Flicker-free elimină complet disconfortul creat de frecvența redusă a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate. Modul low blue light reduce efectul negativ, produs de spectrul de lumină albastră, emis de ecran.

EW277HDR este disponibil în oferta partenerilor oficiali BenQ din România, la un preț recomandat de 1149 RON

Logitech Circle 2, în magazinele din România

Logitech anunță disponibilitatea, în magazinele din România, a camerei Circle 2, o soluție de supraveghere, potrivită pentru orice tip de spațiu, exterior sau interior. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot urmări mișcarea în orice colț al casei sau vedea cine sună la ușă. Activarea ei este simplă: se așază în locația dorită, trebuie conectată cu aplicația Logi Circle și camera este pregătită de funcționare.

Logitech Circle 2 este o soluție de supraveghere rezistentă la intemperii, dispunând de diverse dispozitive de montare și accesorii, o aplicație de mobil (iOS / Android) și o aplicație web, actualizată în permanență. Sunt disponibile două modele Circle 2, wireless și cu cablu, ceea ce oferă utilizatorilor  libertatea de a poziționa camera oriunde își doresc, pentru a avea parte de siguranță sporită.

Logitech Circle 2

Suporturi și accesorii compatibile:

  • Suport de montare pe geam: Utilizatorii pot plasa camera pe orice panou din sticlă.
  • Suportul de montare pe perete permite supravegherea locuinței din orice colț al casei.
  • Extensie Weatherproof: Carcasa rezistentă la intemperii asigură siguranța cablurilor chiar și în exterior, indiferent de condițiile meteo.
  • Baterie reîncărcabilă: bateria de rezervă dispune de o autonomie de până la 3 luni, astfel încât utilizatorii pot schimba rapid acumulatorul initial și să îl pună la încărcat.

 

Circle 2 oferă streaming nelimitat, la rezoluție Full HD 1080p, vizionare pe timp de noapte, lentilă cu unghi de acoperire de 180 de grade și redare audio în ambele sensuri, pentru susținerea unei conversații.

Fiecare cameră Circle 2 este prevăzută cu 24 de ore de stocare gratuită și securizată, iar pentru extinderea opțiunilor de stocare există două planuri Circle Safe disponibile. Circle Safe Basic oferă stocare pentru 14 zile, iar Circle Safe Premium oferă o perioadă de stocare de 31 de zile și caracteristici suplimentare, cum ar fi zone de mișcare personalizate și detectarea persoanelor.

Logitech Circle 2 open

Camera Logitech Circle 2 este disponibilă la un preț recomandat de 899 lei, versiunea cu fir, și 999 lei, versiunea wireless. Prețul accesoriilor variază între 135 lei și 270 lei.

AOC prezintă o nouă familie de monitoare, 75 Series

AOC E2275SWJ

AOC prezintă o nouă familie de monitoare, 75 series, cu consum redus de energie și ecrane late 16:9, destinate utilizatorilor profesioniști. Ecranele vor fi disponibile în diferite dimensiuni, începând de la 18.5" până la 27" (de la 47 la 69 de cm), monitoarele fiind potrivite pentru diverse medii de lucru. Utilizatorii pot alege între o varietate de panouri de înaltă calitate (IPS, TN), beneficiind și de tehnologia integrată Flicker-Free. Astfel, va fi asigurată o vizualizare confortabilă pe o perioadă îndelungată de lucru.

Toate monitoarele din seria 75 vin cu un design simplu, elegant, negru mat, având posibilitatea de a le monta cu ușurință pe perete, permițând o utilizare flexibilă în diferite spații de lucru. Așadar, monitoarele pot fi utilizate atât pentru prezentări publice, cât și pentru a oferi o notă de finețe spațiului în care se lucrează. În plus, fiecare display conține și difuzoare, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de un spațiu de lucru aerisit.

Toate monitoarele oferă panouri de înaltă calitate (IPS, TN) și, cu excepția modelelor E975SWDA și Q2775PQU, beneficiază și de rezoluție Full HD. În mod particular, modelele I- și Q- impresionează prin panourile IPS, ce permit uniformizarea culorii imaginilor și a unghiurilor largi de vizualizare. Seria care se evidențiază este Q2775PQU. Oferind o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), aceasta permite utilizatorilor să se bucure de o vizualizare clară, de imagini detaliate, dar și de un desktop mult mai cuprinzător. În plus, ecranul permite deschiderea simultană a patru aplicații, cu rezoluție de 720p, în cazul unei utilizări multifuncționale. Toate modelele ( cu excepția modelului E975SWDA ) cuprind intrări VGA, DVI și HDMI pentru a putea conecta o varietate de surse, fie că vorbim despre digital sau analog. Modelele mai performante au în alcătuire un DisplayPort și un port USB 3.0, cel din urmă permițându-le utilizatorilor să folosească și perifericele USB. Portul USB cu încărcare îi ajută în mod evident pe cei care vor să încarce bateriile interne ale dispozitivelor mobile, extrem de rapid, folosind monitorul. Principalele cabluri de conexiune digitală (DVI și DisplayPort) sunt incluse, astfel încât utilizatorul se bucură de accesibilitate imediată.

Într-un mediu de lucru modern, tehnologia eficienței energetice este esențială pentru afacerile care sunt interesate de operarea durabilă și economă. Noile monitoare AOC din gama 75 Series au un consum redus de energie și sunt certificate ecologic - EPA 6.0, TCO 6.0, EPEAT Gold. Comutatorul ajută la reducerea consumului atunci când displayul nu este în funcțiune. Pe lângă asta, un alt aspect important este sănătatea utilizatorului. Monitoarele AOC crează un mediu ergonomic prietenos, deoarece confortul asigurat la locul de muncă este important pentru menținerea sănătății angajatului. Toate displayurile din această serie sunt echipate cu o mulțime de opțiuni ergonomice, care permit utilizatorilor să ajusteze monitoarele în funcție de preferințele și nevoile lor. Modelele 75P sunt dotate cu ajustare pe înălțime, pivot și funcții de înclinare.

Următoarele modele din noua linie AOC 75 Series vor fi disponibile din martie 2016:

Panou IPS:
I2475PXQU
I2775PQU
Q2775PQU

Panou TN:
E975SWDA
E2275SWJ
E2275PWJ
E2275PWQU
E2475SWJ
E2475PWJ
E2775SJ

Aceste modele prezintă panou IPS și vor fi disponibile din iunie 2016:
I2275PWQU
I2375PQU
I2475PQU

BenQ lansează RL2460HT, un monitor pentru gaming pe console

BenQ RL2460HT

BenQ lansează RL2460HT, un monitor pentru gaming pe console. Simultan, BenQ lansează și Fighting Mode, dezvoltat împreună cu legendarul jucător Justin Wong, de la echipa Evil Geniuses. Modul permite gamerilor să evidențieze personajele cu care joacă, prin intermediul culorilor. BenQ a creat noul mod tocmai pentru a-i ajuta pe jucători să-și creeze cele mai bune strategii, pentru a-și învinge adversarii.

RT2460HT este compatibil cu jocurile de tip RTS (Real Time Strategy), MOBA, dar și cu jocurile create pentru console. Monitorul dispune de conectivitate HDMI IN/OUT pentru a elimina întârzierea în afișarea imaginilor, dar și pentru a permite jucătorilor să își înregistreze și să retransmită sesiunile de joc. Ecranul are o dimensiune de 24 inch, o rezoluție nativă Full HD, 1920x1080 pixeli și un contrast de nativ de 1000:1 (dinamic de 12Mil:1). Experiența de gaming ține și de timpul de răspuns, iar monitorul de gaming de la BenQ, datorită panelului TN, special realizat pentru gaming, are o viteză de 1ms GTG, pentru ca imaginile rapide din cadrul jocurilor să nu fie afectate.

Standul cu ajustare pe înălțime de 110 mm (HAS) și reglaj pe patru direcții are și o scară gradată, care permite utilizatorilor să manevreze monitorul în funcție de preferințe. Monitorul este dotat cu sistem de prindere VESA, dar și cu un suport pentru căști, amplasat în partea din spate a sa. Imaginile pot fi ajustate, direct pe ecran, datorită noii funcții Display Pilot, care oferă și acces direct la Game Mode Loader. Este locul de unde fiecare jucător poate descărca setările prestabilite pentru diferite jocuri.

Din punct de vedere al formatului imaginii afișate, jucătorii pot face schimbări prin funcțiile Display Mode și Smart Scaling. Diplay Mode redimensionează imaginea de la 17”, 19”, 19”W, 21.5”, 22”W, 23”W și 24”W, iar Smart Scaling ajută și mai mult la personalizarea dimensiunii imaginilor, așa cum consideră jucătorii necesar pentru a avea o experiență de gaming cât mai confortabilă.

Până și cei mai experimentați jucători pot avea probleme în gestionarea jocurilor care abundă în scene întunecate, de aceea monitorul BenQ vine cu o soluție: tehnologia Black eQualizer oferă jucătorilor un nivel mai bun de control și de vizibilitate. Chiar și în aceste situații, modul Black eQualizer iluminează doar zonele întunecate ale imaginii, astfel încât să se poată vedea adversarii care sunt ascunși în întuneric/umbră.

RL2460HT oferă o imagine excelentă pentru ochi, datorită noii tehnologii Low Blue Light, care furnizează nivele reduse de lumină albastră, lumina albastră fiind cea mai dăunătoare din spectrul de culori emise de un monitor. O altă tehnologie special creată pentru confortul jucătorilor este Flicker-free, care elimină pâlpâirea imaginii, indiferent de nivelul de luminozitate. Cu cele două funcții, noul monitor face ca utilizarea să fie posibilă multe ore fără ochi obosiți.

Cele două intrări HDMI, VGA, DVI-D și intrarea pentru căști oferă variate posibilități de conectare a diferitelor tipuri de dispozitive la monitorul BenQ. Datorită ieșirii HDMI, noul monitor permite conectarea la dispozitive externe pentru live streaming a competițiilor, fără ca imaginile afișate pe ecran să fie influențate de întârzierile datorate dispozitivelor de captură video.

Din punct de vedere al sunetului redat, RL2460HT integrează două difuzoare cu o putere totală de 4 W, pentru a oferi utilizatorilor o calitate bună a sunetului în timpul meciurilor de pe consolă.

Monitorul are o garanție de 36 luni pickup& return și este disponibil deja prin distribuitorii autorizați BenQ în Romania, la un preț recomandat la raft de 1.049 lei.

ASUS a prezentat ROG Swift PG348Q, un monitor cu ecran curbat

Asus ROG Swift pg348q

ASUS a prezentat modelul ROG Swift PG348Q, un monitor cu ecran curbat, Ultra-Wide, cu diagonala de 34 de inch, aspect 21:9 și rezoluție QHD (3440 x 1440). Deținător al premiului CES Innovation 2016, Swift PG348Q are un design fără ramă și beneficiază de noile scheme de culori ROG Armor Titanium și Plasma Copper, completate de LED-urile încorporate. Mai mult, Swift PG348Q dispune de o rată de refresh de 100Hz și tehnologie NVIDIA G-SYNC.

Tehnologiile exclusive ASUS, GamePlus și GameVisual, îmbunătățesc de asemenea experiența de joc. Utilizatorii au la dispoziție un buton special pentru afișarea pe ecran a țintei, a cronometrului și a numărului de cadre, iar GameVisual le oferă moduri de redare adaptate diverselor tipuri de jocuri și conținut: FPS, RTS/RPG, Racing, Cinema, Scenery și sRGB.

Panoul curbat poziționează fiecare punct la o distanță egală de privirea utilizatorului, acesta având mai mult confort în timpul sesiunilor maraton de gaming. Designul fără ramă afișează noile scheme de culori ROG Armor Titanium și Plasma Copper iar efectele luminoase ROG completează atmosfera de gaming.

ROG Swift PG348Q are un picior cu design ergonomic ce se poate înclina, pivota și ajusta pe înălțime, astfel încât pasionații de jocuri să găsească mai ușor poziția ideală. ROG Swift PG348Q este certificat TÜV Rheinland pentru filtrele ASUS Ultra-low Blue Light și tehnologiile Flicker-Free ce reduc nivelul luminii albastre și oboseala.

Asus ROG Swift pg348q back

ROG Swift PG348Q integrează tehnologia NVIDIA G-SYNC, eliminând efectul de rupere a imaginii, reducând tremuratul și latențele. Tasta Turbo ridică frecvența monitorului până la 100Hz, pentru și mai multă cursivitate în joc.

Monitoarele ASUS pentru jocuri sunt în prima linie a tehnologiei imaginii, iar ROG Swift PG348Q se alătură modelelor ROG Swift de 27 inch (PG278Q, PG279Q și PG27AQ) pentru a diversifica gama de monitoare ROG. Acestea oferă efecte vizuale dinamice și o rată de refresh excepțională pentru a se potrivi cerințelor diferitelor tipuri de gameri.

ROG Swift PG348Q va fi disponibil în România în a doua jumătate a lunii martie la un preț aproximativ de 5990 lei.

Monitoarele din seria ROG Swift

PG348Q PG27AQ PG279Q PG278Q
Panou IPS curbat cu diagonala de 34 inch Panou IPS cu diagonala de 27 inch Panou IPS cu diagonala de 27 inch Panou IPS cu diagonala de 27 inch și timp de răspuns de 1ms
Ultra-Wide QHD3440 x 1440 4K UHD3840 x 2160 2K WQHD2560 x 1440 2K WQHD2560 x 1440
Rata refresh 100Hz Rata refresh 60Hz Rata refresh 2 165Hz Rata refresh 144HzSpecificațiile ASUS ROG Swift PG348Q

Dimensiune panou 34 inch (86.72cm)
Ultra-wide, Aspect 21:9
Iluminare panou / tip WLED / Ecran IPS curbat
Curbură 3800R
Gamă culori 100% sRGB
Rezoluție DisplayPort: 3440 x 1440 (până la 100Hz rată de refresh)
HDMI: 3440 x 1440 (până la 50Hz)
Dimensiune pixel 0.2325mm (109PPI)
Luminozitate 300cd/m²
Rată contrast 1000:1
Unghi de vizualizare(CR10) 178°(H) / 178°(V)
Culori 1.07 miliarde (10-bit)
Timp de răspuns 5ms (gri-la-gri)
Tehnologie NVIDIA G-SYNC
Funcții exclusive ASUS Meniu grafic cu 5 direcții
Tastă Turbo (60-100Hz)
GamePlus (Crosshair, Timer și contor FPS)
GameVisual (FPS / RTS / RPG / Racing / sRGB / Cinema / Standard)
Tehnologie Eye Care Low Blue Light (certificată TÜV Rheinland)
Flicker-Free (certificată TÜV Rheinland)
Difuzoare stereo 2 x 2 Wați
Intrări/Ieșiri 1 x DisplayPort 1.21 x HDMI (v1.4)4 x USB 3.0Conector căști
Ergonomie Înclinare: +20° ~ -5°
Pivotare: +50° ~ -50°
Ajustare pe înălțime: Yes (0~115 mm)
VESA: 100 x 100 mm
Design fără ramă
Management cabluri
Culori Plasma Copper și Armor Titanium
Dimensiuni 829 x 558 x 297mm (W x H x D)
Greutate 11.1kg (est.)Philips lansează, în România, a doua generație de televizoare cu Android

După lansarea în 2014 a primelor televizoare smart cu sistem Android, în România, TP Vision prezintă a doua generație de televizoare Philips, care utilizează sistemul de operare Android 5.0 (Lollipop). Primele modele care vor fi comercializate in România sunt seriile 5500 și 7000, acestea fiind disponibile în magazine începând cu săptămâna aceasta.

Ceea ce putea fi experimentat numai pe telefoanele inteligente sau pe tablete, acum poate fi încercat și folosit pe noile televizoare Philips, grație sistemului de operare Android L. Acesta oferă o platformă TV completă pentru utilizarea aplicațiilor mobile pe televizor, fiind compatibil, în același timp, cu funcția VOD (video on demand), a modelelor Philips, prin intermediul căreia utilizatorii pot urmări programele preferate, la orice oră din zi sau din noapte.

În afară de posturile preferate de radio, care pot fi urmărite prin intermediul serviciului de Internet radio, aplicația video YouTube este de asemenea disponibilă utilizatorilor. Pentru practicanții de yoga, pilates, fitness, cross fit, utilizatorii dispun de o plajă consistentă de aplicații, care prezintă programe de pregătire și întreținere a condiției fizice (Workout TV). Noile televizoare oferă și o listă de aplicații destinate special copiilor. Părinții pot opta pentru desene animate, programe educative, pot seta aplicațiile în funcție de vârsta celor mici sau în anumite cazuri chiar și limba, dacă doresc să-și familiarizeze copiii cu o anumită limbă straină.

Philips Android 7000

Utilizatorii pot descărca jocuri de pe platforma Google Play, ori pot experimenta unele dintre numeroasele titluri de la cei mai mari producători de jocuri din lume, fără a utiliza o consolă special creată. Totodată, noile televizoare Android 5.0 oferă o navigare ușoară și rapidă prin meniurile și galeriile aplicațiilor.

De asemenea, noile televizoare Philips joacă rolul unui centru de comandă al casei, datorită conectivității foarte ușoare la alte dispozitive inteligente din locuință. Sistemele de securitate și cele de control ale aplicațiilor domestice (precum aerul condiționat sau sistemul de monitorizare a copiilor)  pot fi de asemenea conectate și controlate prin intermediul noilor televizoare Philips. Întreaga experiență de conectare este completată de posibilitatea de a atașa, prin portul USB, diferite dispozitive externe, precum gamepad-uri sau tastaturi, cu ajutorul cărora poți controla confortabil conținutul de pe televizor.

Modelele din seria 5500 integrează un procesor Dual Core, în timp ce modelele din seria 7000 folosesc un procesor Quad Core. Ambele serii dispun de tehnologia Micro Dimming, ce are rolul de a îmbunătăți contastul televizorului, analizând imaginea cu procesor dedicat, identificând secțiuni diferite și reglând-o corespunzător. Cu ajutorul funcției Pixel Plus HD, calitatea imaginii este optimizată pentru a oferi imagini cât mai clare, cu detalii foarte exacte. Televizoarele din seria 7000 dispun de tehnologia Philips Ambilight, care face ca experiența de vizionare să fie mai captivantă, prin proiectarea unui halo de lumină, din spatele ecranului, pe peretele care-l înconjoară.

Televizoarele Philips Android 5.0 dispun de o memorie internă cu capacitate de până la 16 GB, pentru stocarea aplicațiilor, jocurilor și conținutului descărcat. Pentru cei care doresc mai mult spațiu de stocare, conectarea unui hard disk extern se poate face cu ușurință prin intermediul portului USB.

Acer a anunțat Acer Predator XR3, monitor curbat, de 34 inch

Acer a anunțat Acer Predator XR3, un nou monitor curbat, cu diagonala de 34 inch și format ultra-wide 21:9. Acesta este primul display curbat, din lume, care beneficiază de tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru a oferi cea mai bună experiență în cadrul jocurilor video. Sunetul DTS este asigurat de cele două boxe cu putere de 7W care, împreună cu opțiunea de iluminare ambientală și design-ul elegant, oferă o experiență multimedia completă.

Noul Acer Predator XR34 are un ecran curbat cu rezoluție QHD (3440 x 1440) și format de ecran UltraWide de 21:9. Panoul IPS permite un unghi de vizualizare de 178 de grade, oferind cea mai bună experiență de gaming și de vizionare a filmelor. Noul dispozitiv redă 100% din gama de culori sRGB, asigurând reproducerea precisă a culorilor, o funcție indispensabilă pentru profesioniștii din domeniul imagisticii și a entuziaștilor foto.

Acer Predator XR3

Ecranul curbat plasează fiecare colț al imaginii la distanță egală față de ochii utilizatorului și oferă astfel o experiență de redare uniformă. Datorită câmpului vizual lărgit și extinderii percepției vederii periferice, comparat cu un display plat, noul monitor Acer oferă o experiență de folosire superioară. Mai mult, noul XR34 poate fi configurat ca parte a unui sistem de mai multe monitoare, design-ul zero frame contribuind la obținerea celei mai captivante experiențe de gaming.

Acer a echipat XR34 cu o serie de caracteristici concepute în special pentru jucători, printre care posibilitatea ajustării culorilor pe șase axe prin NVIDIA G-SYNC sau afișarea direct pe ecran a ratei de refresh. Utilizatorii pot identifica cu ușurință dacă este activat modul de utilizare G-SYNC datorită iluminării ambientale roșii din partea inferioară a monitorului. Intensitatea acesteia se schimbă în concordanță cu refresh rate-ul.

Proiectat să fie ergonomic, monitorul XR34 poate fi înclinat de la -5° la 35°pe plan orizontal și cu 130 mm pe plan vertical, utilizatorii putând să găsească cel mai confortabil unghi de redare. Tehnologia flicker-less previne obosirea ochilor în cazul sesiunilor prelungite de folosire a monitorului.

Acer Predator XR3 back

Noul XR34 este echipat cu intrări DisplayPort şi HDMI, având încorporat și un hub USB 3.0, cu suport pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum smartphone-urile. 

Noul Acer XR34 va fi disponibil în România, din luna septembrie, la prețuri pornind de la 5499 lei.  

BenQ XL2730Z - monitor de gaming, cu tehnologie FreeSync

BenQ a lansat primul monitor de gaming, cu tehnologie FreeSync, din portofoliul companiei, denumit XL2730Z, în cadrul East European Comic Con 2015. De asemenea, BenQ anunță parteneriatul strategic la nivel regional cu Electronic Sports League (ESL), compania devenind astfel partenerul ESL pentru toate competițiile de gaming organizate în Sud - Estul Europei, inclusiv pentru Campionatul South East Europe, sezonul I, ale cărui finale s-au disputat la Comic Con.

Experiența de joc este acum mai bună, mulțumită rezoluției QHD (2560x1440p), ceea ce înseamnă că vei putea vedea cu până la 77% mai multe detalii pe ecranul de 27 de inch, față de rezoluția Full HD. Rata de refresh de 144Hz, împreună cu timpul de răspuns de 1ms GTG, transformă monitorul XL2730Z în arma supremă pentru competițiile de gaming. Funcția Motion Blur Reduction, lăudată de jucătorii profesioniști, îți permite îmbunătățirea timpului de reacție, în special în cazul jocurilor FPS, unde fiecare milisecundă contează.

Datorită tehnologiei VESA DisplayPort Adaptive-Sync, te vei putea bucura de o imagine fluidă, fără întreruperi sau cadre înghețate, prin sincronizarea ratei de refresh a monitorului cu cea a plăcilor video AMD Radeon, compatibile FreeSync. Astfel, în timpul rulării jocurilor, latența și defectele vizuale vor fi reduse semnificativ, fără diminuarea performanței procesorului grafic.

Noul vârf de gamă XL2730Z îți oferă o manevrabilitate fără precedent pentru adaptarea oricărui joc la preferințele tale. Acum vei observa chiar și inamicii ascunși în colțurile întunecate ale hărții, mulțumită funcției Black eQualizer, ce iluminează zonele obscure, fără supra-expunerea celor luminate, totul pentru a păstra detaliile vitale, care să-ți permită o reacție rapidă. Chiar și intensitatea culorilor poate fi modificată – XL2730Z permite ajustarea acestora pe 20 de niveluri, redând astfel culorile care îndeplinesc cerinţele şi preferinţele specifice de vizualizare, pentru toate tipurile de jocuri.

BenQ xl2730z

Prin funcția Display Mode, diagonala ecranului poate fi ajustată de la 17" până la 24"W (16:9), opțiune utilă mai ales în turneele de gaming care impun condiții speciale, iar cu opţiunea Smart Scaling se poate personaliza dimensiunea imaginii. Pentru a satisface fiecare cerință a gamerilor, BenQ XL2730Z este dotat cu o scală de ajustare cu 14 niveluri de înălțime, dar și cu scale reglabile pentru înclinare şi pivotare, astfel încât jucătorii să poată reproduce reglajul precis al monitorului până la cel mai mic detaliu, de fiecare dată. În plus, pentru obținerea unui avantaj considerabil în fața oponenților, opțiunea Game Mode Loader oferă posibilitatea încărcării unor setări de display special create și utilizate de gamerii profesioniști, pentru cele mai aclamate jocuri ale momentului.

Display Pilot oferă cea mai simplă metodă de realizare a ajustărilor direct pe ecran, în timp ce funcția Auto Game Mode detectează tipul de joc afișat și poate reconfigura automat setările de culoare. De asemenea, opțiunea Game Mode to Go permite jucătorilor să salveze modurile de joc pe o unitate flash USB sau prin intermediul unei soluții de cloud, totul pentru a transfera mai ușor setările preferate pe o altă unitate de gaming. În plus, telecomanda S Switch oferă posibilitatea de a naviga rapid prin modurile de joc şi meniul monitorului.

Protecția ochilor, una dintre preocupările principale ale BenQ în ultimii ani, stă la baza modelului XL2730Z. Monitorul profesional de gaming include tehnologia unică BenQ Low Blue Light, de reducere a spectrului de lumină albastră, cauza principală a oboselii ochilor, durerilor de cap și tulburărilor de somn, pentru care mulți dintre jucătorii profesioniști folosesc ochelari speciali de protecție. În plus, tehnologia Flicker-free elimină pâlpâitul la toate nivelurile de luminozitate, crescând performanţa jucătorilor prin confort vizual extrem, chiar şi după sesiuni prelungite de gaming.

Noul monitor de gaming este disponibil la un preț special de lansare de 2.699 de lei la partenerii online selectați (CEL, eMAG, evoMAG, MediaDOT, PC Garage), ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Ulterior, monitorul va fi disponibil prin partenerii BenQ în România la un preț recomandat de raft de 3.489 de lei.

BenQ lansează noile proiectoare MX723 și MW724

BenQ lansează noile proiectoare MX723 și MW724, dedicate atât companiilor cât și mediului educațional, pentru utilizarea în săli de dimensiuni medii. Noile proiectoare din seria 7 au avantajul unui cost scăzut de utilizare și mentenanță.

MX723 proiectează imagini la rezoluție XGA (1024 x 768 pixeli), în timp ce MW724 afișează imagini WXGA (1280 x 800 pixeli), cu o luminozitate de 3.700 ANSI Lumeni și un contrast ridicat, de 13.000:1, ce asigură cele mai clare proiecții, indiferent de mediul în care sunt utilizate. Experienţa de vizualizare este întregită de paleta de culori redată de 1,07 miliarde culori şi de raportul de vizualizare nativ 4:3 pentru MX723, respectiv 16:10 în cazul modelului MW724, cu 5 moduri selectabile, potrivite pentru cele mai exigente cerinţe.

Zoom-ul optic, ce permite instalarea la diverse distanțe față de ecranul de proiecție, dar și în unghiuri diferite, îți oferă posibilitatea obținerii unei imagini cu diagonală de peste 7,5 metri, fie că instalezi proiectoarele mai departe sau mai aproape de ecran. MX723 are un zoom 1.6x, ceea ce înseamnă că pentru o imagine cu diagonala de 3m, acesta poate fi plasat atât la 3,5, cât și la 5,5 metri distanță față de ecran, mărimea imaginii rămânând constantă. Similar, modelul MW724 beneficiază de zoom optic 1.36x – proiectorul poate fi montat între 1,5 și 7 metri față de suprafața pe care se proiectează. Corecția dimensiunilor imaginii se realizează cu ajutorul funcțiilor 2D Keystone (reglaj de trapez pe verticală și orizontală) și Corner Fit (reglarea independentă a fiecărui colț al proiecției), ce asigură o redare la dimensiuni corecte, într-un dreptunghi perfect, chiar și pe suprafețe cu laturi care nu sunt paralele.

BenQ MX723 MW724

Durata de viaţă a lămpii noilor proiectoare este de 7.500 de ore în cazul MW724, și 5.000 de ore pentru modelul MX723 în modul SmartEco. Acesta ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul proiectat pentru maximizarea economiei de energie și, în același timp, pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitate folosind minimum de energie necesară.

Costul scăzut de utilizare este asigurat prin modul Eco Blank. Poți reduce consumul de energie al proiectoarelor chiar și cu 70%: dacă nu detectează o sursă de semnal pentru mai mult de trei minute, acestea intră automat în modul Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie și prelungind astfel durata de viaţă a lămpii.

Funcţia Auto Power Off permite modelelor MX723 și MW724 să se închidă automat după 20 de minute atunci când nu detectează o sursă de semnal. Când proiectoarele sunt inactive, dar conectate la priză – în mod standby, puterea consumată este de sub 0.5W.

MX723 și MW724 dispun de funcţia LAN Control pentru un management economic şi centralizat de la distanţă al tuturor proiectoarelor dintr-o clădire și sunt compatibile cu PJLink, AMX, Crestron Control System, în timp ce funcția LAN Display asigură proiectarea directă a imaginilor şi sunetului de la orice calculator conectat la rețeaua LAN a clădirii.

Prezentările din sala de clasă devin mai interesante cu ajutorul noilor proiectoare BenQ – acestea pot afișa patru modele de şabloane pentru învățare: formatul pentru scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi grafice, ceea ce înseamnă că orice tablă poate fi transformată într-un instrument interactiv. Mai mult, profesorii au posibilitatea de afișa subtitrările filmelor educative fără să mai fie nevoie de alte dispozitive externe, astfel că procesul de învățare se transformă într-o activitate plăcută pentru elevi, în timp ce difuzorul de 10W elimină nevoia de achiziționare a unui sistem de sunet separat.

Modelele MX723 și MW724 sunt disponibile prin partenerii autorizați BenQ pentru România (Darer, IT Direct, MGT Educational și Network One Distribution) la un preț recomandat de raft de 3.649 de lei pentru MX723 și 3.849 de lei pentru MW724.

ASUS a lansat monitorul 4K/UHD - ProArt PA328Q

ASUS a lansat monitorul ProArt PA328Q 4K/UHD (Ultra-high definition), pe piața românească. Acest model, cu diagonală de 32 inch, oferă o rezoluție nativă 4K/UHD de 3840x2160 pixeli, o densitate de 138 pixeli pe inch, evidențiindu-se prin designul cu ramă foarte subțire. ASUS ProArt PA328Q 4K/UHD este precalibrat din fabrică, oferind specialiștilor o acuratețe a culorilor (∆E ≤ 2), o paletă de culoare sRGB de 100%, precum și un spațiu Rec. 709 (HDTV), pentru producție video.

Modelul PA328Q are un design ergonomic și tehnologie ASUS Eye Care, alături de conectivitatea extinsă, ce include HDMI 2.0 și MHL 3.0, pentru vizionarea conținutului 4K/UHD de pe dispozitivele mobile, la 60Hz, respectiv 30Hz.

PA328Q are un ecran cu diagonala de 32 inch și un design cu ramă subțire. Monitorul redă imagini la rezoluția 3840x2160 pixeli și 138ppi – de 4 ori densitatea unui ecran Full HD (1920x 1080). Panoul IPS (In-Plane Switching) oferă unghiuri de vizualizare de 178 de grade, minimizând alterarea culorilor atunci când imaginea este privită din lateral.

Asus PA328q

PA328Q utilizează o matrice internă LUT (internal lookup table) pe 12 biți și suportă valori gama de .4, 2.2 și 1.8, pentru a îmbunătăți acuratețea culorilor, pentru gradații fine de culoare și o tranziție mai naturală între tonuri. PA328Q are o uniformitate a culorii variind între 91-103%, rezolvând multe dintre problemele comune, cum ar fi fluctuațiile de luminozitate și cromatica din diferite zone ale ecranului, oferind culori consistente și precise.

PA328Q oferă opțiuni extinse de conectivitate, ce includ DisplayPort 1.2, mini-DisplayPort 1.2, 2 porturi HDMI și porturi HDMI 2.0 / MHL 3.0 pentru conținut 4K/UHD și rate de refresh de până la 60Hz. Utilizatorii pot conecta dispozitivele lor compatibile MHL direct la monitor pentru a rula instant conținutul 4K/UHD. PA328Q integrează și 4 porturi USB 3.0.

PA328Q dispune de tehnologie ASUS Eye Care, certificată TÜV Rheinland, ce elimină pâlpâirea ecranului, pentru a oferi mai mult confort în utilizare. PA328Q include, de asemenea, tehnologia Low Blue Light, aceasta fiind baza modurilor Reading și Darkroom din ASUS SplendidPlus Video Intelligence. Aceste moduri scad nivelul luminii albastre, reducând stresul asupra ochilor și oboseala.

În plus, ASUS QuickFit Virtual Scale permite utilizatorilor să previzualizeze dimensiunea reală a fotografiilor și a documentelor, înainte de tipărire. O grilă afișată pe ecran ajută la aliniere, adăugând mai multă flexibilitate și productivitate. De asemenea, beneficiind de suportul Picture-in-Picture (PiP) și Picture-by-Picture (PbP), utilizatorii au posibilitatea să comute cu ușurință între diverse surse de semnal. Utilizatorii pot configura cum vor să vizualizeze diferitele ferestre, modul PiP permițând afișarea conținutului provenit de la o sursă secundară de semnal într-o fereastră din colțul ecranului, în timp ce modul PbP împarte ecranul in două.

PA328Q este ergonomic și dispune de un set complet de reglaje de rotire, înclinare, pivotare și ajustare pe înălțime, pentru a oferi utilizatorului o poziție ideală. PA328Q are un stand cu eliberare rapidă și este compatibil cu standardul VESA, pentru montarea pe perete. PA328Q a primit premiul Red Dot Award 2014 pentru design remarcabil.

Monitorul ASUS ProArt PA328Q 4K/UHD este disponibil în stoc, în România, la un preț aproximativ de 5900 lei (TVA inclusiv).

 

Specificații PA328Q

Ecran 32 inci (81.28cm) ecran lat cu aspect 16:9
WLED/ Tehnologie IPS (In-Plane Switching)
Rezoluție 3840 x 2160 la 60Hz (DisplayPort 1.2/ HDMI 2.0)
3840 x 2160 la 30Hz (HDMI1.4 / MHL 3.0)
Pixeli 0.1845mm/138ppi
 Culori (max) 1.073 miliarde (10 biți)
Unghi de vizualizare 178 grade vertical și orizontal
Contrast Ratio 100,000,000:1 ASUS Smart Contrast Ratio
Luminozitate (max) 350cd/m²
Timp de răspuns 6ms (GTG)
Tehnologii exclusive ASUS ASUS SplendidPlus Video Intelligence
ASUS Eye Care
ASUS QuickFit Virtual Scale
Intrări/Ieșiri DisplayPort 1.2
mini-DisplayPort 1.2
HDMI 2.0/ MHL 3.0 (HDMI2.0 suport YCbCr 4:2:0)
2 x HDMI 1.4
4 x USB 3.0
Intrare AV Audio
Conector căști 3.5mm
Stand Înclinare: +20°~-5°, Pivotare: ±60°, Rotire: 90° sens orar
Ajustare pe înalțime: 0~130mm
Montare VESA: 100 x 100mm
Quick Release Stand
Dimensiuni 734.4 x 615 x 240mm
Greutate (est.) 11.68kg (net)Cele mai citite

Error: No articles to display