Eroare
 • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
  The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
 • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Circle 2, în magazinele din România

Logitech anunță disponibilitatea, în magazinele din România, a camerei Circle 2, o soluție de supraveghere, potrivită pentru orice tip de spațiu, exterior sau interior. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot urmări mișcarea în orice colț al casei sau vedea cine sună la ușă. Activarea ei este simplă: se așază în locația dorită, trebuie conectată cu aplicația Logi Circle și camera este pregătită de funcționare.

Logitech Circle 2 este o soluție de supraveghere rezistentă la intemperii, dispunând de diverse dispozitive de montare și accesorii, o aplicație de mobil (iOS / Android) și o aplicație web, actualizată în permanență. Sunt disponibile două modele Circle 2, wireless și cu cablu, ceea ce oferă utilizatorilor  libertatea de a poziționa camera oriunde își doresc, pentru a avea parte de siguranță sporită.

Logitech Circle 2

Suporturi și accesorii compatibile:

 • Suport de montare pe geam: Utilizatorii pot plasa camera pe orice panou din sticlă.
 • Suportul de montare pe perete permite supravegherea locuinței din orice colț al casei.
 • Extensie Weatherproof: Carcasa rezistentă la intemperii asigură siguranța cablurilor chiar și în exterior, indiferent de condițiile meteo.
 • Baterie reîncărcabilă: bateria de rezervă dispune de o autonomie de până la 3 luni, astfel încât utilizatorii pot schimba rapid acumulatorul initial și să îl pună la încărcat.

 

Circle 2 oferă streaming nelimitat, la rezoluție Full HD 1080p, vizionare pe timp de noapte, lentilă cu unghi de acoperire de 180 de grade și redare audio în ambele sensuri, pentru susținerea unei conversații.

Fiecare cameră Circle 2 este prevăzută cu 24 de ore de stocare gratuită și securizată, iar pentru extinderea opțiunilor de stocare există două planuri Circle Safe disponibile. Circle Safe Basic oferă stocare pentru 14 zile, iar Circle Safe Premium oferă o perioadă de stocare de 31 de zile și caracteristici suplimentare, cum ar fi zone de mișcare personalizate și detectarea persoanelor.

Logitech Circle 2 open

Camera Logitech Circle 2 este disponibilă la un preț recomandat de 899 lei, versiunea cu fir, și 999 lei, versiunea wireless. Prețul accesoriilor variază între 135 lei și 270 lei.

Noile camere IP D-Link DCS-3010 şi DCS-6210

D-Link extinde gama de soluţii de supraveghere cu noile camere IP DCS-3010 şi DCS-6210. Aceste noi modele prezintă caracteristici multiple, ce permit supravegherea de la distanţă, prin internet, a biroului sau locuinţei. Puteţi acum vizualiza anumite porţiuni din imagine, care nu sunt afişate din cauza protecţiei datelor private (privacy mask). De asemenea, puteţi opta pentru afişarea de text sau ceas în cadrul imaginii.

Ȋn timp ce DCS-3010 este o foarte bună cameră de supraveghere de interior, fixă, modelul DCS-6210 este pentru utilizarea la exterior, mulţumită certificarii IP66, cu carcasă ce protejează împotriva eventualelor acte de vandalism.

D-Link-DCS-6210

Ambele camere de supraveghere furnizează imagini şi material filmat la rezoluţie HD. DCS-3010 poate reda la maximum 1280 x 800 pixeli, iar DCS-6210 pana la 1920 x 1080 pixeli. Marea diferenţă constă în designul celor două camere. Modelul DCS-3010 este unul clasic, care poate fi ataşat pe perete sau pe tavan, poziţionată corespunzător şi reglată din bază. Prezintă un control al irisului încorporat, ce asigură luminozitate perfectă pentru lentile. Aceasta permite deschiderea sau închiderea automată a irisului, în funcţie de condiţiile de luminozitate. Camerele de supraveghere IP DCS-3010 şi DCS-6210 suportă Power-over-Ethernet, ceea ce înseamnă că aveţi nevoie doar de un cablu de reţea pentru a integra camera în reţea şi pentru a o alimenta cu energie.

DCS-6210 este recomandată pentru funcţionarea la exterior. Carcasa de metal este vandal-proof (IK10) şi rezistă la jeturi de apă (IP66), astfel încât camera poate fi utilizată cu success în medii cu vibraţii puternice (de exemplu, în domeniul transporturilor). Caracteristica ePTZ digital, pan/tilt/zoom, vă permite sa faceţi zoom în anumite sectoare de imagine, şi pan & tilt acolo unde este necesar.

DCS-6210 şi DCS-3010 suportă formate H.264 şi MPEG-4 cu Motion JPEG compression (MJPEG) şi transmite audio utilizând G.711 şi G.726. Dimensiunea imaginii, rata de playback şi calitatea pot fi setate manual, în funcţie de amplasarea camerei. Este posibil să vizualizaţi streamuri multiple (până la 3 fluxuri cu compresie video diferită) simultan, în timpul transferului live, mulţumită Multicast IP. Ȋn situaţia în care camerele de supraveghere trebuie să funcţioneze independent, ele pot stoca streamuri video pe un card MicroSD/SDHC. Este posibilă şi înregistrarea pe un server compatibil din cadrul reţelei, cu ajutorul clientului Samba integrat. Mai mult, accesarea camerei este protejată de parole şi sisteme extinse de protecţie, cum ar fi grupuri de utilizatori şi limitări ale accesului. Accesul de la distanţă este protejat separat; aceste streamuri video sunt criptate via HTTPS.

D-Link-DCS-3010

Administrarea şi configurarea sunt realizate cu ajutorul unui browser sau utilizând software-ul gratuit D-ViewCam. Acest software poate fi utilizat pe un computer cu sistem de operare Windows. Poate administra până la 32 camere, surprinde snapshot-uri şi trimite notificări de alarmă prin e-mail sau încarcă pe FTP atunci când detectează mişcare în anumite zone. D-Link furnizează o aplicaţie user friendly pentru accesarea imaginilor din altă locaţie. Aplicaţia este pentru dispozitivele mobile cu iOS şi Android şi poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicaţii.

Camerele de supraveghere IP DCS-3010 si DCS-6210 pot fi comandate acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution și SCOP Computers.

Prețul recomandat de vânzare în retail este aproximativ 1.250 RON + TVA pentru DCS-3010 si de 1.900 RON + TVA pentru DCS-6210.

D-Link DCS-3010 – caracteristici principale
 Cameră Fixă, cu suport care se poate roti, pentru utilizarea la interior
 Câmp reglabil pentru zone private si mişcare
 Senzor de 1/4" megapixel cu rezoluţie de pană la 1280 x 800
 Alimentare Power-over-Ethernet cu ajutorul unul cablu Ethernet 10/100
 Slot de card MicroSD/SHDC
 Compresie H.264, MPEG4 şi MJPEG
 Comunicare de tip two-way, cu microfon şi speaker
 Accesare simplă a camerei, folosind dispozitive mobile sau un browser de Internet
 Acces complet protejat, administrator şi grup de utilizatori configurabile

D-Link DCS-6210 – caracteristici principale
 Cameră robustă de tip dome cu IP66 splash guard pentru utilizarea la exterior
 Carcasă vandal-proof (IK10)
 Senzor de 1/2" megapixel, cu rezoluţie de pană la 1920 x 1080
 Alimentare Power-over-Ethernet cu ajutorul unul cablu Ethernet 10/100
 Slot de card MicroSD/SHDC
 Compresie H.264, MPEG4 si MJPEG
 Comunicare de tip two-way, cu microfon şi speaker
 Accesare simplă a camerei, folosind dispozitive mobile sau un browser de Internet
 Acces complet protejat, administrator şi grup de utilizatori configurabile

Cele mai citite

Error: No articles to display