Blizzard anunță lansarea Overwatch, pe 24 mai

Overwatch

Blizzard Entertainment anunță lansarea Overwatch pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One pe 24 mai. În plus față de bonusul anunțat anterior, și anume skinul Noire pentru Widowmaker, cei care precomandă Overwatch, prin intermediul retailerilor

Media Galaxy lansează Pro Evolution Soccer 2016

pes2016

Media Galaxy lansează sâmbătă, 19 Septembrie 2015, în cadrul magazinelor Media Galaxy din patru orașe, începând cu ora 15:00, cel mai realist simulator de fotbal - Pro Evolution Soccer 2016.

Pro Evolution Soccer 2016 aduce realismului de pe teren

Destiny a fost lansat oficial in Romania

Destiny PS4 bundle

Ieri, am fost prezent (din nefericire doar pentru câteva minute) la evenimentul de lansare a jocului Destiny de la Media Galaxy. Evenimentul a văzut aproximativ 350 de participanţi, un număr destul de impresionant considerând că jocul este valabil

  • Scris de Devon
  • Categorie: Stiri MMO

Destiny Beta preview – MMO-ul ce nu-i MMO

Guardians 2 destiny-media

Dupa ce am jucat Destiny pentru o saptamana, am ramas un pic confuz. Deigur, jocul este masiv, destul de bine construit si satisfacator, dar nu sunt sigur despre prospectul sau in viitor. Nu inca.

Sunt multe aspecte pozitive despre care pot vorbi

  • Scris de Devon
  • Categorie: Stiri MMO

Ubisoft a lansat Watch Dogs

Watch Dogs - Title Image

Ubisoft lanseaza jocul action-adventure Watch Dogs, astazi 27 Mai, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Watch Dogs spune povestea lui Aiden Pearce, un hacker genial, cu un trecut infracţional care

Cele mai citite