Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă-te descoperIT in cea de-a XI-a editie ITFest!

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (www.sisc.ro) este prima organizație studențească din ASE, având ca scop reprezentarea studenților din CSIE, precum și crearea de oportunități care să susțină dezvoltarea personală și profesională a acestora. SiSC reunește și anul acesta persoanele pasionate de IT, în cadrul unui eveniment care se diferențiază prin modul în care participanții au ocazia de a-și valorifica abilitățile, distrându-se totodată.

ITFest este un proiect cu tradiție, un mediu optim pentru a descoperi noutățile din domeniul informatic, de a lua contact cu firmele și chiar potențialii angajatori, oferind tinerilor oportunitatea de a-și completa cunoștințele teoretice și practice acumulate, într-un mod interactiv. ITFest cunoaște, de la an la an, un succes din ce în ce mai mare.

SiSC logo transparent wide scrisBlack

Dacă gândirea logică, atenția și stăpânirea limbajului C/C++ fac parte din atuurile tale, atunci cu siguranță vei fi interesat să participi la Concursul de Algoritmică. Acesta se va desfășura în data de 3 noiembrie și presupune rezolvarea unei serii de probleme cu diferite niveluri de dificultate. Eficiența soluției și încadrarea în timp sunt criterii esențiale în alegerea echipei câștigătoare, a cărei componență poate fi de maxim trei persoane.

În perioada 6-9 noiembrie se va desfășura o serie de Workshopuri, susținute de reprezentanții companiilor partenere. În cadrul acestora, temele abordate vor fi diverse, iar tu vei putea dobândi o multitudine de cunoștințe. Seria lor va fi precedată de Open Day, în cadrul căreia, prin intermediul standurilor cu informații, se vor prezenta firmele partenere. Depune-ți CV-ul și, participând, vei avea oportunitatea de a te face remarcat în cadrul acestor evenimente.

Seria evenimentelor continuă cu maratonul programării, cea mai mare provocare ITFest, ce se va desfășura în data de 10 noiembrie. În cadrul Hackathonlui, echipele, alcătuite din cel mult trei membri, vor avea la dispoziție 12 ore pentru a dezvolta soluții pentru problemele propuse de către parteneri, accentul fiind pus, anul acesta, pe conceptul de Web, Mobile și Progressive Web. Dacă ești cu adevărat pasionat de noile tehnologii și poți lucra ore în șir fără să te plictisești, aici este locul tău!

 

LAN Party este evenimentul ITFest pe care niciun student pasionat cu adevărat de gaming nu ar trebui sa îl rateze: desfășurat în data de 24 noiembrie, acesta presupune organizarea unor competiții de League of Legends (LoL), FIFA 19, PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), Hearthstone, Clash Royale și Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Distracția, ambiția și abilitățile de jucător te pot face unul dintre câștigătorii competiției! În minutele de pauză, vei avea ocazia să interacționezi cu partenerii noștri, care îți vor prezenta noile gadget-uri.

 

La finalul fiecărui eveniment, participanții care se vor face remarcați în cadrul competițiilor vor fi premiați pe măsură de către partenerii noștri. Participarea este gratuită, singurele condiții fiind respectarea regulamentului și înscrierea în prealabil, pe site-ul https://itfest.sisc.ro/, astfel:

15 octombrie – 29 octombrie, perioada înscrierilor pentru Concursul de Algoritmică

22 octombrie , start perioadă de depunere a CV-urilor și a înscrierilor pentru Workshopuri

15 octombrie – 4 noiembrie, perioada de înscriere pentru Hackathon

1 noiembrie – 23 noiembrie, perioada de înscriere pentru LAN Party

 

Pentru mai multe detalii sau clarificarea eventualelor nelămuriri, te așteptăm pe site-ul https://itfest.sisc.ro/ sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/it.fest.sisc/, unde echipa de organizare îți stă la dispoziție.

 

ASRock a anunțat primele sale placi grafice

Cunoscuta pentru plăcile de baza excelente, compania ASRock si-a anunțat intrarea pe piața plăcilor grafice, cu seria Phantom Gaming, ceea ce indica direcția pe care o urmează, spre câștigarea unui procent mai mare de utilizatori ai pieței de jocuri.

ASRock se arunca in lupta prudent, pornind la drum, inițial, cu placi bazate pe cip-urile AMD Radeon RX 500. Personal, mi se pare o strategie excelenta sa debutezi cu placi grafice Radeon, pe o piață ahtiata după minat cripto-monede, într-un moment in care prețul de vânzare este mai mare decât cel normal.

ASRock Phantom Gaming set

Primele modele lansate sunt Phantom Gaming X Radeon RX580 8G, Radeon RX570 8G, Phantom Gaming Radeon RX560 4G/2G si Radeon RX550 4G/2G. Nu este menționat nimic despre Vega, însă.

Plăcile sunt dotate cu ventilatoare cu 2 rulmenți (Dual Ball Bearing) pentru filabilitate crescuta si zgomot redus. Cooler-ele sunt create de la zero si beneficiază de o baza consistenta si si conducte speciale, care accelerează disiparea căldurii de la GPU.

ASRock este un nume in overclocking, iar acest aspect este susținut si de noile placi grafice, prin versiuni care poarta emblema OC Certified. Acestea sunt supra tactate din fabrica, oferind performanta crescuta fata de variantele de referință. In plus, utilizatorii au posibilitatea sa le crească frecventele si mai mult, prin aplicația Phantom Gaming Tweak. Acolo exista profile predefinite, printre care si OC Mode, care oferă frecvente mai ridicate.

ASRock Phantom Gaming Tweak

Iată cum arata primele placi grafice ASRock, împreuna cu specificațiile aferente:

ASRock Phantom Gaming placi

ADATA lansează SSD-ul XPG SX8200 PCIe 3.0 x4 NVMe 1.3

ADATA anunță lansarea XPG SX8200, cel mai rapid SSD produs de companie. Acesta are formatul M.2 2280 și utilizează interfața PCIe 3.0 x4, pentru a oferi o viteză la citire de până la 3200MB/s și la scriere de 1700MB/s, ideal pentru gameri, overclockeri și entuziaștii PC DIY în căutarea unor performanțe de neegalat! SX8200 utilizează generația 2-a a tehnologiei 3D NAND Flash, cu 64 straturi, și este oferit cu capacități de 240GB, 480GB și 960GB.

Folosind interfața PCIe Gen3 x4 și protocolul NVMe 1.3, SX8200 oferă o îmbunătățire extraordinară a performanței. Este echipat cu o magistrala pe 32 de biți, SLC Caching inteligent și un buffer DRAM, accelerând astfel viteza secvențială și 4K la citire și scriere. Noul SSD atinge viteze de până la 3200/1700MB/s (citire/scriere), respectiv 310K/280K IOPS, oferind încărcări rapide ale sistemului de operare si jocurilor, precum și timp de răspuns accelerat.

ADATA SX8200

Utilizând generația a 2-a 3D NAND Flash, cu  64 straturi, SX8200 este mai fiabil, are performanțe mai rapide și poate funcționa mai mult decât oricând. De asemenea, acesta suportă RAID Engine și Data Shaping, un rating MTBF de 2 milioane de ore (Mean Time Between Failures) și suport pentru corectarea a erorilor LDPC (Low-Density Parity Check).

Vitezele și toleranțele ridicate, ale modelului SX8200, îl fac o alegere excelentă pentru jucătorii care caută viteză, pentru overclockeri și pentru profesioniști, cum ar fi artiștii grafici și compozitorii. În plus, pachetul include și un radiator XPG, cu design elegant, pe care utilizatorii il pot instala rapid și ușor.

La fel ca toate SSD-urile XPG, SX8200 este susținut de o garanție extinsă de 5 ani, potrivită calității sale premium. Prețul recomandat de vânzare al noului model este de 449 lei pentru modelul de 240GB și 729 lei pentru cel de 480GB.

Esports Media revine cu prima ediție a turneului Spring Championship

După succesul înregistrat la evenimentul Winter Championship, din luna decembrie a anului trecut, Esports Media revine cu o competiție de Dragobete. Astfel, pe 24 februarie 2018, pasionații de esports și gaming se vor întâlni la prima ediție a turneului „Spring Championship”.

Evenimentul va avea loc pe parcursul unei singure zile, sâmbătă, 24 februarie, începând de la ora 11:00. Acesta va cuprinde competiții atât pe PC, cât și pe console (Playstation 4). Jocurile în care vor concura participanții în zona de calculatoare sunt League of Legends, PlayerUnknown's Battlegrounds, respectiv Tekken 7 și Dragon Ball Fighter Z în zona de console.

Premiile de anul acesta depășesc suma de 3500 $ și includ periferice de gaming, componente PC, jocuri și merchandise pentru colecționari. De asemenea, Spring Championship oferă vizitatorilor o serie de jocuri surpriză pe care le pot testa pe console, de-a lungul întregii zile.

Înscrierile pentru turnee sunt deschise și, cei care doresc să participe, sunt invitați să completeze formularele online.

ESM SPRING CHAMPIONSHIP

Competiția de League of Legends are deja 3 echipe invitate, iar cea de-a patra va fi desemnată în urma calificărilor. Meciurile vor avea loc online, duminica aceasta, 18 februarie, de la ora 16.

Pentru PlayerUnknown's Battlegrounds, adepții unui „chicken dinner” au posibilitatea de a se înscrie în echipe de câte 4. Evenimentul este de tip „Invitational”, motiv pentru care nu toate echipele înscrise vor avea, garantat, un loc asigurat. Competiția se dorește a fi cât mai echilibrată, de aceea vor fi selectate cele mai bune 8 echipe dintre cele înscrise.

În cele din urmă, pentru turneele pe Playstation 4 de Tekken 7, respectiv Dragon Ball FighterZ, înscrierile pot fi făcute atât online, cât și la fața locului, cu maximum 20 de minute înainte de începerea primei confruntări.

Îi așteptăm pe toți cei care vor să concureze, dar și pe cei care vor doar să se joace împreună cu prietenii sau partenerii lor.

Articolul cu toate informatiile: https://goo.gl/XPUC6U
Pagina despre PUBG: https://goo.gl/N4yP6q
Pagina despre console https://goo.gl/RU5QtZ
Eveniment Facebook:  https://goo.gl/zSAq2E

Winter Championship 2017 este aproape

Comunitățile de gaming sunt tot mai numeroase, iar odată cu creșterea numărului de membri si participant, observam si o accentuare a evenimentelor de profil.

Am plăcerea sa va înștiințez despre o astfel de adunare, respectiv Winter Championship 2017, organizat de eSports Media si care va reuni turnee de League of Legends, PlayerUnknown’s Battlergrounds, Hearthstone, FIFA si Mortal Kombat.

Parteneriatul cu SSIG (Societatea Secreta a Iubitorilor de Gameriţe) este un adaos interesant, iar evenimentul încurajează socializarea si colaborarea intre gameri.

Fiecare joc are propriul turneu, care se termina cu premii, oferite de Trust Gaming.

WINTER CHAMPIONSHIP 2017

 

League of Legends

4 echipe vor concura intr-un turneu, de tip single elimination, best of 3. Doua echipe vor merge in semifinale, iar celelalte doua vor trece prin calificarea online.

Cele două semifinale vor începe la ora 11 și se vor juca în paralel, cel mai aprins meci fiind comentat live, de la IDM Esports. În pauzele meciurilor vă invităm să urmăriți atât interviuri cu jucătorii participanți la eveniment, cât și discuții, pe diverse subiecte, între administratorii turneului și comentatori.

Premiile vor fi oferite de Trust Gaming si vor fi distribuite astfel:

Locul 1: 1000 RON + 5x tastaturi

Locul 2: 5x căști

Locul 3: 5x mouse

Locul 4: 5x tricouri

 

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Prin parteneriatul cu Bluehole, Esports Media organizează 3 concursuri de PUBG, adresate atât profesioniștilor, cat si fanilor genului, participanții câștigând la final o cină cu pui.

PUBG SQUAD – 8 echipe

Echipele sunt de 4 membri. Primele 4 echipe merg in semifinale, celelalte 4 trec prin calificări.

Premii:

1. 4x tastaturi

2. 4x beri si Crispy Chicken Bucket

 

PUBG Solo – 32 de jucători

Jucătorii celor 8 echipe pot concura si la stilul individual.

Premii:

1. tastatura Trust Gaming + tricou LeTrico

2. mouse de gaming Trust Gaming + tricou LeTrico

3. powerbank + tricou LeTrico

 

PUBG Solo #2– 32 de jucători

Cei prezenți la eveniment pot sa-si arate calitățile individuale de jucător de PUBG, poate veni la acest turneu. Se pot face rezervări de locuri, in avans, trimitand un email, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu numele.

Premii:

1. tastatura Trust Gaming + tricou LeTrico

2. mouse de gaming Trust Gaming + tricou LeTrico

3. powerbank + tricou LeTrico

 

 

Hearthstone

Vor exista 2 competiții:

1. Pro

8 jucători vor fi invitați, meciurile vor fi double elimination, standard, conquest best of 5, iar comentariile vor fi susținute de Proti & Charzuull. Cei doi finaliști vor câștiga cate un produs de gaming, marca Trust Gaming.

2. Amatori

Va fi pe sistem single elimination, standard, conquest, best of 3. Meciurile se vor susține de pe dispozitivele mobile personale. Înscrierile se vor efectua la locul faptei, după ora 18.

 

FIFA

Competiția de FIFA 18 se va desfășura sub forma 1v1. Înscrierile încep la ora 21.00.

Premii:

1. 500 RON voucher la Emag (gaming/console) + Rucsac de plaja Trust Gaming + bere Timișoreana

2. Tricou de gamer + bere Timișoreana

 

Mortal Kombat

Competiția de Mortal Kombat X este dedicată atât participanților care au avut primul contact cu jocurile de tip fighting pe mașinăriile arcade din copilărie, cât și celor mai tineri, ce caută să demonstreze că stăpânesc, fără probleme, seriile de lovituri. Înscrierile pentru competiția de Mortal Kombat X se vor efectua în cadrul evenimentului, începând cu ora 22:00. Fiecare jucător are mână liberă spre a-și alege luptătorul preferat!

Câștigătorii vor pleca acasă cu:

Locul 1: 500 RON voucher de cumpărături la eMAG (zona gaming/console) + Rucsac de plaja Trust Gaming + Bere Timișoreana

Locul 2: Tricou de gamer + Bere Timișoreana

 

Nota: Băuturile alcoolice vor fi oferite numai după ora 18.00 și numai persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Minorii pot opta pentru băuturi non-alcoolice.

Noul server HP ProLiant DL385, bazat pe procesoare AMD EPYC

HPE Proliant DL385

AMD a anunțat noul server HP ProLiant DL385, bazat pe procesoare AMD EPYC, acestea aducând linia de produse HPE în vârful inustriei de profil, cu opt canale de memorie și suport fără precedent pentru conexiuni I/O integrate de mare viteză cu 128 de benzi PCIe 3.0 pe fiecare procesor EPYC.

Performanța AMD EPYC este livrată prin intermediul a până la 64 de nuclee, în configurația serverului HPE DL385 2P, și prin accesul la 4 terabytes de memorie și 128 de benzi PCIe. Combinația dintre numărulu de nuclee și funcțiile oferite ajută la atingerea unui cost cu până la 50% mai mic per mașină virtuală (VM), față de soluțiile server tradiționale HPE.

HPE DL385 a stabilit recorduri mondiale în SPECrate2017_fp_base și SPECfp_rate2006:

 • - Un sistem HPE DL385 Gen10 cu procesor AMD EPYC 7401 a înregistrat 257 pe SPECrate2017_fp_base, mai mare decât oricare alt scor publicat de SPEC pentru un sistem cu două socket-uri.
 • - Un sistem HPE DL385 Gen10 cu procesor AMD EPYC 7401 a înregistrat 1980 pe SPECfp_rate2006, mai mare decât oricare alt scor publicat de SPEC pentru un sistem cu două socket-uri.

Fiecare procesor EPYC integrează tehnologii de securitate hardware. ProLiant DL385 oferă securitate de neegalat prin intermediul HPE Silicon Root of Trust, permițând doar rularea firmware-ului validat. Tehnologiile HPE Silicon Root of Trust și AMD Secure Processor sunt legate și integrate in SoC-ul AMD EPYC pentru validarea firmware-ului înainte de boot-area serverului. 

AMD Secure Processor și HPE DL385 oferă, de asemenea:

 •      Secure Encrypted Memory − întreaga memorie sau o parte din memorie poate fi criptată pentru a proteja datele împotriva hack-urilor.
 •      Secure Encrypted Virtualization − VM-urile au chei separate de criptare, la fel ca și hypervisor-ul, izolînd astfel mașinile virtuale, atât între ele, cât si față de hypervisor.

“Compania AMD este mândră să livreze către HPE un echilibru excelent între nuclee de înaltă performanță, memorie și I/O, pentru performanță optimă, prin AMD EPYC,” a declarat Scott Aylor, Corporate VP și GM Enterprise Business Unit la Advanced Micro Devices.  “Cu AMD EPYC, HPE ProLiant DL385 Gen10 poate susține mai multe mașini virtuale pe server, procesează mai multe date în paralel, accesează direct mai mult spațiu de stocare local, protejând în același timp datele din memorie.”

Serverul  HPE ProLiant DL385 Gen10 cu procesor AMD EPYC va fi disponibil în Decembrie 2017.

BenQ anunță monitorul EW277HDR, adresat pasionaților de divertisment

BenQ anunță monitorul EW277HDR, adresat pasionaților de divertisment și celor ce lucrează de acasă. Acesta este echipat cu un panel AMVA+, cu luminozitate și rezoluție ridicată, tehnologie eye-care, precum şi o componentă audio îmbunătățită.

BenQ EW277HDR oferă utilizatorului un contrast nativ de 3000:1, o gamă largă de culori (93% din spaţiul de culoare DCI-P3) şi o luminozitate îmbunătăţită la 400-niţi.

Integrarea tehnologiilor HDR şi Brightness Intelligence Plus ajută la optimizarea zonelor luminoase, păstrând însa claritatea detaliilor întunecate, chiar şi în medii cu luminozitate redusă. Cu ajutorul butoanelor de meniu, utilizatorul poate trece rapid prin patru moduri HDR / BI+, optimizând astfel contrastul, culoarea şi realismul imaginilor afișate.

BenQ EW277HDR

Depășind capabilitățile unui monitor LED convențional, EW277HDR oferă o acoperire de 93% a spectrului de culoare DCI-P3 şi o compatibilitate 100% cu standardul cinematografic Rec. 709 HDTV. In plus, noul monitor oferă și două profile, Super Resolution şi Smart Focus, dedicate special segmentului de divertisment, ambele îmbunătățind calitatea imaginii. Dacă modul Super Resolution ajută la optimizarea imaginilor de rezoluţie joasă, prin creşterea densităţii conţinutului de pixeli, modul Smart Focus ajută utilizatorul să se concentreze mai bine, evidenţiind anumite ferestre sau zone ale ecranului.

EW277HDR vine cu un port VGA şi doua HDMI, boxe integrate, compatibilitate Windows si Mac, precum şi toate beneficiile tehnologiei BenQ Eye-Care.

Pe lângă tehnologia B.I.+, ce ajută la sporirea confortului în utilizare, regăsim și tehnologiile flicker-free şi low blue light. Flicker-free elimină complet disconfortul creat de frecvența redusă a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate. Modul low blue light reduce efectul negativ, produs de spectrul de lumină albastră, emis de ecran.

EW277HDR este disponibil în oferta partenerilor oficiali BenQ din România, la un preț recomandat de 1149 RON

AMD Ryzen 7 2700U si Ryzen 5 2500U, cu grafica Radeon, invadeaza ultra-portabilele

AMD a anuntat lansarea de notebook-uri cu procesoare AMD Ryzen si grafica Radeon Vega, oferind astfel performanta de top si o experienta de entertainment completa, cu eficienta optima pentru notebook-uri 2-in-1, convertibile si ultraportabile. Cu un TDP configurabil de 15 Wati, procesoarele AMD Ryzen 7 2700U si Ryzen 5 2500U combina arhitectura Zen cu grafica AMD Radeon Vega, intr-un design System-on-Chip care obtine performante fara precedent pentru notebook-urile ultraportabile.

Procesorul AMD Ryzen, cu grafica Radeon, oferă rapiditate in comparație cu procesoarele mobile AMD din generația precedenta:

 • pana la de 3 ori performanta CPU
 • pana la de 2,8 ori performanta GPU
 • consum mai mic cu pana la 58%
 • noua tehnologie Precision Boost 2, care accelerează performanta procesorului in sarcina ridicata, folosind unul sau mai multe nuclee CPU.
 • tehnologie mXFR (Mobile Extended Frequency Range) care oferă performanta ridicata pentru notebook-uri, prin soluții uimitoare de răcire si certificare "Ultimate XFR Performance"

 

AMD Ryzen with Vega

 

Procesorul Ryzen  cu grafica Radeon oferă performanta GPU de top:

 • 1080p la rularea titlurilor populare din categoria eSports, precum League of Legends, Overwatch, CS:GO si DOTA 2.
 • este pregătit sa lucreze cu cele mai avansate si frumoase display-uri, inclusiv HDR, Radeon FreeSync 2 si monitoare 4K.

AMD face salturi uriașe, in inițiativa sa 25x20, cu ajutorul procesorului AMD Ryzen 7 2700, care aduce o eficienta energetica de 5,86 ori mai mare fata de soluțiile de la începutul inițiativei.

Procesorul Ryzen cu grafica Radeon țintește la dublarea eficientei bateriei fata de generația precedenta.

Având pana la 4 nuclee si 8 thread-uri, procesoarele Ryzen cu grafica Radeon si tehnologie AMD SenseMI sunt proiectate sa se adapteze perfect nevoii de performanta si putere, intr-un pachet de dimensiuni reduse.

In săptămânile următoare este programata disponibilitatea primelor sisteme, dotate cu procesoare Ryzen cu grafica Radeon, la producători de top, inclusiv Acer, HP si Lenovo, cu si mai multe nume așteptate in 2018.

Noi notebook-uri cu procesoare Ryzen cu grafica Radeon sunt deja disponibile sau vor fi in curând:

 • Acer Swift 3 va fi disponibil de la $749.99 in America de Nord si 899 inEMEA;
 • HP Envy x360 cu procesor Ryzen cu grafica Radeon este așteptat in Noiembrie;
 • Lenovo IdeaPad 720S va fi disponibil in Ianuarie 2018, incepand de la $799.99.

AMD a lansat driverul Radeon Crimson ReLive Edition 17.10.2

AMD a lansat un nou driver pentru seria Radeon, respectiv Crimson ReLive Edition 17.10.2, care promite sa îmbunătățească performantele in unele jocuri si sa ofere compatibilitate cu noul update pentru Windows 10.

amd crimson 17.10.2

Iată ce noutăți aduce driverul 17.10.2:

 

- Suport pentru Windows 10 Fall Creators Update

- Suport pentru maxim 12 placi grafice RX 400, RX 500 sau Vega, in Windows 10

- un nou buton in interfața Radeon Settings, care permite alegerea optimizării către grafica sau către computing

 

In materie de jocuri, performanta ar creste astfel:

 

Wolfenstein II: The New Colossus

- 8% mai rapid pe Vega 56 8GB, fata de 17.10.1, la rezoluție 2560x1440 (2K)

- 4% mai rapid pe RX 580 8GB, fata de 17.10.1, la rezoluție 2560x1440 (2K)

 

Destiny 2

- 43% mai rapid pe Vega 56 8GB, fata de 17.10.1, la rezoluție 2560x1440 (2K)

- 50% mai rapid pe RX 580 8GB, fata de 17.10.1, la rezoluție 2560x1440 (2K)

 

Assassin’s Creed: Origins

- 16% mai rapid pe Vega 56 8GB, fata de 17.10.1, la rezoluție 2560x1440 (2K)

- 13% mai rapid pe RX 580 8GB, fata de 17.10.1, la rezoluție 2560x1440 (2K)

 

 

Probleme anterioare, rezolvate:

- driverul nu apărea in Apps and Features pentru dezinstalare

- in PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS apăreau artefacte in unele părți din joc, atunci când se foloseau setările Ultra.

- Radeon Wattman nu aplica voltajele setate de utilizator, pe anumite configurații

- configurațiile AMD XConnect nu mai erau detectate la trezirea din Hibernare

- Hearts of Iron V experimenta blocări sau erori, in unele scenarii

- tab-ul Gaming nu detecta automat jocurile instalate

Logitech Circle 2, în magazinele din România

Logitech anunță disponibilitatea, în magazinele din România, a camerei Circle 2, o soluție de supraveghere, potrivită pentru orice tip de spațiu, exterior sau interior. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot urmări mișcarea în orice colț al casei sau vedea cine sună la ușă. Activarea ei este simplă: se așază în locația dorită, trebuie conectată cu aplicația Logi Circle și camera este pregătită de funcționare.

Logitech Circle 2 este o soluție de supraveghere rezistentă la intemperii, dispunând de diverse dispozitive de montare și accesorii, o aplicație de mobil (iOS / Android) și o aplicație web, actualizată în permanență. Sunt disponibile două modele Circle 2, wireless și cu cablu, ceea ce oferă utilizatorilor  libertatea de a poziționa camera oriunde își doresc, pentru a avea parte de siguranță sporită.

Logitech Circle 2

Suporturi și accesorii compatibile:

 • Suport de montare pe geam: Utilizatorii pot plasa camera pe orice panou din sticlă.
 • Suportul de montare pe perete permite supravegherea locuinței din orice colț al casei.
 • Extensie Weatherproof: Carcasa rezistentă la intemperii asigură siguranța cablurilor chiar și în exterior, indiferent de condițiile meteo.
 • Baterie reîncărcabilă: bateria de rezervă dispune de o autonomie de până la 3 luni, astfel încât utilizatorii pot schimba rapid acumulatorul initial și să îl pună la încărcat.

 

Circle 2 oferă streaming nelimitat, la rezoluție Full HD 1080p, vizionare pe timp de noapte, lentilă cu unghi de acoperire de 180 de grade și redare audio în ambele sensuri, pentru susținerea unei conversații.

Fiecare cameră Circle 2 este prevăzută cu 24 de ore de stocare gratuită și securizată, iar pentru extinderea opțiunilor de stocare există două planuri Circle Safe disponibile. Circle Safe Basic oferă stocare pentru 14 zile, iar Circle Safe Premium oferă o perioadă de stocare de 31 de zile și caracteristici suplimentare, cum ar fi zone de mișcare personalizate și detectarea persoanelor.

Logitech Circle 2 open

Camera Logitech Circle 2 este disponibilă la un preț recomandat de 899 lei, versiunea cu fir, și 999 lei, versiunea wireless. Prețul accesoriilor variază între 135 lei și 270 lei.

Cele mai citite

Error: No articles to display