Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă-te descoperIT in cea de-a XI-a editie ITFest!

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (www.sisc.ro) este prima organizație studențească din ASE, având ca scop reprezentarea studenților din CSIE, precum și crearea de oportunități care să susțină dezvoltarea personală și profesională a acestora. SiSC reunește și anul acesta persoanele pasionate de IT, în cadrul unui eveniment care se diferențiază prin modul în care participanții au ocazia de a-și valorifica abilitățile, distrându-se totodată.

ITFest este un proiect cu tradiție, un mediu optim pentru a descoperi noutățile din domeniul informatic, de a lua contact cu firmele și chiar potențialii angajatori, oferind tinerilor oportunitatea de a-și completa cunoștințele teoretice și practice acumulate, într-un mod interactiv. ITFest cunoaște, de la an la an, un succes din ce în ce mai mare.

SiSC logo transparent wide scrisBlack

Dacă gândirea logică, atenția și stăpânirea limbajului C/C++ fac parte din atuurile tale, atunci cu siguranță vei fi interesat să participi la Concursul de Algoritmică. Acesta se va desfășura în data de 3 noiembrie și presupune rezolvarea unei serii de probleme cu diferite niveluri de dificultate. Eficiența soluției și încadrarea în timp sunt criterii esențiale în alegerea echipei câștigătoare, a cărei componență poate fi de maxim trei persoane.

În perioada 6-9 noiembrie se va desfășura o serie de Workshopuri, susținute de reprezentanții companiilor partenere. În cadrul acestora, temele abordate vor fi diverse, iar tu vei putea dobândi o multitudine de cunoștințe. Seria lor va fi precedată de Open Day, în cadrul căreia, prin intermediul standurilor cu informații, se vor prezenta firmele partenere. Depune-ți CV-ul și, participând, vei avea oportunitatea de a te face remarcat în cadrul acestor evenimente.

Seria evenimentelor continuă cu maratonul programării, cea mai mare provocare ITFest, ce se va desfășura în data de 10 noiembrie. În cadrul Hackathonlui, echipele, alcătuite din cel mult trei membri, vor avea la dispoziție 12 ore pentru a dezvolta soluții pentru problemele propuse de către parteneri, accentul fiind pus, anul acesta, pe conceptul de Web, Mobile și Progressive Web. Dacă ești cu adevărat pasionat de noile tehnologii și poți lucra ore în șir fără să te plictisești, aici este locul tău!

 

LAN Party este evenimentul ITFest pe care niciun student pasionat cu adevărat de gaming nu ar trebui sa îl rateze: desfășurat în data de 24 noiembrie, acesta presupune organizarea unor competiții de League of Legends (LoL), FIFA 19, PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), Hearthstone, Clash Royale și Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Distracția, ambiția și abilitățile de jucător te pot face unul dintre câștigătorii competiției! În minutele de pauză, vei avea ocazia să interacționezi cu partenerii noștri, care îți vor prezenta noile gadget-uri.

 

La finalul fiecărui eveniment, participanții care se vor face remarcați în cadrul competițiilor vor fi premiați pe măsură de către partenerii noștri. Participarea este gratuită, singurele condiții fiind respectarea regulamentului și înscrierea în prealabil, pe site-ul https://itfest.sisc.ro/, astfel:

15 octombrie – 29 octombrie, perioada înscrierilor pentru Concursul de Algoritmică

22 octombrie , start perioadă de depunere a CV-urilor și a înscrierilor pentru Workshopuri

15 octombrie – 4 noiembrie, perioada de înscriere pentru Hackathon

1 noiembrie – 23 noiembrie, perioada de înscriere pentru LAN Party

 

Pentru mai multe detalii sau clarificarea eventualelor nelămuriri, te așteptăm pe site-ul https://itfest.sisc.ro/ sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/it.fest.sisc/, unde echipa de organizare îți stă la dispoziție.

 

Esports Media revine cu prima ediție a turneului Spring Championship

După succesul înregistrat la evenimentul Winter Championship, din luna decembrie a anului trecut, Esports Media revine cu o competiție de Dragobete. Astfel, pe 24 februarie 2018, pasionații de esports și gaming se vor întâlni la prima ediție a turneului „Spring Championship”.

Evenimentul va avea loc pe parcursul unei singure zile, sâmbătă, 24 februarie, începând de la ora 11:00. Acesta va cuprinde competiții atât pe PC, cât și pe console (Playstation 4). Jocurile în care vor concura participanții în zona de calculatoare sunt League of Legends, PlayerUnknown's Battlegrounds, respectiv Tekken 7 și Dragon Ball Fighter Z în zona de console.

Premiile de anul acesta depășesc suma de 3500 $ și includ periferice de gaming, componente PC, jocuri și merchandise pentru colecționari. De asemenea, Spring Championship oferă vizitatorilor o serie de jocuri surpriză pe care le pot testa pe console, de-a lungul întregii zile.

Înscrierile pentru turnee sunt deschise și, cei care doresc să participe, sunt invitați să completeze formularele online.

ESM SPRING CHAMPIONSHIP

Competiția de League of Legends are deja 3 echipe invitate, iar cea de-a patra va fi desemnată în urma calificărilor. Meciurile vor avea loc online, duminica aceasta, 18 februarie, de la ora 16.

Pentru PlayerUnknown's Battlegrounds, adepții unui „chicken dinner” au posibilitatea de a se înscrie în echipe de câte 4. Evenimentul este de tip „Invitational”, motiv pentru care nu toate echipele înscrise vor avea, garantat, un loc asigurat. Competiția se dorește a fi cât mai echilibrată, de aceea vor fi selectate cele mai bune 8 echipe dintre cele înscrise.

În cele din urmă, pentru turneele pe Playstation 4 de Tekken 7, respectiv Dragon Ball FighterZ, înscrierile pot fi făcute atât online, cât și la fața locului, cu maximum 20 de minute înainte de începerea primei confruntări.

Îi așteptăm pe toți cei care vor să concureze, dar și pe cei care vor doar să se joace împreună cu prietenii sau partenerii lor.

Articolul cu toate informatiile: https://goo.gl/XPUC6U
Pagina despre PUBG: https://goo.gl/N4yP6q
Pagina despre console https://goo.gl/RU5QtZ
Eveniment Facebook:  https://goo.gl/zSAq2E

Winter Championship 2017 este aproape

Comunitățile de gaming sunt tot mai numeroase, iar odată cu creșterea numărului de membri si participant, observam si o accentuare a evenimentelor de profil.

Am plăcerea sa va înștiințez despre o astfel de adunare, respectiv Winter Championship 2017, organizat de eSports Media si care va reuni turnee de League of Legends, PlayerUnknown’s Battlergrounds, Hearthstone, FIFA si Mortal Kombat.

Parteneriatul cu SSIG (Societatea Secreta a Iubitorilor de Gameriţe) este un adaos interesant, iar evenimentul încurajează socializarea si colaborarea intre gameri.

Fiecare joc are propriul turneu, care se termina cu premii, oferite de Trust Gaming.

WINTER CHAMPIONSHIP 2017

 

League of Legends

4 echipe vor concura intr-un turneu, de tip single elimination, best of 3. Doua echipe vor merge in semifinale, iar celelalte doua vor trece prin calificarea online.

Cele două semifinale vor începe la ora 11 și se vor juca în paralel, cel mai aprins meci fiind comentat live, de la IDM Esports. În pauzele meciurilor vă invităm să urmăriți atât interviuri cu jucătorii participanți la eveniment, cât și discuții, pe diverse subiecte, între administratorii turneului și comentatori.

Premiile vor fi oferite de Trust Gaming si vor fi distribuite astfel:

Locul 1: 1000 RON + 5x tastaturi

Locul 2: 5x căști

Locul 3: 5x mouse

Locul 4: 5x tricouri

 

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Prin parteneriatul cu Bluehole, Esports Media organizează 3 concursuri de PUBG, adresate atât profesioniștilor, cat si fanilor genului, participanții câștigând la final o cină cu pui.

PUBG SQUAD – 8 echipe

Echipele sunt de 4 membri. Primele 4 echipe merg in semifinale, celelalte 4 trec prin calificări.

Premii:

1. 4x tastaturi

2. 4x beri si Crispy Chicken Bucket

 

PUBG Solo – 32 de jucători

Jucătorii celor 8 echipe pot concura si la stilul individual.

Premii:

1. tastatura Trust Gaming + tricou LeTrico

2. mouse de gaming Trust Gaming + tricou LeTrico

3. powerbank + tricou LeTrico

 

PUBG Solo #2– 32 de jucători

Cei prezenți la eveniment pot sa-si arate calitățile individuale de jucător de PUBG, poate veni la acest turneu. Se pot face rezervări de locuri, in avans, trimitand un email, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu numele.

Premii:

1. tastatura Trust Gaming + tricou LeTrico

2. mouse de gaming Trust Gaming + tricou LeTrico

3. powerbank + tricou LeTrico

 

 

Hearthstone

Vor exista 2 competiții:

1. Pro

8 jucători vor fi invitați, meciurile vor fi double elimination, standard, conquest best of 5, iar comentariile vor fi susținute de Proti & Charzuull. Cei doi finaliști vor câștiga cate un produs de gaming, marca Trust Gaming.

2. Amatori

Va fi pe sistem single elimination, standard, conquest, best of 3. Meciurile se vor susține de pe dispozitivele mobile personale. Înscrierile se vor efectua la locul faptei, după ora 18.

 

FIFA

Competiția de FIFA 18 se va desfășura sub forma 1v1. Înscrierile încep la ora 21.00.

Premii:

1. 500 RON voucher la Emag (gaming/console) + Rucsac de plaja Trust Gaming + bere Timișoreana

2. Tricou de gamer + bere Timișoreana

 

Mortal Kombat

Competiția de Mortal Kombat X este dedicată atât participanților care au avut primul contact cu jocurile de tip fighting pe mașinăriile arcade din copilărie, cât și celor mai tineri, ce caută să demonstreze că stăpânesc, fără probleme, seriile de lovituri. Înscrierile pentru competiția de Mortal Kombat X se vor efectua în cadrul evenimentului, începând cu ora 22:00. Fiecare jucător are mână liberă spre a-și alege luptătorul preferat!

Câștigătorii vor pleca acasă cu:

Locul 1: 500 RON voucher de cumpărături la eMAG (zona gaming/console) + Rucsac de plaja Trust Gaming + Bere Timișoreana

Locul 2: Tricou de gamer + Bere Timișoreana

 

Nota: Băuturile alcoolice vor fi oferite numai după ora 18.00 și numai persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Minorii pot opta pentru băuturi non-alcoolice.

Castigatorii celor 20 invitatii pentru Dreamhack sunt...

Dreamhack 2016 public

Am tras la sorti cele 20 invitatii pentru Dreamhack 2016, iar castigatorii sunt:

Alex Bogdan
Andrei Flusha
Andrei Razvan
Bianca Medeea
Bidx Tibix
Bobe
Bogdan Bebereche
Claudiu Mihai
Dragos Pehash
Edi Mihaita
Fitera Emanuel
Gabriel Paraschiv
Gabriel Răzvan
George Buhaianu
Mihai Cristian
Mihai Macarie
R von Ruben
Robert Andrei
Sirbu Alexandru-Gabriel
Stefan Constantin

 

Invitația are un cod unic de bare, iar la prima scanare a acestuia, codul este introdus în baza de date, iar deținătorul primește o brățară de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016. 

 

A doua scanare a aceluiași cod de bare va fi respinsă de sistem, iar deținătorului nu-i va fi permis accesul la festivalul DreamHack Bucharest 2016. Prin urmare, responsabilitatea ca invitația să nu ajungă la altă persoană este a castigătorului.

 

Va rog sa-mi trimiteti mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu adresele voastre de e-mail, pentru a va putea trimite invitatiile.

 

Campionatul National de League of Legends Sezonul 4

ACL LoL 2

ACL Esports in parteneriat cu Flanco Romania, Razer si HyperX invita comunitatea de League of Legends si sustinatorii sai din intreaga tara la Campionatul National de League of Legends Sezonul 4.

Competitia se va desfasura pe durata a doua zile, respectiv 14-15 Mai 2016 si va avea loc în magazinul Flanco - AFI Cotroceni ( Adresa: Bulevardul Vasile Milea 4, Bucuresti ) incepand cu ora 10:30.

Va invitam sa participati la un nou eveniment incendiar, cu scoruri stranse, un concurs unde va puteti intalni cu membrii celei mai dinamice comunitati de gaming din tara si unde veti putea testa si calitatea noilor casti de gaming marca HyperX.

Premiile:

• 1st place: 9600 RP + Triumphant Ryze / player + 5 x Razer Goliathus + 600 Lei

• 2nd place: 7200 RP / player + 300 Lei

• 3rd place: 4800 RP / player + 100 Lei

• 4th place: 2400 RP / player

• 5th place – 8th place: 800 RP / player

Cei care nu pot ajunge la eveniment pot urmari de acasa evenimentul pentru ca ACL TV va transmite evenimentul integral de la fata locului: www.twitch.tv/aclgamestv.

Flanco Romania este unul din marii sustinatori ai Sportului Electronic din Romania si in parteneriat cu ACL Esports doreste formarea unei comunitati de gameri profesionisti.

Acest concurs face parte dintr-un sir lung de evenimente, organizate de ACL Esports si Flanco Romania, si are ca scop promovarea sportului electronic.

Mai multe detalii despre competitiile de esports gasiti pe site-ul ACL Esports: http://acleague.ro

ACL Esports si Flanco Romania va asteapta sa facem atmosfera si sa va sustineti echipele favorite!

ACL Romania va invita la finala campionatului national de League of Legends

ACL Romania in parteneriat cu Flanco, va invita la Finala Campionatului National de League of Legends. Pe data de 19 Septembrie 2015, in magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni, cele mai bune echipe de League of Legends din Romania, vin sa faca un spectacol memorabil, spectacol care va fi transmis LIVE pe internet, pentru cei care nu pot participa, dar vor sa vada un show de zile mari, al gaming-ului romanesc.

Anuntam pe aceasta cale, intrarea companiei ACER in primul rand al sustinatorilor gaming-ului din Romania. Acer detine pozitia a 2-a in segmentul Notebooks. Flanco este unul din marii sustinatori ai Sportului Electronic din Romania si, in parteneriat cu ACL, doreste formarea unei comunitati de gameri profesionisti, care sa faca fata cu brio, la competitiile internationale.

ACL LoL

Opt echipe de top din Romania se vor califica pentru Finala de sambata.

Premiile oferite de partenerii nostrii:

• 1st place: 6400 RP + Triumphant Ryze + 5 tablete Acer Iconia One 7

• 2nd place: 4800 RP / player

• 3rd place: 3200 RP / player

• 4th place: 1800 RP / player

• 5th place – 8th place: 800 RP / player

 

Evenimentul va fi transmis si comentat LIVE pe site-urile: www.acleague.ro si www.twitch.tv/aclgamestv .

Vino in magazinul Flanco din Afi Palace Cotroceni, pe 19 Septembrie 2015, incepand cu ora 11:00, inscrie-te la tombola Acer si poti castiga o tableta de ultima generatie Acer Iconia One 7.

Evenimentul va incepe pe 19 Septembrie 2015 la ora 11:00 si se va incheia la ora 22:00.

ACL Romania anunta finala campionatului national League of Legends

ACL Romania alaturi de Flanco, anunta Finala Campionatului National de League of Legends. 

Pe 20 Iunie 2015, in magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni, cele mai bune echipe de LOL din Romania se vor infrunta in finala campionatului national de League of Legends. Flanco fiind unul dintre cei mai mari sustinatori ai fenomenului e-sports din Romania, a intrat in partneriat cu ACL, care este interesat in creatia unei comunitati de gameri profesionisti.

ACL League finala LOL

Evenimentul face parte dintr-o serie de competitii organizate de ACL Romania, toate menite sa promoveze sportul electronic autohton. Astfel, ACL ramane fidel promovarii e-sportului Romanesc, si militeaza pentru concepte de Gaming - Pro Gaming, Gamer - Pro Gamer. 

Echipele care s-au calificat pentru acest eveniment sunt: 


1. WASD
2. JustAMoment
3. Fire Motion
4. ImposingGaming
5. Airwalk Gaming
6. NextGeneration
7. Gugustiucile Turbate
8. Underdawgz

Premiile oferite de parteneri: 

1st Place Award: 9600 RP + Triumphant Ryze / player + 5x Naga Epic Chroma
2nd Place Award: 7200 RP / player + 5x Razer Messenger Bag
3rd Place Award: 4800 RP / playe + 5x Razer Destructor
4th place: 2400 RP / player

Ca vizitatori nu trebuie sa ratati si demonstratia de overclocking cu racire extrema care implica folosirea azotului lichid (LN2) ca metoda de racire la temperaturi de -130C a procesorului si placii video din PC.

In acest fel frecventele de lucru ale acestor componente vor fi crescute cu peste 50% fata de valorile implicite, obtinandu-se performante considerabil mai mari decat la frecventele implicite. Partea frumoasa este ca poate incerca oricine, daca are uneltele necesare. Despre acestea puteti afla in cadrul demonstratiei noastre.

Pe langa spectacolul oferit, vizitatorii vor avea sansa de a castiga unul din zecile de premii in produse hardware, oferite de partenerii acestui eveniment.

Evenimentul va fi transmis si comentat LIVE pe site-urile: www.acleague.ro si www.twitch.tv/aclgamestv .

ACL Romania va folosi pentru transmisia LIVE solutii de captura AVerMedia Live Gamer HD.  Evenimentul va incepe pe 20 Iunie 2015 la ora 11:00.  Intrarea la eveniment este libera.

ASUS anunță rezultatele finalei ASUS Open Overclocking Cup 2014

ASUS anunță rezultatele finalei ASUS Open Overclocking Cup 2014 ce a avut loc la Moscow Cyber Stadium, cea mai mare arenă din Moscova dedicată sportului electronic. La acestă ediție au participat cei mai buni overclockeri din Europa. Cei 16 câștigători din calificări, provenind din 10 țări, au format 8 echipe care au concurat pentru glorie și pentru premiile în valoare de 10.000 de dolari.

Toți participanții au fost premiați cu componente hardware în valoare de peste 25.000 de dolari. În timpul competiției, overclockerii au obținut rezultate în patru probe diferite: Cinebench R15 în categoria 2D și 3DMark11 Performance, 3DMark Fire Strike și Fire Strike Extreme în categoria 3D. Pentru a atinge cele mai bune rezultate ale lor, overclockerii au fost dotați cu cele mai bune componente:
• Placă de bază ASUS Rampage V Extreme
• Placă video ASUS Strix GTX 980
• Procesor Intel Core i7-5960X
• Memorii Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M4A2800C16R
• SSD Corsair Force LS 240GB
• Sursă de alimentare Corsair AX1200i

Câștigătorii AOOC 2014 sunt reprezentanții echipei germane, Dancop și BenchBros. Aceștia au obținut cele mai bune rezultate în 3DMark Fire Strike Extreme, 9287 puncte, supratactând placa video ASUS STRIX GTX la frecvențele de 2030/2153 MHz. Prin câștigarea acestei secțiuni, germanii au obținut maximum de 35 de puncte și s-au așezat în vârful clasamentului cu un total de 108 puncte.

Asus AOOC 2014

Echipa Polonia/Italia formată din Xtreme_Addict și Giorgioprimo a câștigat medalia de argint, fiind la numai 4 puncte de primul loc. Aceștia au furnizat rezultate stabile pe tot parcursul competiției și s-au clasat în top 3 la fiecare probă.

În ultima fază a competiției, locul trei a fost disputat de rușii Smoke și _12_ și de echipa formată de Wizerty (Franța) și TerraRaptor (Kazahstan). Grație parcursului constant, Wizerty și TerraRaptor au terminat cu un avantaj de 2 puncte în fața urmăritorilor.

ASUS dorește să le mulțumească tuturor concurenților pentru faptul că au făcut evenimentul ASUS Open Overclocking Cup 2014 atât de atractiv și apreciază suportul Corsair și MicroXperts în organizarea evenimentului.

Printre finaliștii ASUS Open Overclocking Cup 2014 s-a numărat și un overclocker din România. Alex Nedelcu a format echipă cu Perica_barii, cei doi obținând locul al șaptelea.

ACL Romania anunta un nou turneu pentru League of Legends

ACL eSports League va continua seria de turnee pentru League of Legends, anuntand editia cu numarul 12 a tuerneului pe data de 2 Decembrie, cu finala avand loc pe 6 Decembrie 2014.

Evenimentul dedicat doar pentru jucatorii de eSports din Romania se va desfasura online, iar cele mai importante meciuri vor fi comentate si transmise live pe Twitch la: www.twitch.tv/aclgamestv. Competitia va incepe pe data de 2 Decembrie iar marea finala va avea loc in data de 6 Decembrie 2014.

ACL eSports

Un numar de echipe deja si-au anuntat participarea. Acest campionat este dedicat adunarii celor mai bune echipe din Romania intr-un cadru profesionist, gratie unui nou sistem dezvoltat de programatorii ACL. Numarul maxim de echipe acceptat este 64.

Premiile:

1st Place Award: 5 x Tesoro Lobera G5NL Full Color Illumination Plunger Gaming Keyboard + 3200 RP & Triumphant Ryze skin for every player
2nd Place Award: 5 x Tesoro Kuven Angel A1 7.1 Virtual Gaming Headset + 2400 RP per player
3rd Place Award: 5 x Tesoro Gungnir H5 Optical Gaming Mouse + 1600 RP per player
4th Place Award: 800 RP per player

La momentul scrierii sunt inscrise aproximativ 15 echipe, iar ACL nu va percepe taxa de inscriere pentru entuziasti. In acelasi timp, utilizatorii vor avea ocazia sa parieze pe meciurile favorite la sectiunea ACL Bets, avand sansa sa castige premii in produse.

Pentru mai multe detalii, puteti sa va uitati aici.

ASUS Open Overclocking Cup 2014, colegul nostru merge în finală

La sesiunea de calificări pentru finala ASUS Open Overclocking Cup 2014, colegul nostru - Alexandru Nedelcu - a ocupat locul 4. Finala, ce se va desfășura la Moscova, în luna noiembrie, reunește cei mai buni overclockeri din Europa. ASUS Open Overclocking Cup 2014 oferă premii în valoare de 10.000 USD, la care se adaugă premiile constând în produse ASUS Republic of Gamers (ROG).

În weekendul 13-14 septembrie, ASUS România a găzduit o sesiune de overclocking cu azot lichid. Echipele ReviewStudio.net și CrazyPC au luptat pentru calificarea în marea finală de la Moscova, iar azotul lichid a curs din belșug. Un recipient cu o capacitate de 240 de litri a stat la dispoziția participanților, cantitatea fiind suficientă chiar și pentru o mare finală.

Alex Nedelcu, din echipa ReviewStudio.net, a reușit să obțină cele mai ridicate frecvențe și cele mai bune scoruri în benchmark-urile alese. Alex, nu numai că merge în finală, dar s-a calificat de pe locul patru, devansând concurenți din Rusia, Polonia sau Italia. (Mai multe detalii pe http://hwbot.org/competition/aooc_2014_qualifier).

HWBot Asus Open OC Cup 2014.jpg

Calificările au constat în trei probe: XTU, 3DMark Fire Strike Extreme și PiFast. Performanțele au fost atinse cu plăcile de bază Maximus 7 Impact, Maximus 7 Gene și placa video ASUS Matrix 780 Ti Platinum, fiind răcite cu azot lichid (LN2). După o oră de încercări, frecvența procesorului Intel Core i7 4790K a urcat la 6241 MHZ, obținând un scor PiFast de 10.48 secunde.

"Am încercat să îmbunătățesc eficiența, dar platforma Impact a cedat și am fost nevoit să trec pe Gene. Acolo lucrurile au mers extraordinar, am descoperit că memoriile nu au CB. Temperatura minimă a fost de -167 grade Celsius, unde am obținut un scor de 1354 puncte XTU, cu memoriile la DDR3-2917 si latente 6-10-7.", a spus Alex Nedelcu la finalul întrecerii.

Rezultatele obținute de Alex Nedelcu în sesiunea de calificări:


Urmează finala de la Moscova, pe 22-23 Noiembrie. Succes, Alex!

Cele mai citite

Error: No articles to display