Iti dau reducere 1% la PC Garage

BenQ lansează noile proiectoare MX723 și MW724

BenQ lansează noile proiectoare MX723 și MW724, dedicate atât companiilor cât și mediului educațional, pentru utilizarea în săli de dimensiuni medii. Noile proiectoare din seria 7 au avantajul unui cost scăzut de utilizare și mentenanță.

MX723 proiectează imagini la rezoluție XGA (1024 x 768 pixeli), în timp ce MW724 afișează imagini WXGA (1280 x 800 pixeli), cu o luminozitate de 3.700 ANSI Lumeni și un contrast ridicat, de 13.000:1, ce asigură cele mai clare proiecții, indiferent de mediul în care sunt utilizate. Experienţa de vizualizare este întregită de paleta de culori redată de 1,07 miliarde culori şi de raportul de vizualizare nativ 4:3 pentru MX723, respectiv 16:10 în cazul modelului MW724, cu 5 moduri selectabile, potrivite pentru cele mai exigente cerinţe.

Zoom-ul optic, ce permite instalarea la diverse distanțe față de ecranul de proiecție, dar și în unghiuri diferite, îți oferă posibilitatea obținerii unei imagini cu diagonală de peste 7,5 metri, fie că instalezi proiectoarele mai departe sau mai aproape de ecran. MX723 are un zoom 1.6x, ceea ce înseamnă că pentru o imagine cu diagonala de 3m, acesta poate fi plasat atât la 3,5, cât și la 5,5 metri distanță față de ecran, mărimea imaginii rămânând constantă. Similar, modelul MW724 beneficiază de zoom optic 1.36x – proiectorul poate fi montat între 1,5 și 7 metri față de suprafața pe care se proiectează. Corecția dimensiunilor imaginii se realizează cu ajutorul funcțiilor 2D Keystone (reglaj de trapez pe verticală și orizontală) și Corner Fit (reglarea independentă a fiecărui colț al proiecției), ce asigură o redare la dimensiuni corecte, într-un dreptunghi perfect, chiar și pe suprafețe cu laturi care nu sunt paralele.

BenQ MX723 MW724

Durata de viaţă a lămpii noilor proiectoare este de 7.500 de ore în cazul MW724, și 5.000 de ore pentru modelul MX723 în modul SmartEco. Acesta ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul proiectat pentru maximizarea economiei de energie și, în același timp, pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitate folosind minimum de energie necesară.

Costul scăzut de utilizare este asigurat prin modul Eco Blank. Poți reduce consumul de energie al proiectoarelor chiar și cu 70%: dacă nu detectează o sursă de semnal pentru mai mult de trei minute, acestea intră automat în modul Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie și prelungind astfel durata de viaţă a lămpii.

Funcţia Auto Power Off permite modelelor MX723 și MW724 să se închidă automat după 20 de minute atunci când nu detectează o sursă de semnal. Când proiectoarele sunt inactive, dar conectate la priză – în mod standby, puterea consumată este de sub 0.5W.

MX723 și MW724 dispun de funcţia LAN Control pentru un management economic şi centralizat de la distanţă al tuturor proiectoarelor dintr-o clădire și sunt compatibile cu PJLink, AMX, Crestron Control System, în timp ce funcția LAN Display asigură proiectarea directă a imaginilor şi sunetului de la orice calculator conectat la rețeaua LAN a clădirii.

Prezentările din sala de clasă devin mai interesante cu ajutorul noilor proiectoare BenQ – acestea pot afișa patru modele de şabloane pentru învățare: formatul pentru scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi grafice, ceea ce înseamnă că orice tablă poate fi transformată într-un instrument interactiv. Mai mult, profesorii au posibilitatea de afișa subtitrările filmelor educative fără să mai fie nevoie de alte dispozitive externe, astfel că procesul de învățare se transformă într-o activitate plăcută pentru elevi, în timp ce difuzorul de 10W elimină nevoia de achiziționare a unui sistem de sunet separat.

Modelele MX723 și MW724 sunt disponibile prin partenerii autorizați BenQ pentru România (Darer, IT Direct, MGT Educational și Network One Distribution) la un preț recomandat de raft de 3.649 de lei pentru MX723 și 3.849 de lei pentru MW724.

BenQ lansează proiectoarele profesionale PU9730, PW9620 și PX9710

BenQ extinde seria P, a videoproiectoarelor profesionale, cu trei modele noi – PU9730, PW9620 și PX9710, recomandate pentru diverse scenarii de proiecție – în săli mari, la concerte, muzee sau în cadrul expoziţiilor, mulțumită opțiunii de schimbare a lentilelor. Cu rezoluții WUXGA (1920 x 1200), WXGA (1280x800) și XGA (1024 x 768) împreună cu o luminozitate ce variază între 6.700 și 7.700 ANSI Lumeni, noile modele reprezintă alegerea ideală pentru proiecții perfect vizibile, chiar și în încăperile bine iluminate, cu reproducerea fidelă a detaliilor, indiferent dacă este vorba de conținut video sau prezentări multimedia. Versatilitatea în utilizare este asigurată de opțiunea de schimbare rapidă a lentilelor de proiecție și discului de culoare, în timp ce designul unic, cu două lămpi de proiecție de 350W fiecare, se traduce în imagini mai clare, chiar și la diagonale extrem de generoase, asigurând în același timp și siguranța că proiecția se va realiza chiar dacă una dintre lămpi se defectează.

Modelele PU9730, PW9620 și PX9710 sunt compatibile cu 7 tipuri de lentile, realizate exclusiv din sticlă, ce acoperă toate nevoile de proiecție, de la 3m până la 35m distanță, în diferite formate, acestea putând fi schimbate rapid prin simpla apăsare a butonului aflat pe partea frontală a proiectorului. Mai mult, acestea integrează un sistem de focalizare motorizat, care, împreună cu funcțiile Vertical Lens Shift și 2D Keystone (reglaj de trapez pe verticală și orizontală), permit păstrarea unei imagini încadrate într-un dreptunghi perfect, indiferent de spațiul în care sunt instalate.

BenQ PU9730

Proiecțiile pe tavane, podele sau suprafețe în unghi, sunt acum mai ușor de realizat: proiectoarele includ sistem de răcire special, care să poată permite înclinarea și rotirea în orice unghi a videoproiectorului, astfel încât să ofere vizitatorilor centrelor comerciale, galeriilor de artă sau muzeelor, experiențe vizuale unice. Proiectoarele permit memorarea a până la zece setări pentru dimensiune, poziție și focalizare, pentru a facilita trecerea imediată la setările anterioare, fără ajustări dificile.

Pentru acele situații ce necesită întuneric total - în timpul unor concerte, spre exemplu - obturatorul mecanic integrat blochează complet lumina emisă de cele două lămpi. Această opțiune este foarte utilă și pentru alăturarea imaginilor de la mai multe proiectoare, eliminând astfel posibilele interferențe. Asemenea lentilelor, discul de culoare standard (6 segmente, RGBYCW) poate fi schimbat cu cel de tip RGBYCM, pentru a îmbunătăți culorile și nuanțele intermediare.

Videoproiectoarele PU9730, PW9620 și PX9710 integrează opțiunea de conectivitate HDBaseT (HD connect), ce permite transmiterea și recepționarea de semnale video, audio și de control din surse multiple - PC-uri, laptopuri, playere Blu-ray, sisteme DVD și console de jocuri printr-un singur cablu de tip CAT5, capabil să transmită informația fără pierderi pe distanțe de până la 100 de metri. Eficient și economic, acest tip de conectivitate este ideal pentru proiectoarele montate pe tavan sau în cazul instalărilor permanente.

Adițional, proiectoarele pot fi gestionate simplu și intuitiv prin funcția LAN Control, cu ajutorul aplicațiilor Crestron e-Control®, PJ-Link, și AMX Device Discovery, totul pentru a facilita accesul rapid al tehnicienilor IT la setările proiectoarelor. În afara sistemului optic etanș care protejează mecanismul de proiecție împotriva prafului, modelele noi din seria P includ două filtre protectoare ce oferă performanță maximă chiar și atunci când proiectoarele rămân instalate pe perioada renovărilor, într-un mediu cu mult praf. Ele pot fi curățate ușor sau înlocuite, accesul fiind posibil din față sau de pe latura dreaptă, chiar și atunci când proiectorul este fixat pe tavan.

Proiectoarele pot fi utilizate multe ore pe zi fără risc de supraîncălzire datorită unui sistem de 10 ventilatoare, amplasate după reguli termodinamice, ce controlează procesul de răcire, asigură temperaturi corecte de funcționare și performanțe optime, chiar și în condiții extreme. Ele reduc riscul unor defecțiuni cauzate de temperaturile înalte și, în consecință, al apariției unor costuri de reparații. De asemenea, condensatorul integrat alimentează sistemul de răcire chiar și la întreruperea curentului.

Proiectoarele PU9730, PW9620 și PX9710 intră automat în modul de consum redus de energie, sub 0,5W, atunci când nu detectează sursă de semnal (în mod standby).

Modelele PU9730, PW9620 și PX9710 împreună cu cele 7 tipuri de lentile opționale sunt disponibile în România prin partenerii autorizați - Darer, IT Direct, Network One Distribution și MGT Educational.

BenQ lansează proiectoarele MX666+ și MW665+, echipate cu NFC

BenQ lansează proiectoarele MX666+ și MW665+, echipate cu tehnologie NFC (Near Field Communication). Acum poți prezenta direct de pe telefon sau tabletă, printr-o singură atingere a dispozitivelor de cardul sau adaptorul NFC, oferite gratuit la achiziția videoproiectoarelor. Este de ajuns să conectezi adaptorul BenQ wireless NFC la videoproiector și să atingi tableta sau telefonul cu NFC de adaptor pentru a descărca aplicația BenQ tapNshow, iar după câteva secunde să începi prezentarea. Conectarea se realizează automat fără să fie necesare alte setări suplimentare. Dacă proiectorul este montat pe tavan, folosește sticker-ul sau cardul NFC pentru o conectare imediată, din orice loc al sălii.

Pentru utilizarea laptopului, conectează adaptorul wireless în videoproiector și cel USB într-un port disponibil din laptop, lansează aplicația BenQ Qpresenter, iar prezentarea va începe în mai puțin de 30 de secunde.

Noile proiectoare BenQ au rezoluţii XGA şi WXGA și o luminozitate de 3.500 ANSI Lumeni pentru MX666+, respectiv 3.200 ANSI Lumeni pentru MW665+, totul pentru o proiecție luminoasă, în timp ce contrastul de 13.000:1 asigură imagini clare, chiar și la redarea unui text sau la afișarea de fotografii cu multe detalii.

Benq MW665 MX666

Videoproiectorul MX666+ are conectivitate MHL, astfel încât poți proiecta cu ușurință imagini sau fișiere stocate pe dispozitivele mobile, pentru a beneficia de o imagine cu diagonală generoasă. În același timp, prin cablul MHL, bateria dispozitivului conectat la proiector este încărcată.

Funcția USB Reader permite afișarea prezentării, de pe un stick de memorie, fără a mai fi necesară conectarea la notebook, în timp ce funcția USB Display asigură o soluție comodă de afișare a imaginilor direct de pe notebook sau PC, prin cablu USB.

Benq MW665 MX666 wireless

Conectează proiectorul la rețeaua locală LAN (RJ45) prin funcția LAN Display & Audio și afișează simultan imagini din maximum patru surse de semnal pe un singur proiector. De asemenea, funcția LAN Control permite gestionarea proiectoarelor conectate la rețeaua LAN, controlul acestora realizându-se simplu și intuitiv cu ajutorul aplicațiilor Crestron e-Control, RoomViewer, PJ-Link, și AMX Device Discovery.

Ambele proiectoare beneficiază de tehnologia SmartEco, ce asigură un consum de energie redus cu până la 70% şi o durată de viaţă a lămpii de 6.500 de ore, fără a diminua calitatea imaginilor proiectate. În plus, MW665+ are o durată de utilizare a lămpii de până la 10.000 de ore în modul LampSave, ceea ce înseamnă peste 5 ani de utilizare, 6 ore pe zi. Consumul proiectoarelor, atunci când nu detectează sursă de semnal (în mod stand by), este mai mic de 0,5W.

Ambele videoproiectoare oferă o suită de alte funcții extrem de utile precum: Teaching Template, Presentation Timer, Remote Desktop, Wall Color Correction, Direct Power On, Auto Blank, "Signal Power On (VGA signal detected)", Instant Restart, HDTV Compatible, Freeze/Blank, 2D Keystone (vertical + orizontal), în timp ce compatibilitatea cu o varietate de formate 3D, inclusv prin HDMI v1.4a, asigură o experiență de vizionare impresionantă.

Noile proiectoare BenQ MX666+ și MW665+, împreună cu geantă de transport și telecomandă, sunt disponibile în România la partenerii autorizați, la prețuri recomandate de 2.999 lei şi 2.899 lei.

BenQ lansează în România trei noi proiectoare destinate mediului educațional şi de business, MX661/MX662/MW663

BenQ lansează în România trei noi modele de proiectoare destinate mediului educațional şi de business, MX661/MX662/MW663, cu conectivitate wireless, ce redau imagini direct de pe PC, iPhone sau iPad, fără a mai fi nevoie de legarea proiectorului printr-un cablu de semnal, datorită tehnologiei Wireless Display.

Conectarea este realizată cu ajutorul dispozitivului BenQ USB wireless, disponibil din luna iulie 2013. Noile proiectoare au rezoluţii XGA şi WXGA, cu o luminozitate de 3000 ANSI Lumeni pentru MX661/MW663 şi 3500ANSI Lumeni pentru MX662, plus un hiper-contrast de 13.000:1.

Benq MX661

Noua gamă de proiectoare BenQ redă imagini perfecte, direct dintr-un notebook sau PC, conectat printr-un cablu USB, datorită opțiunii USB Display. Tehnologia USB Display include posibilitatea de a proiecta conținut prin simpla conectare "plug&play" a cablului USB, cu detecție automată a rezoluţiei, dar şi afişarea multi-proiector.

BenQ MX661/MX662/MW663 încorporează amplificatoare audio, pentru redarea semnalului în difuzoarele proprii, chiar şi în timp ce se află în modul Stand By, funcţie ce oferă posibilitate de a asculta semnal audio dintr-o sursă audio externă, precum MP3 Player, CD/DVD player, tabletă, smartphone, notebook sau PC, fără a fi necesară pornirea proiectorului, făcându-se astfel economie substanțială de curent.

Totodată, tehnologia SmartEco asigură un consum de energie, al lămpii, redus cu până la 70% şi o durată de viaţă de aproximativ 6.500 de ore pentru modelele MX661/MW663 și 6000 de ore în cazul MX662. Modul SmartEco ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul imaginii proiectate pentru maximizarea economiei de energie şi în acelaşi timp oferă cel mai bun contrast şi cea mai bună luminozitate cu minimum de energie consumată.

Benq MX662 MW663

În modul Eco Blank, consumul de energie este redus la doar 30%, prin oprirea proiecției, iar cu ajutorul tehnologiei Auto Power off, noile proiectoare detectează automat dispariția sursei de semnal, oprind după câteva minute alimentarea, opțiune ce duce la prelungirea duratei de viaţă a lămpii.

Cu meniul în limba română şi gândită special pentru utilizare și mentenanță facilă, noua gamă de proiectoare BenQ are capacul de acces către lampă poziționat în partea de sus, permițând o manevrare rapidă, simplificată, mai ales când acesta este montat pe tavan. Toate proiectoarele sunt prevăzute cu sistem de siguranță Kensington lock, ce asigură proiectorul împotriva tentativelor de furt, putând fi lăsat montat pe tavan în locuri publice.

Proiectoarele BenQ MX661/MX662/MW663 sunt disponibile pe piaţă prin partenerii oficiali BenQ din România, la prețuri recomandate care încep de la 2900 lei.

BenQ lansează în România W1080ST

BenQ lansează în România W1080ST, primul proiector Home Cinema cu rezoluţie full HD, care redă imagini în format 3D de la distanţă scurtă.

Utilizatorii se pot bucura de imagini de cea mai bună calitate, certificate ISFccc, cu o rată de contrast 10000:1 şi luminozitatea de 2000ANSI lumeni. Proiectorul poate reda imagini cu o diagonală de 165 cm de la o distanţă de doar 1 metru (faţă de distanța de 3 m a unui proiector normal), utilizatorii putând astfel să se bucure şi de jocuri video, fără ca umbra lor să apară pe ecran.

BenQ W1080ST

Calitatea imaginii 3D a fost îmbunătăţită cu ajutorul tehnologiei Triple Flash, care creşte numărul de imagini afişate, de la 48 la 144 de cadre pe secundă. Această carecteristică oferă imagini 3D mult mai profunde şi mai realiste, fără ca ochii să obosească. Proiectorul redă imagini 3D în format Picture in Picture şi Picture by Picture din mai multe tipuri de surse, fie Blu-Ray, 3D TV, console sau NVIDIA 3DTV PC, toate în Full HD 1080p.

BenQ W1080ST interfete

Proiectorul BenQ W1080ST încorporează difuzoare de 10W astfel încât să nu fie nevoie de un sistem de sunet ataşat. Totodată, noul model dispune de tehnologia SmartEco, ce asigură un consum de energie redus cu până la 70% şi o durată de viaţă a lămpii de 6.000 de ore, adică 5.5 ani de proiecții zilnice 3 ore/zi, 7 zile pe săptămână, 52 de săptămâni pe an. Modul SmartEco ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul imaginii proiectate, pentru maximizarea economiei de energie şi în acelaşi timp oferă cel mai bun balans de contrast şi luminozitate folosind minimum de energie necesară.

În modul Eco Blank, utilizatorii pot „închide" imaginea atunci când proiectorul nu este folosit, pentru a reduce consumul de energie la doar 30%. Dacă proiectorul nu detectează o sursă de semnal pentru mai mult de trei minute, acesta intră automat în Modul Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie şi prelungind astfel viaţa lămpii.

Noile proiector BenQ W1080ST este disponibil pe piaţa din România începand de azi, prin partenerii oficiali BenQ din România, la un preţ recomandat de 5299 lei.

BenQ lansează noile game de proiectoare pentru educaţie, home entertainment şi de business

BenQ lansează noi game de proiectoare pentru segmentul home entertainment echipate cu tehnologii 3D şi durată de viaţă a lămpii de 6.500 de ore, dar şi noile monitoare pentru home, office şi pro-gaming.

Noile proiectoare dispun de tehnologia SmartEco de reducere a consumului de energie, dar şi de modul Blank Eco, de protejare a lămpii atunci când dispozitivul este în stand by.

BenQ lansează în România o noua linie de proiectoare interactive pentru segmentul educaţional, gamă ce include modelele MX819ST, MW820ST, MX822ST. Modelele sunt XGA și WXGA, cu o luminozitate de până la 3.500 ANSI lumeni şi o durată de viaţă a lămpii de 10.000 ore. Proiectorul poate fi transformat într-unul interactiv prin achiziționarea modulului dedicat care permite utilizarea a până la patru pen-uri simultan. În acest fel, clienții fac economii eliminând costurile aferente achiziţionării unei table interactive.
Modelul BenQ MX822ST oferă proiecţie 3D de la distanţă scurtă, la rezoluţie 1024x768p (XGA). Proiectorul oferă opţiunea conectării la reţea (LAN Control, LAN Display&Audio). Pentru a spori eficienţa în mediul educaţional, proiectorul poate proiecta informaţiile stocate pe un stick USB.

Gândit special pentru utilizarea în sălile de curs, proiectorul BenQ MX822ST este prevăzut cu o serie de tehnologii şi caracteristici speciale care reduc costul total de exploatare. Astfel, proiectorul poate fi repornit instantaneu după ce a intrat în stand by, datorită opţiunii Instant Restart. Consumul de energie al lămpii este redus la aproximativ 30% atunci când proiectorul a intrat în stand by, având un consum de 0,5W. Difuzoarele încorporate asigură un sistem complet pentru utilizarea în sala de clasă, fie că e vorba de o prezentare interactivă sau de proiecţia unui film educaţional.

Noua gamă de proiectoare pentru mediul de business şi educaţional

BenQ prezintă noua serie 7 de proiectoare destinate mediului de business şi educaţional pentru săli de dimensiuni medii şi mari, ce include modelele MX720, MW721 și MX722. Acestea dispun de tehnologia de proiecţie DLP Link™ cu suport 3D din orice sursă de semnal 3D şi sunt echipate cu lămpi de până la 4.000 de ANSI lumeni şi durată de viaţă de până la 6.000 de ore. Noile proiectoare pentru mediul educaţional şi de business dispun de funcţiile LAN Control, pentru un management economic şi centralizat de la distanţă al tuturor proiectoarelor dintr-o cladire şi LAN Display pentru a putea proiecta imagine şi sunet de la orice calculator conectat la reteaua LAN a clădirii.

BenQ W750 – proiectorul 3D care transformă sufrageria în sală de cinema

Proiectorul BenQ W750 asigură, în confortul propriei case, calitatea imaginii întâlnite la cinema, iar datorită celei mai noi tehnologii de proiecţie DLP, oferă proiecţii 3D dintr-o singură sursă de semnal, fără a fi nevoie să utilizezi două proiectoare perfect aliniate, aşa cum se întâmplă la proiecţiile 3D tradiţionale. Modul de redare 3D este accesibil pe un buton al telecomenzii şi nu presupune alte reglaje sau setări avansate. Contrastul nativ de 13.000:1 oferă imagini clare şi detaliate, chiar şi atunci când proiecţia este una întunecată. Datorită posibilităţilor multiple de conectare, ce includ port HDMI, D-sub, Component Video, Composite Video, S-Video, audio in/out, proiectorul devine centrul distracţiei de acasă, fie că este conectat la un Blu-ray player, la consolă, sau la set-top box-ul televizorului. Tehnologia SmartEco, cea mai eficientă tehnologie de protejare a mediului BenQ poate reduce consumul lămpii cu pană la 70%, iar conform noilor norme ale Uniunii Europene consumul proiectorului în stand by este mai mic de 0,5W.

BenQ W770ST – Proiector Short Throw 3D Home Entertainment

Proiectorul BenQ W770 ST îţi oferă bucuria imaginilor clare, cu o diagonală de până la 7 metri, de la distanţă scurtă, datorită tehnologiei de proiecţie Short Throw. Modelul BenQ W770ST redă imagini în format High Definition (720 p), cu o paletă de 1,07 miliarde de culori, în timp ce tehnologia 3D DLP ® Link™ te transpune în cea mai realistă experienţă 3D. Cu o greutate de numai 2,7 kilograme, proiectorul poate fi mutat cu uşurinţă dintr-o cameră în alta, astfel încât să vă bucuraţi de experienţa cinematografică în locul cel mai confortabil al casei. Difuzoarele de 10W asigură, împreună cu sistemul special fără filtre de praf şi tehnologia SmartEco, un cost redus de exploatare pe toată durata de funcţionare a proiectorului. Lampa, cu o luminozitate de 2.500 ANSI lumeni, are o durată de funcţionare de 6.500 ore în modul SmartEco care permite adaptarea automată a puterii lămpii în funcţie de conţinutul proiectat. Astfel, luminozitatea şi contrastul rămân nealterate, iar imaginea afişată este perfectă.

BenQ Joybee GP 3, proiectorul LED wireless cu docking pentru iPhone

Noul proiector BenQ GP3, cu sistem de andocare pentru iPhone, este noul mini-cinematograf mobil, ce poate fi utilizat atât în prezentările de business, cât şi pentru a aduce un plus de distracţie petrecerii, având o greutate de numai 0,5Kg. Proiectorul dispune de opţiunea Wireless Streaming, ce permite conectarea la orice sursă de semnal wireless (Windows, MAC, iOS, Android, smartphone, tabletă, NAS, DLNA), astfel încât proiecţia poate fi făcută instantaneu, odată ce dispozitivele au fost sincronizate.
Două difuzoare de 2W, echipate cu tehnologia SRS WOW HD, asigură sunete de calitate, fără a mai fi nevoie să conectaţi neapărat proiectorul la un sistem de sunet extern. Calitatea HD a proiecţiei completează experienţa de vizionare oferită de BenQ Joybee GP3. Cu ajutorul funcţiei Stream to Me, puteţi proiecta direct din smartphone sau din tabletă. De asemenea, noul proiector oferă posibilitatea de a proiecta imagini, filme sau documente direct de pe cardul SD sau stick-ul USB pe care acestea au fost stocate sau chiar din memoria internă a proiectorului.

BenQ Joybee GP3 este echipat cu o sursă de proiecţie 3xLED cu luminozitate de 300 ANSI Lumeni, cu o durată de viaţă de până la 20.000 de ore. Există posibilitatea adaugării şi a unei bateria externe de 65W care asigură un plus de autonomie, pentru proiecţii în cele mai neconvenţionale spaţii.

BenQ-Joybee-GP3

 

Epson recomandă EH-TW550, proiectorul 3D portabil, pentru gaming

Epson a lansat proiectorul  EH-TW550 3D portabil, ideal pentru gameri, cinefili și fani ai sportului. Cu o rezoluție de 720p și tehnologie 3LCD, proiectorul oferă imagini luminoase, detaliate, atât pe alb cât și pe culoare, indiferent de momentul zilei în care faceți proiecția sau de gradul de iluminare a încăperii.

 

Rata de contrast de 5.000:1 asigură o  redare detaliată a imaginii,  cu un negru intens și culori pline de viață. Redarea poate fi optimizată pentru gaming, prin selectarea modului dedicat, oferind în plus şi opțiuni specifice pentru filme sau alte tipuri de conținut. 

 

Cu un design compact, EH-TW550 este ușor de transportat, dar și de instalat. În plus setarea ecranului se realizează foarte simplu, cu ajutorul corecției trapez, în mod automat pe verticală și manual pe orizontală.

 

Proiectorul EH-TW550 a fost conceput pentru a fi utilizat cu o pereche de ochelari 3D, care funcționează prin unde radio și care pot fi încărcați prin USB. Ochelarii pot fi folosiți până la o distanță de 10 metri de proiector și sunt comercializați separat.

 

Epson-EH-TW550

 

 

Caracteristici principale:

Redare HD-Ready de 720p și tehnologie 3D pentru o experiență de cinematograf

Calitate deosebită a imaginii datorită tehnologiei Epson 3LCD

Nuanţe de negru intens  – rată de contrast de 5.000:1

Luminozitate pe alb şi pe culoare (CLO) de 3.000 de lumeni

Corecție trapez manuală pe orizontală și automată pe verticală (+/- 30°)

4 moduri de redare (game, living room, dynamic and theatre)

Ochelari 3D activi reîncărcabili prin USB (comercializaţi separat)

3 ani garanția lămpii

 

BenQ lansează, în România, proiectorul BenQ W1070

BenQ lansează în România proiectorul BenQ W1070, ce îţi oferă o experienţă cinematografică inedită în confortul propriei case. Noul echipament redă conţinut 3D Full HD, la rezoluţie High Definition 1080p, într-o proiecţie a cărei diagonală ajunge până la 5 metri. Cu un contrast nativ de 10.000:1 şi o luminozitate de 2.000 de ANSI lumeni, modelul redă imagini clare şi profunde, cu o acurateţe deosebită, fie că vorbim despre jocuri, filme Blu-ray sau emisiuni difuzate prin canalele de televiziune.

Certificarea ISF, obţinută pentru modelul BenQ W1070, reprezintă garanţia acurateţii imaginilor, indiferent de culoarea camerei în care are loc proiecția, oferind culori calibrate şi optimizate pentru vizionări de zi sau de noapte, adaptându-se oricărui format de încăpere, dimensiune sau lumină ambientală.

Tehnologia Vertical Lens Shift permite păstrarea unei imagini încadrate într-un dreptunghi perfect, exact în locul unde vă doriti să realizaţi proiecţia, având posibilitatea să vă ajustaţi pe verticală lentilele proiectorului pentru a regla poziţia imaginii proiectate .

BenQ-W1070

Datorită tehnologiei DLP şi a ochelarilor proiectaţi pentru maximum de confort şi claritate a imaginii, filmele sau jocurile 3D te vor proiecta într-o experiență imersivă de vizionare, fără benzi negre sau imagini sacadate. Proiectorul BenQ W1070 suportă multiple formate 3D: field-sequentials, frame-packing, top-and-bottom, side-by-side - incluzând conectivitatea prin HDMI, Blu-Ray, 3D TV, jocuri video şi NVIDIA 3DTV PC, toate în format Full HD, cu rezoluţie 1080p.

Difuzoarele interne de tip plug and play, cu o putere de 10W, oferă suportul audio necesar atunci când urmăreşti un film acasă sau vrei o experienţă de gaming inedită pe o diagonală de până la 5 metri.

Proiectorul BenQ W1070 se bazează pe un sistem dinamic de proiecţie, care oferă cea mai luminoasă imagine necesară respectivei scene proiectate, menţinând în acelaşi timp un consum redus de energie. Datorită tehnologiei SmartEco, lampa are un consum de energie redus cu până la 70%, maximizând în acelaşi timp, la 6.000 ore, durata de exploatare a lămpii proiectorului, aceasta însemnând minim 5.5ani de proiecţii zilnice 3 ore/zi, 7 zile pe saptămână, 52 săptămâni pe an. Modul SmartEco adaptează inteligent puterea lămpii în funcţie de conţinutul afişat, maximizând economia de energie fără a reduce din luminozitate, contrast sau afectând în vre-un fel calitatea imaginii.

Experienţa Home Cinema este completă datorită compatibilității proiectorului cu o serie de platforme de redare a conţinutului, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablete şi până la consolele de jocuri. Proiectorul dispune de două porturi HDMI, conectivitate USB, D-Sub, S-Video, audio in, audio out.

Disponibilitate
Noul proiector BenQ W1070 este disponibil la distribuitorii autorizaţi BenQ din România : IT Direct, Network One Distribution, Darer, MGT Educational, la un preţ recomandat de 3.999 lei.

Epson lansează opt noi proiectoare fixe luminoase

Epson lansează o nouă gamă de proiectoare, cu luminozitate crescută, care oferă o calitate excepţională a imaginii. Echipate cu numeroase caracteristici noi, aceste modele sunt ideale pentru companii şi pentru instituţiile de învăţământ superior, fiind create pentru instalarea în amfiteatre, săli de cursuri şi săli de conferinţe mari. Noile modele sunt, de asemenea, compatibile cu lentilele seriei Epson EB-G5 – proiectate pentru companiile care îşi înnoiesc stocul de proiectoare fixe.

Gama include modelele Epson EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W, EB-G6350, EB-G6900WU şi EB-G6800. Toate au niveluri foarte ridicate de luminozitate, de la 4.500 lumeni până la 7.000 lumeni, în vreme ce rezoluţiile diferite răspund la nevoile tuturor utilizatorilor. Datorită tehnologiei Epson 3LCD, culorile vii sunt reproduse cu acurateţe, iar conţinutul proiectat poate fi prezentat în condiţii diverse de iluminare ambientală, mulţumită nivelurilor egale ale luminozităţii pe alb şi pe culoare.

Epson-EB-G6650WU

Epson EB-G6900WU are rezoluția WUXGA, iar EB-G6800 proiectează imaginile în rezoluția XGA. Cele două modele modele includ HDBaseT, o tehnologie de ultimă generaţie pentru transferul a cinci tipuri de semnale, inclusiv semnal video HD necomprimat, semnal audio, semnal de alimentare şi semnale de comandă, la costuri reduse, pe distanţe lungi de peste 100 m, prin intermediul unui cablu standard cat5/6. Imaginile proiectate pe o suprafaţă curbă sau într-un colţ de încăpere sunt reglate automat, permiţând utilizatorilor să realizeze proiecţii fără distorsionări.

Epson-EB-G6800WU

Fiecare proiector poate fi rotit pe verticală cu 360 de grade, astfel încât utilizatorii pot deplasa cu uşurinţă imaginea proiectată prin încăpere.

Toate modele pot fi configurate şi utilizate deosebit de ușor datorită numeroaselor caracteristici de instalare intuitive, cum ar fi alinierea pixelilor şi uniformitatea cromatică. Aceste caracteristici garantează ușurința folosirii: după ce proiectoarele sunt instalate, utilizatorii se pot concentra asupra prezentării conţinutului, nu asupra reglării setărilor ecranului.

Epson EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6350, EB-G6250W, EB-G6050W vor fi disponibile din martie 2013, iar modelele Epson EB-G6900WU şi EB-G6800 vor fi disponibile din iunie 2013.

Cele mai citite

Error: No articles to display