Samsung lanseaza patru noi telefoane mobile Galaxy

Samsung lanseaza noi telefoane mobile inainte de MWC 2011. Samsung scoate armele la vedere pentru Mobile World Congress dezvaluind patru noi adaugari la gama Galaxy - dispozitivele Ace, Fit, Gio si mini devin oficiale.

Dupa modelul de succes Samsung Galaxy S, compania Samsung anunta patru noi telefoane mobile in gama Galaxy, fiecare beneficiind de sistemul de operare Google Android 2.2, FroYo, si interfata utilizator TouchWiz Samsung.

Crema noii recolte de smartphone Galaxy este telefonul mobil Samsung Galaxy Ace, cu ecran HVGA de 3.5 inch, procesor de 800MHz si camera de 5 megapixeli cu un design care se apropie de iPhone 4. Alaturi de Ace, modelul Samsung Galaxy Gio va avea procesor de 800MHz, display HVGA de 3.2 inch si camera de 3 megapixeli.

Celelalte doua modele, care vor beneficia de procesor de 600MHz, sunt Samsung Galaxy mini si Samsung Galaxy Fit. In timp ce modelul mini se adreseaza pietei "tinerilor sociabili si trendy" cu display de 3.14 inch, camera de 3 megapixeli si "culoare ostentativa", modelul Fit va incerca sa atraga atat indivizii sociabili cat si oamneii de afaceri care vor fi atrasi de camera de 5 megapixeli si ecranul de 3.31 inch.

Telefoanele mobile Galaxy Ace, Fit, mini si Gio urmeaza sa fie prezentate oficial la inceputul lunii viitoare, la MWC 2011 in Barcelona. Nu au fost inca dezvaluite detalii referitoare la preturile acestora.

Simon Standforf, directorul Samsung Marea Britanie si Irlanda spune: "Avand in vedere ca famila Galaxy ofera acum o gama completa de smartphone-uri, combinanad tehnologie hardware excelenta cu sistem de operare de ultima ora, precum si angajarea de continut interactiv, credem cu tarie ca exista ceva pentru fiecare, indiferent daca este primul sau al cincilea smartphone."

Care dintre cele patru smartphone-uri va place mai mult?

smartphone telefoane samsung galaxy noi

Cele mai citite