Noua serie Sony Cyber-shot HX dezvaluita

Video full HD si optiuni DSLR pentru noile camere compacte. Sony nu a fost niciodata rezervat in a extinde linia Cyber-shot si astazi ne prezinta o pereche de camere seria HX. Sony spune ca ambele beneficiaza de abilitati DSLR care vor face ca imaginile dumneavoastra sa arate ca unele realizate de un profesionist.

Nu este nici urma de indoiala ca specificatiile camerei HX100V si a fratelui sau mai mic HX9V sunt impresionante. Ambele beneficiaza de inregistrare video Full HD, 16.2 megapixeli, GPS pentru localizare geografica, panorama 3D si ecran luminos LCD de 3 inch.

Fiecare camera include Optical Steadysho care a fos imprumutat de la gama de camere video Sony Handycam. Ceea ce inseamna ca vei putea realiza imagini fara efect de blur atunci cand zoom-ul este mare.

Si zoom-ul este ceea ce conteaza la HX100V, cu un numar uluitor 30x Carl Zeiss care include un strat special pentru a elimina ceata din pozele tale. HX9V vine cu zoom optic 16x si unghiuri de 24 mm.

Ambele modele beneficiaza de defocalizare, realizand doua imagini in succesiune rapida, combinand rezultatele. Foloseste Intelligent Sweep Panorama pentru a realiza imagini cu unghi extrem de larg, miscand camera dintr-o parte in alta.

Ambele camere vor fi disponibile incepand cu luna aprilie.

Sony Cyber-shot HX

Cele mai citite