Canon lanseaza PowerShot SX210 IS

Canon PowerShot SX210 IS

Canon consolideaza gama de produse PowerShot prin lansarea unui nou model compact, ce ridica nivelul de performante pentru fotografierea in mod superangular si zoom ridicat. Inlocuind apreciatul model PowerShot SX200 IS, noul PowerShot SX210 IS se adreseaza utilizatorilor care cauta performante ridicate intr-un corp compact, o gama extinsa de tehnologii avansate si un set de controale personalizate, potrivite pentru a satisface orice provocare fotografica.

Multumita unui obiectiv Canon superangular cu zoom 14x, rezolutiei de 14,1 Mp si procesorului DIGIC 4, modelul PowerShot SX210 IS este o camera foto versatila ce ofera flexibilitate in utilizare. Ideal pentru fotografierea in detaliu, acest model beneficiaza de modul de filmare 720p HD dotat cu un zoom impresionant si sunet stereo – totul intr-un corp metalic, stilat.

PowerShotSX210ISPURPLEFSL

Fotografiaza imaginea completa

Disponibila pe negru, violet si auriu, camera PowerShot SX210 IS iese cu adevarat in evidenta. Senzorul de 14,1 MP si obiectivul superangular de 28mm sunt ideale pentru a capta peisaje la rezolutii ridicate, in timp ce puternicul zoom optic 14x ofera o distanta focala maxima de 392 mm, permitand utilizatorilor sa incadreze cu usurinta subiecti aflati la distanta. Stabilizatorul de imagine compenseaza cu precizie miscarea camerei, oferind imagini clare, fara efect de blur, la toate distantele focale si in conditii de iluminare redusa.

PowerShotSX210ISBLACKTOP

Noul ecran PureColor II G de 7,6 cm (3.0") ofera o rezolutie de 230.000 pixeli, afisand imagini la o claritate de neegalat. Avand in componenta un geam de sticla, ecranul PureColor II G beneficiaza de durabilitate ridicata, iar elementele constructive subtiri asigura contrast ridicat si vizibilitate imbunatatita la fotografiere si vizualizare. Unghiurile extinse de vizualizare faciliteaza partajarea imaginilor imediat dupa captare, in timp ce formatul 16:9 este ideal pentru captarea si vizualizarea inregistrarilor video HD.

Smart Auto, Face Detection si multe altele – puterea procesarii DIGIC 4

PowerShot SX210 IS utilizeaza cele mai noi procesoare DIGIC 4, oferind imagini de calitate si rapiditate in executia operatiilor. Multumita unui set inteligent de tehnologii, procesorul DIGIC 4 permite utilizatorilor sa capteze momentele importante exact asa cum se petrec.

Optiunea Smart Auto impreuna cu tehnologia Scene Detection permit utilizatorilor sa obtina usor fotografii de exceptie in orice conditii, prin detectarea automata a tipului de peisaj si selectarea setarilor optime, dintre cele 22 de variabile disponibile. i-Contrast optimizeaza gradarea luminozitatii de fiecare data cand se realizeaza o fotografie, dezvaluind zonele intunecate si prevenind supraexpunerea – un instrument ce poate fi folosit si pentru corectarea fotografiilor la vizualizare. Noul modul Smart Flash Exposure controleaza nivelurile de flash in concordanta cu conditiile de fotografiere, oferind cantitatea necesara de flash pentru orice situatie, de la scene intunecate pana la fotografierea macro.

Tehnologia Motion Detection combate efectul de blur prin monitorizarea miscarilor camerei, a luminozitatii si a miscarii subiectilor, inainte de a face setarile optime pentru viteza de fotografire si nivelul ISO. Modul Servo AF include de acum si optiunea Servo AE, urmarind miscarea subiectilor si corectand continuu focalizarea si expunerea pentru a garanta obtinerea unor imagini captate corect atunci cand se apasa butonul de fotografiere.

Tehnologia Canon Face Detection identifica pana la 35 de fete in fiecare cadru, oferind utilizatorului siguranta ca portretele sau fotografiile de grup vor fi intotdeauna focalizate corect si bine expuse. De asemenea, modul Smart Shutter foloseste tehnoloigia Face Detection pentru a controla de la distanta captarea fotografiei, permitand utilizatorilor sa realizeze o fotografie printr-un simplu zambet. Optiunea FaceSelf-Timer permite utilizatorilor sa se alature fotografiilor de grup, fotografiera fiind realizata doar atunci cand o noua fata apare in cadru.

Control creativ

PowerShot SX210 IS ofera control manual asupra setarilor, permitand utilizatorilor sa devina mai creativi cu pozele relizate. Diafragma, timpul de expunere, ISO si focalizarea pot fi controlate manual, permitand utilizatorilor sa experimenteze cu imaginile si sa dezvolte propriul stil fotografic.

Moduri noi si creative de fotografiere imbunatatesc experienta incepatorilor. Noul efect Fish-eye imita distorsiunile create de o lentila fish-eye, in timp ce efectul Miniature creeaza impresia ca subiectii fotografiati sunt de fapt modele in miniatura. Pentru utilizatorii care prefera modul de fotografiere point and shoot, modul Easy reprezinta o functionalitate cu desavarsire automata – prin limitarea accesului la optiuni avansate si prin inlaturarea icoanelor de pe ecran, astfel incat utilizatorii sa se poata concentra doar asupra fotografiei.

Filme HD cu sunet stereo

Multumita prezentei unui buton dedicat inregistrarii video, ce permite pornirea imediata a capturii, chiar si in conditiile in care camera nu este setata pe modul Movie, utilizatorii pot de acum capta inregistrari video HD in orice moment. Pentru prima oara la o camera foto compacta Canon, tehnologia Smart Auto a fost extinsa si catre modul video, aceasta detectand inteligent conditiile de filmare si selectand din 18 variabile setarile optime pentru conditiile respective.

Filmarea la o rezolutie de 720p HD se face cu o viteza de 30 cps, cu sunet stereo de calitate ridicata, in timp ce obiectivele cu zoom 14x asigura captura unor detalii aflate in mod normal in afara ariei de acoperire.

PowerShotSX210ISGOLDFRT

Pentru realizarea unei capturi video la calitate ridicata, PowerShot SX210 IS detine un nou modul Dynamic Image Stabilizer. Tehnologie mostenita de la camerele video Canon, Dynamic IS reduce efectele nedorite cauzate de miscarile generate de utilizator.

Filmare continua cu ajutorul memoriei SDXC

PowerShot SX210 IS este compatibil cu cardurile de memorie SDHC si SDXC ce ofera o capacitate de stocare de pana la 2TB (doar pentru SDXC), asigurand utilizatorilor suficient spatiu pentru a stoca sute de poze sau cateva ore de film, fara a fi nevoie sa schimbati cardul de memorie. Functia Smart Shuffle ofera o noua modalitate de a trece in revista fotografiile stocate pe cardurile de memorie, oferind utilizatorului sugestii de vizualizare pentru fotografii similare cu cea afisata.

Upload pe YouTube™ – partajeaza filme online in doar catvea minute

Pachetul software CameraWindow oferit odata cu modelul PowerShot SX210 IS pune la dispozitie o functie de upload pe YouTube™, ce ofera posibilitatea de a incarca inregistrarile video direct de pe camera pe internet, prin intermediul unui computer.

PowerShot SX210 IS – optiuni cheie

· 14x zoom, obiectiv Canon superangular 28mm

· Senzor de 14,1 MP si un corp metalic compact disponibil in trei optiuni de culoare

· Stabilizator de imagine Canon cu oprire in patru pasi si modul Dynamic IS

· Ecran LCD wide PureColor II G 7,6cm (3.0")

· Filmare HD (720p) cu zoom optic, sunet stereo si HDMI

· Usor de utilizat cu optiuni Smart Auto, Face Detection si Hints & Tips

· Smart Flash Exposure si i-Contrast pentru rezultate bune in orice situatie

· DIGIC 4 si Servo AF/AE

· Mod manual, Av si Tv pentru un control creativ

· Moduri de fotografiere ce includ Smart Shutter, Low Light, Fish-eye si Miniature

PowerShotSX210IS_all

Cele mai citite