LG Optimus 3D - caracteristici dezvaluite

Noul telefon mobil 3D de la LG este perfect pentru fanii mijloacelor de comunicare. Cu doar o zi inainte sa-si faca aparitia la Mobile World Congress 2011, LG a oferit cateva detalii pentru a sti la ce sa ne asteptam de la acest mult-aniticipat telefon mobil, Optimus 3D, intr-un comunicat de presa oficial.

Potrivit comunicatului, Optimus 3D beneficiaza de caracteristici exceptionale si performante uimitoare. Telefonul include un procesor dual-core de 1GHz care pare sa fie caracteristica principala a telefoanelor mobile care isi vor face aparitia la MWC. De asemenea, sunt prezente o camera dual-obiectiv pentru inregisrare video 3D, HDMI, DLNA si afisaj 3D fara ochelari speciali.

Lasand la o parte caracteristicile 3D, un lucru care ne-a incantat este faptul ca modelul Optimus 3D va veni cu un numar enorm de codec-uri video, de patru ori mai mare fata de oricare competitor actual al sau. Asta inseamna ca in sfarsit va pune capat sesiunilor maraton de conversie video? Vom afala raspunzul zilele urmatoare.

 

LG_Optimus3DPromo_610_w500

Cele mai citite