Samsung Wave 578

Samsung a anuntat in cadrul Congresului Mobile World 2011, lansarea telefonului Samsung Wave 578. Noul telefon mobil este dotat cu tehnologia Near Field Communication (NFC), are un design neded user-friendly si utilizeaza Bada, platforma smartphone dezvoltata de Samsung.

Conectivitate si viteza

Samsung Wave 578 este dotat cu tehnologia Near Field Communication (NFC) – o tehnologie care permite utilizatorilor sa se acceseze o multitudine de servicii inovatoare, precum plata prin intermediul telefonului mobil in magazine, achitarea tarifelor de transport, scanarea etichetelor, obtinerea de cupoane mobile etc.

Utilizatorii se pot bucura de cea mai rapida conectivitate disponibila pe Samsung Wave 578. Cu Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 si USB 2.0, dispozitivul permite rate de transfer al datelor mai rapide si un schimb mai usor de informatie.

Samsung Wave 578

Design deosebit

Avand margini rotunjite, care asigura o prindere ergonomica, si un corp metalic neted, Samsung Wave 578 este elegant si usor de manevrat, fiind potrivit oricarei situatii

Functia QuickType de la T9 Trace este de doua pana la trei ori mai rapida decat tastarea standard si opereaza cu mai mult de 75 de limbi. Aceasta va oferi o experienta mult mai comoda la tastare, reducand erorile de introducere a textului. Samsung Wave 578 este de asemenea dotat cu functionalitate multi-touch, astfel incat utilizatorii pot mari si micsora cu usurinta imaginea si atinge ecranul pentru a parcurge si viziona galeria.

Experiente sociale imbunatatite

Un set bogat de programe care permit comunicarea (communication suite – RCS) ale lui Samsung Wave 578 suporta o gama variata de modalitati de comunicare sociala. Utilizatorii pot face schimb de continut in timp ce vorbesc la telefon sau in timp ce trimit mesaje mai multor prieteni simultan. Experienta pe care o ofera dispozitivul este optimizata si prin integrarea SNS (social networking service) care conecteaza unitar contactele din varii puncte sociale, precum Facebook sau Twitter, astfel incat utilizatorii se pot concentra pe oamenii care conteaza cel mai mult. Push IM permite utilizatorilor sa acceseze mesaje oriunde si oricand, utilizand Samsung Wave 578.

Samsung Apps, un magazin integrat de aplicatii ce poate fi accesat de pe telefon sau online, permite utilizatorilor sa descarce rapid si usor o multitudine de aplicatii. Prevazut cu o varietate de jocuri, aplicatii de navigatie, de social networking, carti electronice sau aplicatii de sanatate si lifestyle, Samsung Apps le ofera utilizatorilor acces instant la o gama ampla de experiente mobile prin intermediul telefonului Samsung Wave 578.

Samsung Wave 578 va fi disponibil in Franta incepand din mai 2011 si va fi introdus gradual in tarile europene, CIS, Asia de Sud-Est, India, Orientul Mijlociu si China.

Cele mai citite