Toshiba Satellite P750, P755 si Satellite P770, P775 pentru pasionatii de film si sunet

Toshiba anunta noua gama de laptopuri adresate amatorilor de divertisment digital de inalta calitate. Modelele Satellite P750 / P755 si Satellite P770 / P775 ofera echilibrul perfect intre functiile de divertisment premium, instrumente destinate productivitatii si design texturat, foarte rezistent. Aceste noi superputeri in materie de divertisment - Satellite P750 / P755 si Satellite P770 / P775 satisfac nevoile pasionatilor de film si sunet. Ele pot rula cu usurinta sarcini solicitante de divertisment datorita puternicelor procesoare Intel® din a doua generatie Core, dar si unei palete largi de functii multimedia, intre care ecranele HD si HD+ cu iluminarea LED. In plus, laptopurile ofera solutii grafice NVIDIA® si unitati optice Blu-ray capabile sa inregistreze, sa redea si sa suprascrie continut video. Pentru a completa caracteristicile video avansate, laptopurile din seria Satellite P sunt dotate cu difuzoare stereo harman/hardon®, sustinute la randul lor de tehnologia Dolby® Advanced Audio, prin care se ofera un sunet bogat si dinamic. Datorita suportului Intel® Wireless Display, utilizatorii vor putea sa transmita wireless continutul afisat pe ecranul laptopului si pe ecranul de mai mari dimensiuni al unui televizor.

Insuflam viata noua colectiilor de filme prin conversia 2D la 3D

Atat Satellite P750 / P755 cat si Satellite P770 / P775 ofera suport pentru streaming-ul continutului 3D catre televizoarele stereoscopice 3D-TV prin conexiune HDMI®. Filmele 3D pot fi rulate fie din surse DVD sau Blu-rayTM 3D. Datorita puterii de procesare si algoritmilor sofisticati Toshiba de conversie a continutului 2D la 3D, noile modele din gama Satellite P pot chiar sa adauge adancimea specifica 3D filmelor standard 2D. Satellite P750 si P770 sunt imbracate intr-o suprafata catifelata, rezistenta la amprente, cu o textura granulata care acopera capacul ecranului si inconjoara tastatura. Marginile drepte si lucioase confera contrastul perfect. Satellite P755 si P775 ofera un design si mai rafinat, datorita look-ului metalic. Optional, iluminarea tastaturii confera o noua nota de eleganta.

Aceste laptopuri dedicate divertismentului vor fi disponibile in trimestrul al doilea al anului, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

 

Toshiba Satellite P755

Cele mai citite