Orange Romania lanseaza HTC ChaCha

Orange Romania a lansat, in exclusivitate, smartphone-ul HTC ChaCha, primul telefon care permite accesarea rapida a contului de Facebook prin intermediul unui buton dedicat. HTC ChaCha este prevazut cu toate caracteristicile necesare pentru a simplifica accesul la reteaua sociala. Printr-o singura apasare a butonului dedicat, utilizatorii pot publica ce doresc: link, status, inregistrare video, etc. Mai mult, butonul Facebook se lumineaza in momentul in care exista posibilitatea de a posta continut: odata cu accesarea unei poze, scrierea unui mesaj ce poate fi actualizat ca status, etc.

HTC ChaCha utilizeaza versiunea Android 2.3.3 si permite sincronizarea telefonului cu informatiile disponibile pe Facebook. In momentul in care se initiaza un apel catre un prieten cu care utilizatorul este conectat si pe Facebook, pe ecran apar statusul, fotografia de profil si notificarea apropierii zilei de nastere a acestuia. Cu HTC ChaCha toate conturile de email instalate pe telefon sunt imbinate intr-un singur inbox, iar mesajele si conversatiile Facebook sunt integrate in telefon si apar in cadrul aceluiasi inbox, alaturi de conversatiile traditionale. In plus, utilizatorii pot naviga simultan pe mai multe pagini prin ferestrele multiple ale browserului.

Smartphone-ul HTC ChaCha este dotat cu tastatura completa QWERTY si cu un ecran tactil de 2,6 inchi in format landscape. Are doua camere foto, una de 5 MP cu autofocus, plasata pe partea din spate a telefonului si una frontala care filmeaza la calitate VGA. Astfel, se pot realiza inregistrari in high definition sau video conferinte cu prietenii cu telefonul mobil HTC ChaCha.

HTC a fost dat in judecata de compania ChaCha pentru numele telefonului Facebook: HTC ChaCha, iar in Spania telefonul a fost lansat cu numele de HTC ChaChaCha.

HTC ChaCha este disponibil in exclusivitate la Orange, incepand de la 49 euro (TVA inclus). Oferta este valabila pana la 31 august 2011 impreuna cu un abonament nou Pantera 20 si o optiune My Smartphone incepand de la 5 euro, pe o perioada contractuala de 2 ani.

 

HTC ChaCha

Cele mai citite