Gelid Tranquillo rev 2 cooler

Gelid a lansat revizia 2 a mult premiatului cooler Tranquillo, membru al familiei de produse SILENT. Ca si versiunea precedenta, cooler-ul foloseste 4 conducte de cupru, asezate intr-un mod unic, capabile de transferuri excelente de caldura, de la procesor catre radiatorul din aluminiu. 

Configuratia conductelor a fost optimizata pentru a preveni orice conflict cu componentele de pe placile de baza. Noul sistem de prindere, pentru procesoare AMD, permite instalarea cooler-lui in oricare dintre cele 4 pozitii. In plus, radiatorul mai mic a primit o forma noua, capabila sa mareasca puterea de transfer a cooler-ului. Ambele radiatoare au fost construite folosind simularea software, pentru a creste cat mai mult potentialul produsului.

Gelid Tranquillo rev2

Un ventilator silentios, de 120mm, controlat prin PWM, a fost ales sa raceasca ansamblul. Palele elicei sunt optimizate pentru garantarea unui flux mare de aer in conditii de zgomot redus. Sistemul inteligent de control, conceput de Gelid, mentine turatia scazuta, cand nu este necesara racirea, si accelereaza ventilatorul cand temperatura CPU creste.

Pentru optimizarea racirii, cooler-ul este insotit de pasta termica Gelid GC-2. Pachetul contine si sistemele de prindere pentru toate socket-urile folosite in acest moment, respectiv AMD AM2, AM2+, AM3, AM3+ si Intel LGA775, LGA1155, LGA1156 si LGA1366.

Gelid Tranquillo rev 2 beneficiaza de 5 ani garantie si este disponibil la un pret de 30 EURO.

 

Gelid Tranquillo rev2 accesorii

 

Cele mai citite