Noile monitoare Philips Moda 248C3 si 228C3

Philips lanseaza doua noi monitoare ce combina tehnologia de top cu un design atragator. Cele doua monitoare Philips Moda, de 24 si 22 inch, se potrivesc perfect cu notebook-urile stilate de ultima generatie. Corpul foarte subtire si baza stabila din aluminium reprezinta o imbinare perfecta a ergonomiei cu noile tendinte in design. Mai mult, cele doua fete stralucitoare, ecranul negru si spatele de culoare alba, le fac foarte dezirabile pentru orice birou sau living. Conectivitatea prin 2 porturi HDMI, un timp de raspuns de doar 2 milisecunde si functiile inovative pentru o vizualizare mai buna fac din noile monitoare o platforma de divertisment ce ofera o experienta de neuitat.

Noile monitoare Philips 248C3 si 228C3 ating perfomante inalte la capitolul sunet si imagine. Dotate cu doua porturi HDMI, monitoarele pot primi semnale audio si video de inalta calitate printr-un singur cablu de la calculatoare, sisteme set-top box, playere DVD si camere video. Imaginea este oferita la o rezolutie full-HD de 1920x1080 pixeli. Butoanele de control permit schimbari convenabile intre formatele de ecran lat si 4:3. Cu un timp de raspuns de 2 milisecunde, monitoarele ofera o experienta vie, de exemplu atunci cand urmaresti un film de actiune sau experimentezi cele mai nou jocuri.

Monitoarele folosesc tehnologia de iluminare din spate White LED (W-LED). Monitoarele W-LED au mai multe avantaje fata de monitoarele LCD obisnuite: emit imaginea din prima clipa, de la primul semnal. Monitoarele W-LED au o imagine mult mai stralucitoare, culorile sunt mai vii si valorile ratei de contrast sunt mai mari. Mai mult, iluminarea din spate a monitoarelor W-LED asigura ca monitoarele Philips nu contin mercur, ciclul de viata al produsului fiind cat se poate de ecologic, de la productie pana la utilizare. Nu in ultimul rand, monitoarele au fost premiate cu Energy Star 5.0, recunoastere a nivelului inalt de eficienta in consumul de energie.

Philips 248C3LHSB

Cele doua monitoare sunt echipate cu doua noi tehnologii Smart display ce ofera o experienta de utilizare mai buna.

• SmartKolor mareste nivelul RGB al ecranului pentru ca imaginile sa debordeze de culoare

• SmartTxt imbunatateste modul de citire al fisierelor PDF si al e-book-urilor, marind claritatea contrastului si a conturului. Astfel, monitorul relaxeaza vederea si permite o citire la fel de confortabila ca de pe un e-book reader.

Philips 248C3LHSB va avea un pret de 258 Euro iar Philips 228C3LHSB va avea un pret de 219 Euro.

Cele mai citite