Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

LG Optimus 3D intra pe piata jocurilor cu 17 jocuri 3D noi


LG si-a unit fortele cu Gameloft pentru a lansa 17 jocuri 3D pentru dispozitive mobile. Primul telefon mobil 3D - LG Optimus 3D - vrea sa depaseasca consola Nintendo 3DS. LG a anuntat ca primul telefon 3D, recent lansatul LG Optimus 3D, tinteste piata jocurilor si lanseaza 17 jocuri Stereoscopic 3D (S-3D) realizate de Gameloft.

In timp ce 3 jocuri S-3D vor veni preinstalate pe telefonul LG Optimus 3D, urmatoarele 14 pot fi cumparate de utilizatori. Se pare ca smartphone-ul 3D fara ochelari vrea sa depaseasca dispozitivul Nintendo 3DS pe piata jocurilor.

''Era platfomelor dedicate pentru jocuri s-a incheiat'' - a declarat presedintele LG, Jong-seok Parc. Acesta a adaugat ''Smartphone-urile de azi detin pot concura cu cele mai bune dispozitive portabile pentru jocuri, iar LG Optimus 3D este dovada clara a acestui lucru.'' Consideram ca tehnologia 3D este pasul normal in divertismentul portabil si LG este dornic sa intre in ring cu jocurile ''ce trebuie vazute pentru a crede'' de la Optimus 3D si Gameloft.

Asphalt 6: Adrenalione, N.O.V.A. (Near Orbit Vanguard Alliance) si Let’s Golf! 2 vor veni instalate pe LG Optimus 3D. Utilizatorii primului telefon mobil 3D din lume pot opta pentru alte 14 jocuri S-3D care includ jocurile Shrek Kart, Modern Combat 2 si Real Football 2011 la preturi reduse.

''Datele recente arata ca dispozitivele cu iOS si Android detin o parte din ce in ce mai mare din piata de jocuri,'' spune Michel Guillemot, presedintele Gameloft. ''Cu noua generatie de smartphone-uri care dispun de abilitati 3D, stacheta a fost ridicata foarte sus. Pe Optimus 3D vom oferi cele mai de succes jocuri ale noastre pentru un public complet nou la preturi competitive.''

LG_Optimus3D_610_w500

Cele mai citite

Error: No articles to display