Samsung Galaxy S II primeste actualizarea Android 2.3.4

Sistemul de operare al telefonului mobil Samsung's Galaxy S II va primi actualizarea Android Gingerbread 2.3.4. Liderul Galaxy S II de la Samsung va primi actualizarea Android 2.3.4. Urmatoarea versiune a sistemului de operare Android a fost vazuta pe un dispozitiv dual-core.

Fiind lansat anul acesta cu versiunea Gingerbread 2.3.3 a sistemului de operare pentru dispozitive mobile Android, Samsung Galaxy S II a fost vazut ruland actualizarea sistemului de operare 2.3.4.

Chiar daca Samsung nu a dat detalii legate de data la care noul sistem de operare va fi disponibil pentru utilizatorii de Galaxy S II, sistemul de operare restructurat va elimina decalajul ecranului si va imbunatati durata de viata a bateriei, adauagand in plus abilitati pentru apeluri video.

Comparatie Samsung Galaxy Mini vs Samsung Galaxy S vs Samsung Galaxy Ace vs Samsung Galaxy S2 II !

Bucurandu-se de un imens succes, Samsung Galaxy S II beneficiaza de procesor dual-core de 1.2GHz, afisaj Super AMOLED si camera de 8 megapixeli capabila sa inregistreze video Full HD 1080p. Intra pentru a vedea caracteristicile complete ale super telefonului Samsung Galaxy S II

Samsung_GalaxySIIAndroid234_w500

Cele mai citite