Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Sony Ericsson Xperia X10: Gingerbread soseste

Toti cei care si-au cumparat anul trecut un telefon Sony Ericsson Xperia X10 probabil ca au fost dezamagiti de faptul ca a fost lansat cu Android 2.1 (Eclair) si se pare ca a ramas cu acest sistem de operare in timp ce restul brigazii de telefoane Android l-au intrecut.

Acum avem vesti bune de la Sony Ericsson deoarece compania a dezvaluit ca ''si-a ascultat clientii'' si planuieste o actualizare Android 2.3 - Gingerbread.

Saritura va aduce Xperia X10 in linie cu gama actuala de smartphone-uri Android si va fi mai bun pentru jocuri, va avea o interfata imbunatatita. Sony Ericsson spune ca actualizarea - care va fi disponibila doar prin sincronizare cu calculatorul - va ajunge in intreaga lume, dar depinde de tara si reteaua de telefonie mobila data la care veti putea face upgrade-ul.

Este aceasta actualizare cea la care ai sperat? Sau e prea putin sau prea tarziu pentru Sony Ericsson Xperia X10? Spune-ne pe pagina de Twitter sau Facebook.

se-xperia-x10_1_w500

Cele mai citite

Error: No articles to display