Monitorul Philips LED 227E3LHSU

Philips lanseaza modelul 227E3LHSU, cel mai nou monitor business LED full HD dedicat utilizatorilor obisnuiti. Carcateristicile performante, concepute pentru mediul business, raspund nevoiilor de experimentare ale acestui tip de monitor, de catre cei care vor ca filmele si clip-urile filmate in vacanta sa fie redate cat mai fidel. Imaginile LED care creaza culori naturale, design-ul elegant cu rama albastra translucida si tehnologia SmartImage Lite sunt atuurile noului monitor de la Philips.

La o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si conectivitate HDMI, monitorul Philips LED 227E3LHSU creaza aceste imagini combinand un numar de functii inteligente: tehnologia LED garanteaza culori naturale, contrast ratio-ul de 20.000.00:1 releva detalii de o acuratete perfecta in secvente intunecate, iar timpul de raspuns de doar doua milisecunde garanteaza imagini fara efect de scintilatie.

Mai mult, o pereche de boxe stereo integrate monitorului va ajuta la redarea unui sunet de o calitate foarte buna, savurat in deplinatatea lui mai ales la un film epic cu o coloana sonora complexa.

SmartImage Lite este o tehnologie marca Philips ce analizeaza continutul de pe ecranul tau. In functie de modul selectat. SmartImage Lite imbunatateste contrastul, saturatia culorilor si claritatea imaginilor si a filmelor, performantele display-ului fiind unice de la mod la mod, toate in timp real si accesate prin apasarea unui singur buton.

Monitorul Philips LED 227E3LHSU va fi disponibil, in Romania, din septembrie, la un pret recomandat de 649 Lei.

 

Philips Led 227E3LHSU

Cele mai citite