Nikon D3100 varianta rosie

Nikon lanseaza in cadrul gamei sale de aparate foto DSLR un model cu carcasa intr-o alta culoare decat negru. Incepand cu finalul lunii septembrie, D3100, cel mai bine vandut aparat foto DSLR de la Nikon, va fi disponibil in Romania in varianta rosie.

Aparatul foto Nikon D3100 este un DSLR destinat fotografilor incepatori. Noul aparat va avea aceleasi caracteristici precum versiunea originala D3100: rezolutie de 14,2 megapixeli, modul Ghid, filme in format full HD si Live View. Cu toate acestea, lansarea unui model cu o carcasa de un rosu puternic va oferi sansa celor care sunt la inceputul drumului in arta fotografica de a avea un aparat DSLR stilat si de a fi la moda fara a face compromisuri legate de calitatea imaginii.

Nikon D3100 a fost foarte apreciat inca de la lansare de fotografii care au incercat pentru prima oara un aparat foto DSLR. Cei care vor sa invete sa fotografieze au regasit in D3100 un aparat care faciliteaza surprinderea unor cadre uimitoare prin intermediul modului Ghid, care este un adevarat manual de fotografie in meniul aparatului.

Aparatul foto D3100 Red va fi disponibil in Romania la finalul lunii septembrie.

 

Nikon D3100 Rosu

Cele mai citite