Proprietarii de iPhone sunt cei mai fideli brandului

Utilizatorii de Apple iPhone sunt mai fideli decat fanii HTC, BlackBerry sau Samsung, conform unui nou studiu. Android isi pierde din farmec?

Un procent de 89% din proprietarii de iPhone spun ca stau lipiti de Apple atunci cand vine vorba sa-si cumpere un nou telefon, asa cum dezvaluie noile cercetari facute in Statele Unite de UBS.

Cercetarea, care s-a facut pe un esantion de 512 utilizatori de smartphone sustine ca iPhone este mai ''lipicios'' decat celelalte telefoane mobile vandute de HTC, Samsung sau RIM. Doar 39 de procente din utilizatorii de HTC spun ca isi vor cumpara un alt telefon creat de titanul Taiwanez, in timp ce doar 33 de procente din utilizatorii BlackBerry spun ca vor ramane cu RIM.

Samsung, Motorola si Nokia, toate au obtinut scoruri mici, cu 28, 25 si 24 de procente respectiv. Vestea ii va multumi pe cei de la Apple, avand in vedere sa se pregatesc de lansarea noului iPhone 5, iar milioane de proprietari de iPhone 3GS si iPhone 4 pregatiti sa faca trecerea la noul smartphone.

Iti pastrezi iPhone-ul? Sau te-ai saturat de el si vrei sa teci la Android?

 

iPhone-4-ecran

Cele mai citite