Telefonul Motorola de 2GHz se va lansa la sfarsitul anului

Noul super telefon monbil Motorola va zdrobi concurenta, bineinteles, daca cei de la Motorola vor reusi sa ofere specificatiile promise.

Motorola si-a anuntat planurile legate de lansarea unui telefon mobil Android cu un procesor urias de 2GHz.

La un eveniment ce a avut loc in Chicago, cei de la Motorola au anuntat ca noul telefon mobil - care urmeaza sa fie lansat undeva la sfarsitul anului - va avea "inclus tot ceea ce este tehnologic posibil la acest moment". Sau mai degraba, peste sase luni.

Chip-ul de 2GHz este de doua ori mai puternic decat procesorul standard al telefoanelor Android de cea mai inalta clasa.


La ce sa ne mai asteptam de la telefonul mobil de la Motorola (in afara de "tot ce este tehnologic posibil")? Ei bine, conform spuselor altui reprezentant Motorola, putem sa ne asteptam la un giroscop, ecran HD si procesor grafic NVIDIA Tegra. Suna ca si cand cineva ar avea piata de telefonie Apple de partea lui...

Trucul celor de la Motorola (considerand in primul rand ca vor reusi sa scoata acest telefon) va fi sa tina pretul destul de jos astfel incat sa poata concura cu alte telefoane mobile de top.

 

android motorola

Cele mai citite