Motorola Droid X Android se lanseaza cu video HD


Sfidatorul iPhone 4 monitorizeaza lansarea din iulie.

Telefonul mobil Motorola Droid X cu sistem de operare Android a fost dezvaluit in State. Lansarea telefonului extrem de popular Droid (sau Milestone cum este cunoscut aici) s-a stabilit pentru data de 15 iulie.

Droid X beneficiaza de output HDMI, display de 4.3 inch si realizeaza capturi video de 720p. Dispozitivul are un procesor de 1GHz, cu sistem de operare Android 2.1 - pana cand se va lansa 2.2 FroYo in cea de-a doua jumatate a verii - si are o camera HD impresionanata de 8 megapixeli. Motorola tine pasul cu telefonul mobil HTC Evo.

"Acesta nu este o jucarie sau un motor de aplicatii" a declarat Eric Schmidth, director Google, despre sistemul de operare Android utilizat pentru Droid X. "Este un sistem de operare puternic. Ceea ce se intampla acum este faptul ca oamenii pun pe primul loc telefonul mobil, in fata sistemelor desktop."

Android 2.2 FroYo este chiar la colt, si cu suportul flash care te face sa iti intorci privirea de la iPhone 4, de abia asteptam sa avem in mainile noastre un Droid X (sau Milestone 2) sa vedem daca este un competitor puternic pentru Apple.

motorola droid milestone

alt

Cele mai citite